Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Μάλλον εσύ θα προτιμούσες να γραφει ΤΙΜ άλλα όπως και να το κάνουμε είναι πολύ πιο όμορφα έτσι όπως πιο όμορφα θα ήταν και τα highspeed με τα χρώματα της εταιρείας τους γιατί τώρα με τη vodafone δεν θα τα πω απαίσια θα τα πω ελεινά και τρισάθλια

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Βλέποντας το στόλο της ΝΕΛ στο site μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: πώς και η ΝΕΛ τώρα που έκανε την αρχή με τα Αιολικά και τις Παναγίες δεν έβαψε και τις πάντες των άλλων πλοίων (Θεόφιλος, Μυτιλήνη, Ταξιάρχης) στα ίδια χρώματα (Μπλε και με άσπρα το NEL Lines) ώστε να υπάρχει ομοιομορφία και αναγνωρισημότητα στο στόλο. Βέβαια αν το καλοσκεφτούμε θα χανόταν και ένα μέρος της γοητείας των πλοίων, αλλά η ανανέωση είναι απαραίτητη και το χρώμα δεν κοστίζει και τόσο πολύ. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Ξερει κανεις γιατι ειναι το μοναδικο πλοιο της ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ που εχει κιτρινο αστερι σε μπλε φουγαρο κ οχι τ αναποδο,οπως τα υπολοιπα πλοια της εταιριας??? Ελπιζω η απαντηση να μην ειναι 'επειδη το λενε BLUE HORIZON k oxi BLUE STAR HORIZON'..
Δεν είναι το μόνο. Και στο φουγάρο του Σουπερφέρη του Β' συμβαίνει το ίδιο...
αυτη ειναι. ολα τα παλια πλοια της strintzis ειχαν logo blue ferries και ονομα blue sth με εξαιρεση το superferry II & το kefalonia Που κρατησαν τα ονομα τα τους. και καλα τα νεοτευκτα ηταν blue star τα παλια blue. οταν απεμεινε μονο horizon & superferry, αλλαξαν το blue ferries σε blue star ferries στα πλαγια, οχι ομως και την τσιμινιερα
Ναι κακώς που δεν την άλλαξαν όμως γιάτι έτσι θα είχαν κατα πρώτον ενιαίο εταιρικό προφίλ σε όλα τα πλοία και δέύτερο και το superferry και το horizon θα ήταν πολύ ομορφότερα με κίτρινη τσιμιίέρα και μπλέ stari...
Συμφωνω απολυτα μαζι σου!Αλλωστε κ ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ με τα κλασσικα χρωματα της εταιριας δειχνει πολυ πιο ομορφο....Ασε που φερνει κ σε νεοτευκτο...:D

Ελπιζω να μας διαβασει καποιος της εταιριας κ να τα αλλαξουν...Προς το παρον ομως πρεπει να κλεισουν την τρυπα στο HORIZON..:D

tha alaksi kai xroma to fougarotou !!!!(superferryII)

για να δουμε τι θα γινει; εδω και 2-3 χρονια καθε φορα που ανεβαινουν horizon & superferryII για επισκευη, ακουμε για τις τσιμινιερες που θα γινουν κιτρινες. μπορει ομως να τις δουμε και αλλιως πλεον:D.

Marfin.jpg

Link to comment
Share on other sites

Φαντάζομαι η λογική ήταν να διαχωρίσουν "συμβατικά" από νεότευκτα για να μην "λερώσουν" το προφίλ της νέας εταιρίας.

Άσχετα αν το Ιθάκη το "λερώνει" περισσότερο από το Σούπερφερρυ όπου ομολογουμένως ο κόσμος του είναι ευχαριστημένος και γενικά φαν του πλοίου.

Στο κάτω-κάτω δεν θεωρώ τόσο κατώτερο το Σούπερφέρρυ ΙΙ από τον Διαγόρα που είναι "κίτρινος" και σίγουρα όχι το Μπλού Οράιζον που είναι Αρχοντικό Βαπόρι και από τα καλύτερα και ομορφότερα που ήρθαν στην χώρα μας..

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω ότι θα κιτρινίσει η τσιμινιέρα του superferry 2,μόνο πρός θεού μη δούμε καμία μαύρη γραμμή στα παράθυρα σύμφωνα με τη μόδα της εποχής,επειδή καταστρέψανε τον Διαγόρα με τη μαύρη γραμμή δεν σημαίνει πως πρέπει να μπαίνει σε κάθε συμβατικό.Προτιμώ να αυτές οι γραμμές να περιορίζονται στα newbuilt

Link to comment
Share on other sites

ΠΟΙΟΣ έχει βάψει τα καημένα τα πλοία της ΛΑΝΕ;Συγκρίνεται η τσιμινιέρα του Βιτσέντζου με τον ήλιο που δύει σε κοκκινο τις μπλε γραμμές και τα πράσινα Λανε?Ελλάδα!Αχ κανένα γούστο.Σαν καρνάβαλοι είναι τα πλοία.

Link to comment
Share on other sites

ΠΟΙΟΣ έχει βάψει τα καημένα τα πλοία της ΛΑΝΕ;Συγκρίνεται η τσιμινιέρα του Βιτσέντζου με τον ήλιο που δύει σε κοκκινο τις μπλε γραμμές και τα πράσινα Λανε?Ελλάδα!Αχ κανένα γούστο.Σαν καρνάβαλοι είναι τα πλοία.

Και που το γράφουν ελληνικά εγώ συμφωνώ με το φίλο ierapetra είναι τα πιο κακόγουστα σινιάλα της ακτοπλοίας αυτή τη στιγμή και δεύτερα κατά τη γνωμη μου πάντα έρχονται του Αγούδημου

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρά είναι το "λανε" :rolleyes: Γιατί κακόγουστο? Μια χαρά κολλά στον τύπο του πλοίου η ελληνική γραμματοσειρά, δεν είναι και νεότευκτα, εξάλλου.

Τα GA ferries είναι χάλια, όπως και πριν.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μία είδηση της τελευταίας στιγμής. Μετα απο 30 σχεδόν χρόνια τα πλοία της ΝΕΛ θα βάφτούν μπλέ στο hull... δέν μπορώ να καταλάβω τον λόγω που κάνουν όλοια τα πλοία τους μπλέ... Μήπως γιατι το μπλέ είναι οικονομικότερο του Λευκού???

Link to comment
Share on other sites

Βασικα βλεποντας τον ΤΑΞΙΑΡΧΗ μ αυτο το μεγαλο μπλε μπαλωμα,μου ειχαν μπει ιδεες πως θα τα εκαναν μπλε αλλα δεν το πολυπιστευα κιολας.

Μαλλον Αποστολε,ο χρωματισμος της γαστρας φερνει σε κατι πιο μοντερνο κ επισης δεν ΄λερωνει΄ η αλλιωνεται τοσο ευκολα:o Σε σχεση με το ασπρο παντα!Παντως αν δεν κανω λαθος θα χρησιμοποιησουν το ιδιο μπλε που εχουν κ οι τσιμινιερες της ΝΕΛ,καλη η επιλογη.Εμενα αισθητικα παντως μ αρεσει αυτη η αλλαγη:(

Link to comment
Share on other sites

Οχι ρε παιδιά δεν είναι δυνατόν :(:mad::o τι μοντερνο που θα ειναι ολο το βαπόρι ενα σκούρο μπλέ πράγμα χωρίς αντίθεση

Μη μας χτυπάτε αλλο αφηστε τα καραβακια στην ησυχία τους :mad::mad:

Link to comment
Share on other sites

Να δώ το Μυτιλήνη στα μπλέ.... Αν δέν κάνω λάθος αυτός δέν θα ήταν ο χρωματισμός τους αν συγχωνέυονταν τότε με την τότε Hellas Ferries? H Aegean NEL όπως λέγαμε. Τελικά βρίζαμε τον Αθηναίο και λεγαμε λυτρωτή τον Βεντούρη αλλα εδώ φίλοι μου είναι Business και εμείς τα βλέπουμε ως ονοιροπώλοι... Αυτοί κονομανε και εμείς καθόμαστε και λέμε για τις μπογιές! Αλίμονο στο Λοστρόμο που θα τρέχει καθε μέρα να καλύπτει τον παλίο Λευκό...

Link to comment
Share on other sites

Μία είδηση της τελευταίας στιγμής. Μετα απο 30 σχεδόν χρόνια τα πλοία της ΝΕΛ θα βάφτούν μπλέ στο hull...
Άντε βρε! Και κόκκινη την τσιμινιέρα...:o

μπλε hull, μπλε τσιμινιερα, αντε και ενα ασπρο "Σ":D. τουλαχιστον στο μυτιληνη, για να παραπεμπει στην ξαδερφη:(. που να ηξερε η οικογενεια στριντζη οταν εβαφε μπλε τα πλοια της στα μεσα των 70s για να ξεχωρισει, οτι μετα απο 30 χρονια, ολη η ακτοπλοϊα θα ηταν μπλε. ΑΛηθεια βοηθα το μπλε στην κατακυρωση επιδοτησεων και αγονων;:mad:

Σοβαρα τωρα, μπορει στο λευκο να φαινονται τα τρεξιματα, αλλα στο μπλε και γενικα στα σκουρα χρωματα φαινονται οι ασπριλες απο τα αλατια.

Link to comment
Share on other sites

Μετά από αυτά τα νέα, δεν μπορούσα, με έτρωγε το χέρι μου...

Εδώ έχουμε λοιπόν την μόδα για τον χειμώνα 2007-2008. Τα σινιάλα που θα φορεθούν φέτος έχουν όπως και πέρσι αποχρώσεις του μπλε και όπως βλέπετε συνδιάζονται με καπέλα σε διάφορα χρώματα! Δύο από αυτά μας τα παρουσιάζει το μοντέλο μας, ΘΕΟΦΙΛΟΣ!

Ξεκινάμε με το σινιάλο "Το χαμόγελο της Σαπφούς" όπου συνδιάζονται αρμονικά τα σινιάλα της νέας ΝΕΛ με τα χρώματα της παλιάς!

Και συνεχίζουμε με το σινιάλο "Το χαμόγελο του Αλκαίου" όπου συνδιάζονται άψογα θα έλεγα τα σινιάλα της νέας ΝΕΛ με τα κλασικά χρώματα των Βεντούρηδων!

Ποπάρα μόνο εσύ έμεινες άσπρη!

post-17-128326969507_thumb.jpg

post-17-12832696951_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Γενικά το "Σ" της Strintzis ήταν καλύτερο απο οτιδήποτε ακολούθησε (κίτρινα αστεράκια, μπλέ αστεράκια, τώρα σε άλλη εταιρία βλέπουμε χαμογελάκια...). Ωστόσο το αντιστοιχο logo της HSW (με Στρίνζτη μέσα) συνδιάζει κάτι νέο (τα δελφίνια) -θαρρώ- με κάτι "παλιό": τις γραμμές που συνόδευαν το "Σ" (σήμερα προέκταση της ουράς των δελφινιών,ανάποδα). Τυχαίο προφανώς. Μα με λίγη φαντασία, φέρνει ;)

post-1257-128326970303_thumb.jpg

post-1257-128326970304_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω τι,αλλα κ μενα κατι με χαλαει σ αυτη την φωτο...Η αληθεια ειναι,πως οταν ειχα δει τον ΤΑΞΙΑΡΧΗ απ την ιδια γωνια ληψης μ αρεσε αρκετα.Μακαρι παντως στο τελος του βαψιματος να αλλαξουμε γνωμη κ να ειναι ομορφο.

Εκεινο παντως που θα ταιριαζε ακομα περισσοτερο ηταν ιδιο χρωμα κ τα φουγαρα κ επιτελους;),αλλαγη γραμματοσειρας!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...