Jump to content
Shipfriends

Εξπρές Σαντορίνη (IMO 7330040)


Recommended Posts

  • Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weeks later...

Στο πλοιο όπως ειπε και πιο πανω ο φιλος vat61 εχει γραφτειι το νέο του ονομα αλλα ακομα όπως βλέπουμε και στη σημερινη φωτο δεν εχουν γραψει καποιο σινιαλο,ουτε στο πλαι,ουτε και στη τσιμινιερα.

Στην πρυμη κυματίζει πλεον η σημαια των ΗΑΕ

large.5830664db4fd8_AlSalmy419_11_16Neos

 

Link to comment
Share on other sites

Όταν πουλήθηκε το Εξπρές Σαντορίνη στη Portucalence το τίμημα που είχε ακουστεί ήταν λιγότερο από 3 εκ. ευρώ, μιας και στα οικονομικά αποτελέσματα της HSW του 2014

Quote

Οι µειώσεις χρήσης 2014 στην αξία κτήσης και τις αποσβέσεις αφορούν στις πωλήσεις των πλοίων «ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ» και «OCEAN LIFE», που ολοκληρώθηκαν εντός της κλειόµενης χρήσης. Το συνολικό τίµηµα των πωλήσεων αυτών ανήλθε σε € 3.821 χιλ., ενώ το αποτέλεσµα από τις πωλήσεις διαµορφώθηκε σε ζηµία € 1.558 χιλ. 

Ενω τώρα το Εξπρές Σαντορίνη φέρεται να πουλήθηκε κοντά στα 4 εκ. Ευρώ στην SALEM AL MAKRANI CARGO CO (SAMC). Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει ξανά ψωνίσει από την Ελλάδα όπως το Al Salmy 5 (ex Neptune Olympic) και το Ruzgar

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

On 18/11/2016 at 11:36 PM, hayabusagr said:

Υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με το πότε πρόκειται να αναχωρήσει ;

Λογικά το Al Salmy 4 θα αναχωρήσει μέσα στο ΣΚ. Να προσθέσω ότι το όνομα της νέας εταιρείας του (SAMC) γράφτηκε και από τις δύο μπάντες του πλοίου 

Link to comment
Share on other sites

On 9/10/2016 at 9:30 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Εάν πραγματοποιηθεί κάποια ναυλωση το χειμώνα για το Εξπρες Σαντορίνη θα σας ενημερώσουμε!!! Αλλά έτσι πληροφοριακά ακούγονται τρία σενάρια για την Ελλάδα (το ένα είναι στη θέση του Πηγασου όπως πέρυσι) και δύο σενάρια για το εξωτερικό!! 

Μιας που τώρα φεύγει για τα ξένα και εφόσον σου επιτρέπεται, μπορείς να μας αναφέρεις, έτσι από περιέργεια ποια σενάρια υπήρχαν για σκάτζες φέτος το χειμώνα στο Αιγαίο ?

Link to comment
Share on other sites

Αυτή την ώρα το Al Salmy 4 κάνει αυτή την ώρα πετρέλευση με το εφοδιαστικό Αννεζουλα. Όταν τελειώσει από τον ανεφοδιασμό θα μας αποχαιρετίσει σφυρίζοντας για τον αποχαιρετισμό του. Ας δούμε ίσως τις τελευταίες φωτογραφίες του σε Ελληνικά νερά μετά από 23 χρόνια που όταν είχε πρωτοέρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Agapitos Express Ferries.

Al Salmy 4 (2).jpg

Al Salmy 4 (3).jpg

Al Salmy 4.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...