Jump to content
Shipfriends

Άνδρος Τζετ (IMO 9150987)


Recommended Posts

Αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ Andros Jet στο Γαύριο στις 03/08/18

Quote

Ενημερώθηκε το Α' Λιμενικό Τμήμα Γαυρίου του Λιμεναρχείου Άνδρου, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ “ΑΝΔΡΟΣ ΤΖΕΤ” σημαίας  Κύπρου, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του στο λιμένα Γαυρίου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για λιμένα Τήνου.

Στο ανωτέρω πλοίο ανέμεναν προς αποβίβαση είκοσι (20) επιβάτες και τέσσερα (04) Ι.Χ.Ε. ενώ ανέμεναν προς επιβίβαση δεκατρείς (13) επιβάτες και ένα (01) Ι.Χ.Ε., οι οποίοι θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρίας.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

 

1 hour ago, Panagia Ekatontapiliani said:

Καθηλώθηκε στη Σύρο το Andros Jet, μιας και εσπασε τμήμα του καταπέλτη σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ

Το Ελληνική Ακτοπλοΐα έβαλε ανακοίνωση της εταιρείας που μιλάει για δυσμενείς καιρικές συνθήκες

Quote

Ενημερωθήκαμε από τον καπετάνιο του Ε/Γ – Ο/Γ – Τ/Χ πλοίου μας “ANDROS JET” ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών δυσμενέστερων του δελτίου της Ε.Μ.Υ. το πλοίο θα παραμείνει στην Σύρο για ασφαλή αγκυροβόλιο .

Με εκτίμηση,

ΤΖΑΜΠΟ ΤΖΕΤ Ν.Ε.

 

Link to comment
Share on other sites

Αυτό τους έδωσαν και αυτό έγραψαν!! Ιδου και η επίσημη ανακοίνωση του ΥΕΝ για την απαγόρευση απόπλου στο Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ Άνδρος Τζετ στη Σύρο!!!

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με το Andros Jet και τις πληροφορίες περί απαγόρευσης απόπλου του στο λιμάνι της Σύρου την Τετάρτη εξέδωσε η Seajets.

Quote

Προς διευκρίνιση των δημοσιευμάτων που κυκλοφόρησαν στον ηλεκτρονικό τύπο, κάνοντας λόγο για «απαγόρευση απόπλου» του πλοίου Andros Jet την 12/09/2018 στο Λιμένα της Σύρου, λόγω δυσλειτουργίας του αριστερού πέδιλου του καταπέλτη, θα θέλαμε να τονίσουμε πως ουδέποτε έλαβε χώρα απαγόρευση απόπλου από λιμενικές αρχές.

Ζητήθηκε μια διευκρίνιση από τον νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο, η οποία και δόθηκε άμεσα. Τέλος, ο λόγος που το χθεσινό δρομολόγιο του εν λόγω πλοίου δεν ολοκληρώθηκε ήταν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες, για τις οποίες η εταιρεία μας είχε ήδη εκδώσει νωρίτερα σχετική ανακοίνωση.

Είτε η Seajets μας λέει ψέματα ή επίσημη ανακοίνωση του ΥΕΝ είναι ψεύτικη!!!

Link to comment
Share on other sites

Αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ Άνδρος Τζετ στην Φολέγανδρο στις 18/9/18

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Φολεγάνδρου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ ''ΑΝΔΡΟΣ ΤΖΕΤ'' σημαίας Κύπρου, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Σύρο προς Πάρο – Νάξο – Φολέγανδρο – Σίκινο – Ίο – Θηρασιά – Θήρα – Ανάφη, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του στο λιμένα Φολεγάνδρου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για λιμένα Σικίνου.

Στο ανωτέρω πλοίο ανέμεναν προς αποβίβαση δεκαπέντε (15) επιβάτες και ένα (01) Ι.Χ.Ε. ενώ ανέμεναν προς επιβίβαση σαράντα ένας (41) επιβάτες, οι οποίοι θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρίας.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λόγο τεχνικού προβλήματος της εγκατάστασης παραλαβής καύσιμων δεν ήταν δυνατός ο έγκαιρος ανεφοδιασμός του “Ε/Γ-Ο/Γ ΤΧΠ ΑΝΔΡΟΣ ΤΖΕΤ” και ως εκ τούτου το πλοίο θα αναχώρηση από τον λιμένα της Σύρου 14:00 για το εγκεκριμένο του δρομολόγιο με τροποποίηση στης ώρες αφιξοαναχώρησης κατά 4 ώρες και 30 λεπτά

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...

Το Andros Jet είναι δεμένο μπροστά από το Worldchampion Jet στο ναυπηγείο του Κόρου στη Σαλαμίνα και μου κάνει εντύπωση πως και φέτος δεν αντικατάστησε το Aqua Jewel στα ενδοκυκλαδικά, τώρα που το Aqua Jewel έδεσε για την επισκευή του.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Αν δεν έχει αλλάξει κάτι από προχθές το πρωί που πέρασα, ναι είναι ακόμα εκεί.

Edited by proud_ionian
quote αντί reply
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Είχε ανακοινώσει την δρομολόγηση του η εταιρεία σε μια γραμμή που θα βοηθούσε της Δυτικες Κυκλαδες σε σύνδεση τους με Ανατολικές και με τελικό προορισμό το λιμάνι της Ραφηνας, όπου και είχε καταχωρηθεί στο open seas το δρομολόγιο με ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίων. Και τωρα διαβάζω οτι ζητάει να δρομολογηθεί σε άλλη γραμμή και χωρίς να αναφέρει άλλο πλοίο της εταιρείας να δρομολογηθεί στην παραπάνω γραμμή. Τα παραπάνω λόγια περιττεύουν νομίζω.......

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...