Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weeks later...

Αποστολε να επιβεβαιωσω και γω μια παρομοια πληροφορια. Ακουσα οτι θα δρομολογηθει στη θεση του κρητικου Highspeed. Οταν με το καλο ερθει το Νησος Χιος Σαμος οτι και να ναι τελος παντων. Τωρα δεν ξερω πως θα καταφερει οτι δεν καταφερε το Blue Star πριν 2 χρονια και εφυγε αρον αρον αλλα αυτοι που το βαζουνε κατι παραπανω θα ξερουνε

Link to comment
Share on other sites

Εχει καταντησει αηδια πια η ενδεχομενη δρομολογηση του αμοιρου του Μυκονος σε ολο το Αιγαιο.Που αλλου θα το πανε?Και τι θα την κανουν τη γραμμη της Μυτηληνης?Αναρωτιεμαι ποιοι φωστηρες τα σκεφτονται και τα αποφασιζουν ολα αυτα.Αντε και Λαυριο-Τζια!!!:mad:

Link to comment
Share on other sites

Κατά την γνώμη μου η φήμη δεν λέει ότι:"το Μύκονος πάει Χανιά", αλλά ότι:"το Μύκονος φεύγει από τη Χίο/Μυτιλήνη". Και μου κάνει εντύπωση ποιός μπορεί να πήρε απόφαση για μεταδρομολόγηση τέτοια εποχή...όταν είναι γνωστό ότι σε 1,5 μήνα ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει?

Επίσης, έχω να πω ότι η φήμη είναι ένα φυτό που ευδοκιμεί και ανθεί, ιδιαίτερα, εν καιρώ πολέμου.

Και αυτή την στιγμή διεξάγεται ένας σκληρός πόλεμος για την κατάκτηση της εταιρείας του Νήσος Μύκονος.

ΥΓ Μπορεί και να είναι αλήθεια, αλλά εάν δεν δω επίσημη, ή έστω ημιεπίσημη, ανακοίνωση, την θεωρώ σαν μία ακόμη φήμη...

που εντάσσεται στις "επιχειρήσεις ψυχολογικού πολέμου".

Link to comment
Share on other sites

...που εντάσσεται στις "επιχειρήσεις ψυχολογικού πολέμου"...

Η δική μου εκτίμηση συμπίπτει με εκείνην του Νηρέως. Χθές, ή HSW έβγαλε για πούλημα το καλύτερο καράβι της συν τα καλύτερα HighSpeed. Νωρίτερα σήμερα εγκατέλειψε τον Σαρωνικό. Όταν ο κος Μάκης δεν "μάσησε"-κατά το πρότυπο της Υπουργού Παιδείας-"πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες": Το "Ν. Μύκονος πάει στα Χανιά", ήτοι: Γλυτώνουμε χειμωνιάτικα από το θηρίο που μας τρώει τα σπλάχνα, το στέλνουμε και στα Χανιά να αποδυναμώσει έναν εν δυνάμει ανταγωνιστή μας (???) στην υπόθεση της εξαγοράς της HSW. Too good to be true. Δεν γνωρίζω τι σπουδές έχει κάνει ο κος Απόστολος, αλλά όσον αφορά στις εντατικώς διεξαγόμενες ΨΕΠ (ψυχολογικές επιχειρήσεις), πολύ αμερικανιές μου θυμίζουν αυτά.

Αύριο, νέοι δράκοι :mad:.

Link to comment
Share on other sites

Παντως εγω τη φημη αυτη την ακουσα πρωτη φορα πριν 2 βδομαδες και οχι ως φημη. Αλλα ως σχεδιασμο της εταιριας για το 2007. Κανεις δε μιλησε για εγκαταλειψη της Χιου-Μυτιληνης. Οπως γραφω και παραπανω αυτο θα γινει αν τελικα γινει οταν με το καλο στο βορειο Αιγαιο ανηφορησει το Νησος Χιος. Διαβαζετε ολο το μηνυμα και οχι οτι συμφερει τον καθενα.. Επισης αυτο το ακουσα μεσα απο την εταιρια απο αξιοπιστη πηγη και δεν το φερε ο αερας στο αυτι μου. Αλλιως θα το διαβαζαμε στο γνωστο site που εχει τις ανακοινωσεις του Αποστολου

Link to comment
Share on other sites

Κανεις δε μιλησε για εγκαταλειψη της Χιου-Μυτιληνης. Οπως γραφω και παραπανω αυτο θα γινει αν τελικα γινει οταν με το καλο στο βορειο Αιγαιο ανηφορησει το Νησος Χιος.
Να με συμπαθάς Ποσειδώνα μου εάν σε πικράναμε, αλλά δεν φταίμε μόνο εμείς;)

Όταν ο Απόστολος γράφει:

Σύμφωνα με Χανιώτικες πηγές ο βάπορας θα δρομολογηθει απο αρχες Νοέμβρη στη γραμμή Πειραιάς - Χανιά!!!

Και εσύ απαντάς:

Αποστολε να επιβεβαιωσω και γω μια παρομοια πληροφορια. Ακουσα οτι θα δρομολογηθει στη θεση του κρητικου Highspeed. Οταν με το καλο ερθει το Νησος Χιος Σαμος οτι και να ναι τελος παντων.

...είναι πολύ εύκολο να γίνει παρανόηση. Γιατί ως γνωστόν αρχές Νοεμβρίου δεν θα υπάρχει Νήσος Χίος.

Εν πάσει περιπτώσει...τα ξεκαθαρίσαμε...είναι σαφές ότι το σχόλιο μου αφορά το ενδεχόμενο για Νοέμβριο...και ούτε γάτα ούτε ζημιά.:mad:

Link to comment
Share on other sites

Tο πλοιο παντως πολυ δυσκολα φευγει απο την γραμμη που ειναι.

1.Παει πολυ καλα

2.Γιατι να αφησει κακες εντυπωσεις η εταιρια εν αναμονη δρομολογησης του Νησος Χιος;

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Το πλοίο έκανε φέτος 2 φορές προσέγγιση στην Τήνο για μετάνοια και συγχώρεση των Χιώτηδων:D ...μία στις 10/6 και μία στις 23/9.

Οπότε η φωτό πρέπει να είναι από την επιστροφή στις 10/6 γύρω στις 21.00, γιατί τον Σεπτέμβριο τέτοια ώρα είναι μαύρα σκοτάδια.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

οπως ξερουμε θα δεσει τελη γεναρη (βασικα μολις βγει ο πηγασος και αποδεσμευτει το σαντορινη που θα το αντικαταστησει). αυτο δεν ειναι η ειδηση. η ειδηση ειναι οτι θα μεινει δεμενο κοντα ενα μηνα και δε θα ξαναξεκινησει μεχρι τελη φλεβαρη.

ετσι ακουσαν τα μακρυα μου αυτια:o

βαλτε το να κανει και μια κρουαζιερα στο πατρινιο καρναβαλι πριν ξεκινησει (25/02 ειναι).

Link to comment
Share on other sites

Η HELLENIC SEAWAYS με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2006 κατά την τελετή απονομής των βραβείων «LLOYD’S LIST GREEK SHIPPING AWARDS 2006», βραβεύτηκε για το πλοίο της «ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ» ως

«ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2006»

«SHIP OF THE YEAR 2006»

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει:

Είναι βέβαιο ότι το πλοίο μας «ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ» απέκτησε αυτό το σημαντικό βραβείο, όχι μόνον για τα αντικειμενικά προσόντα που διαθέτει, αλλά και για τις εξαίρετες - υψηλού επιπέδου - υπηρεσίες που παρέχει στο επιβατικό κοινό.

Η βράβευση αυτή της εταιρείας μας, μας δημιουργεί μεγαλύτερες υποχρεώσεις και ευθύνες για να συνεχίσουμε στην κατεύθυνση της ανάπτυξης και της συνεχούς βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών στα πλοία της εταιρείας μας.

Μπραβο μπραβο. Και πρασινο αστερι και πλοιο της χρονιας. Αντε και σε ανωτερα. :P

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Από τις πρώτες ώρες της ακινησίας του ξεκίνησαν οι εργασίες στο πλοίο. Εκτός από την ετήσια συντήρηση του, θα γίνουν και κάποιες αλλαγές στο ξενοδοχειακό μέρος με σκοπό το πλοίο να γίνει λειτουργικότερο.

Link to comment
Share on other sites

Ξέρουμε αν θα προστεθούν φέτος καμπίνες εκεί που είναι τώρα τα αεροπορικά στο δεύτερο ντεκ επιβατών?

Απο οτι γνωριζω κατι μικρομετατροπες σε μπαρ που ειναι στην μεση και θα μετακινηθουν στην ακρη για περισσοτερη λειτουργικοτητα θα γινουν στο ξενοδοχειακο.Για καμπινες ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ !! Αλωστε απο οτι φαινετε η HSW βιαζετε το πλοιο να ξαναδρομολογηθει.;)

Link to comment
Share on other sites

Μαλλον 16 Φεβρουαριου ξεκιναει.Μεχρι τοτε, δε ξερω αν προλαβαινουν για καμπινες.Αλλωστε απο το καλοκαιρι θα πηγαινει Ικαροσαμια και ενδεχομενως να ταξιδευει σαν ημεροπλοιο.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...