Jump to content
Shipfriends

Εξπρές Σαντορίνη (IMO 7330040)


Recommended Posts

  • Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δεν θυμαμαι να εχω δει φωτο από καμπινες καπου,αλλα αν κρινω από τους εσωτερικους χωρους που ανακαινιστηκαν, οι καμπινες χαλια αποκλειεται να ειναι

Link to comment
Share on other sites

Πάντως από ότι μαθαίνω τα κρεβάτια που διατίθενται για κράτηση είναι μόλις 54, σε 13 εξωτερικές τετράκλινες και 1 :eek:  εξωτερική δίκλινη.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μύρινας ότι κατά την διαδικασία απόπλου του Ε/Γ – Ο/Γ «ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ» Ν.Π. 10144 διαπιστώθηκε εμπλοκή των αγκυρών.

Το ανωτέρω πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Λαύριο για Άγιο Ευστράτιο – Μύρινα Λήμνου και Καβάλα με 78 επιβάτες.

Μετά από προσπάθειες του πληρώματος με τη συνδρομή πλωτού ιδιωτικού μέσου πραγματοποιήθηκε απεμπλοκή των αγκυρών και μετά από σχετικό έλεγχο του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων του λιμένα Μύρινας το πλοίο απεπλευσε για λιμένα Καβάλας

Πηγή:ΥΕΝ

Link to comment
Share on other sites

αυτο που φαινεται να ξεκαθαριζει, ειναι οτι ολη η γραφειοκρατεια για τη γραμμη κυλληνη πορος (δηλωση τακτικης δρομολογησης, αιτημα, πινακας δρομολογιων, παρουσια στο ΣΑΣ), εγιναν απο τους τωρινους ιδιοκτητες.

 

οπως και για τη δηλωση ανακλησης (θεμα 8 του ΣΑΣ)

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον την Παρασκευή 26/2/16 θα είναι το τελευταίο δρομολόγιο του Εξπρές Σαντορίνη στην άγονη του Λαυρίου για το Β.Α Αιγαίο. Και από Δευτέρα αναμένεται να έρθει στο Ν.Μ. Δραπετσώνας για τις τελευταίες προετοιμασίες πριν φύγει ξανά για τις Αζόρες.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Κυριακη κανει το τελευταιο δρομολογιο από Καβαλα και θα παει στο Νέο μωλο οπου θα γινει και ένα φρεσκάρισμα πριν φυγει για Αζορες

Link to comment
Share on other sites

Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον Άγιο Ευστράτιο

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αγίου Ευστρατίου, βραδινές ώρες χθες,  από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ'' Ν.Π. 10144, το οποίο προερχόταν από Μύρινα εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο από Καβάλα για Μύρινα – Άγιο Ευστράτιο - Λαύριο, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα Αγίου Ευστρατίου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα προσέγγισης.

Από το πλοίο επρόκειτο να αποβιβαστούν  06 επιβάτες, ενώ δεν ανέμεναν επιβάτες προς επιβίβαση.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...