Jump to content
Shipfriends

Εξπρές Σαντορίνη (IMO 7330040)


Recommended Posts

  • Replies 960
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 4 weeks later...
Θα ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να μπαλώσει ξανά την τρύπα που άνοιξε το ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ στις Σποράδες.

ηδη εχει ακουστει οτι ερχεται σποραδες και ειμαστε ολοι καταενθουσιασμενοι εδω (τα παιδια τουλαχιστον)!!

μαλλιστα... ακουγεται οτι του χρονου θα ειναι ΒΟΛΟ ΣΠΟΡΑΔΕΣ

και το Εξπρες Σκιαθο .. ΑΓΙΟ ΣΠΟΡΑΔΕΣ

γιατι με το μεγαλο γκαραζ του θα εξυπηρετηση αψογα την γραμμη με τα φορτηγα... μακαρι ... ειναι υπεροχο πλοιο πραγματικα!

Link to comment
Share on other sites

Εγω νομιζω οτι τωρα που θα πιασουνε οι καιροι ειναι καταλληλοτερο απο τον Πηγασο για την αγονη στα Κυθηρα. Αν μεχρι τοτε δεν ειναι ετοιμο το Μυρτιδιωτισσα ;)

Link to comment
Share on other sites

Πολυ σουξε θα εχει φετος το βαπορακι. Ερχεται Ελλαδα για να παει Κυθηρα στη θεση του ΠΗΓΑΣΟΥ, μετα θα παει Κυλληνη για της ετησιες των ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ(1989) κ μετα Σποραδες οπου κ θα μεινει. Δυστηχως στις Κυκλαδες δε θα το ξαναδουμε. Φτανει που μενει σε Ελληνικα χερια κ υδατα. Ελπιζω για πολυ ακομα.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Το Σαντορίνη όπως έχουμε πει κάνει επισκευή έχει το σπέσιαλ φέτος , αλλάζει νηογνώμονα πάει στον ιταλικό ,οπότε μέχρι τελος του χρόνου πρέπει να το ξεχάσουμε .Με το νέο έτος μπορεί να πάει Κύθηρα ή Κυλλήνη να σκαντζαρει τα πλοία της Στρίντζης ή όπου άλλου βρει δουλίτσα.

Edited by Earl Granville
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Λογικά του χρόνου δε πρόκειται να ξαναπάει στις Αζορες, τότε θα ήταν καλό να του βγάλουν αυτό καταπέλτη έκτρωμα που του προσθέσανε στην αριστερή μπαντα. Πάντως το πλοίο είναι φρέσκο βαμμένο στις μπαντες, οπού μέχρι και το όνομα του έχουν σβήσει με τη μπλε μπόγια.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Όπως ανάφερα στο δελτίο περάματος το Εξπρές Σαντορίνη είναι στη μεγάλη δεξαμενή. Οπού το βαπόρι ήταν βαμμένο στα ύφαλα του, είχαν βγει για επιθεώρηση οι δυο τελικοί άξονες (ήταν κρεμασμένοι σε παλάγκα έξω από τις χοάνες του πλοίου) ενώ έλειπαν από 2 φτερά από τα hub κάθε προπέλας. Τα stabilizer του πλοίου ήταν ανοικτα (σε αντίθεση με πολλά πλοία, που απλώς υπάρχουν αλλά δε δουλεύουν).:eek:

Link to comment
Share on other sites

Είδα τo πανέμορφο πλοίο, φρεσκοβαμμένο και απαστράπτον,σήμερα στο μόλο Δραπετσώνας. Κυριολεκτικά άστραφτε στο πρωινό φως του ήλοιυ.

Κάποιες εργασίες (εκτός των άλλων) γίνονται και στον καταπέλτη του πλοίου, ο οποίος ήταν κλειστός και η πρόσβαση γινόταν μέσω μιας μεγάλης σκάλας από αυτές που συνήθως βλέπουμε για τα πλοία της ποντοπόρου.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Γίνονται διαπραγματεύσεις για να πάει το ΣΑΝΤΟΡΙΝΑκι και φέτος στις Αζόρες....

...Οπότε στρέφονται και πάλι στην σίγουρη και δοκιμασμένη λύση του ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ το οποίο έχει μέχρι στιγμής ικανοποιήσει απόλυτα ναυλωτές και επιβατικό κοινό.

Έτσι εξηγείται και το ότι αν και έχει κλείσει τρεις μήνες στα πάτρια ύδατα, ο αντιαισθητικός καταπέλτης παραμένει στο πλοίο, παρά τις περί του αντιθέτου προβλέψεις και υποθέσεις μας.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...