Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Η σύμβαση με τη Cosmote ολοκληρώνεται και δεν θα ανανεωθεί. Ειχε ακουστεί μια φήμη τον Οκτώβριο ότι θα φορέσουν τα σινιάλα της Vodafone που συνεργάζεται η Attica Group αλλά δεν ισχύει ούτε αυτό. Τα ταχύπλοα της HSW θα φορέσουν τα χρώματα της HSW (δηλαδή blue navy στο κάτω μέρος και κόκκινο πάνω). Νομίζω ότι το πρώτο πλοίο που θα φορέσει τα νέα σινιάλα είναι το Flying Dolphin 19.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Στα Highspeed θα βαφτούν κόκκινες οι τσιμινιέρες με τρία άσπρα δελφίνια (όπως είναι τα συμβατικά), ενώ ανάλογο σινιάλο θα μπει στο καθρέπτη όλων των ταχυπλόων. Στα Highspeed και τα Flying Cat θα βαφτεί πλωρα Blue navy και θα γραφτεί με άσπρα γράμματα το Hellenic Seaways, ενώ πρύμα θα είναι κόκκινο και θα βαφτεί με άσπρο τα τρία δελφίνια του σινιάλου του HSW. 

Link to comment
Share on other sites

Να δούμε το φουγάρο του Cruise Bonaria μετά την τοποθέτηση των scrubber. Τα  νέα σινιάλα Grimaldi Lines δεν τα φόρεσε. Δεν υπήρχε και λόγος, αν πρέπει κατά το Πάσχα να φορέσει άλλα, μαζί με νέο όνομα :)

 

Edited by .voyager
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

@pie και εγώ το ίδιο πιστεύω! Σύμφωνα και με τελευταίες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στη θέση που έγραφε το "Flying Cat 6" έχουν τοποθετηθεί τα δελφίνια της HSW. Τώρα κάποιος μπορεί να αναγνωρίσει ότι είναι αυτό από το όνομα που φέρει στη πλώρη από πουθενά αλλού. Βέβαια και τα δελφίνια της HSW στη θέση που τοποθετήθηκαν δεν του πάνε και άσχημα! 

Link to comment
Share on other sites

Απο τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δεν νομίζω ότι είναι ωραίος αυτός ο χρωματισμός όπως έχει τοποθετηθεί πάνω στο ταχύπλοο. 

Edited by proud_ionian
quote αντί reply
Link to comment
Share on other sites

Ο Διαγορας δεν άλλαξε και ούτε πρόκειται να αλλάξει σινιάλα άμεσα. Ένα banner της Hellenic είχε φορέσει την περίοδο που εκτελούσε την άγονη του Βορείου Αιγαίου. Μην λέμε ανακρίβειες. Εκτός και αν εννοεις την περίοδο της αγοράς του από την ΔΑΝΕ που η εταιρία βρισκόταν σε άλλη φάση ακόμα. Superferry II κλπ.

Edited by George...f
Link to comment
Share on other sites

Σόρρυ, αν κουράζουμε με αυτό το θέμα, αλλά δεν ήταν bold, ήταν το παρακάτω :)

On 1/31/2020 at 2:51 PM, .voyager said:

Είναι ξεκάθαρο πως η γραμματοσειρά έχει μπει σε μικρότερο μέγεθος και έχει επιλεχθεί στα Photoshop/Illustrator το βελάκι (το λέω περιγραφικά) με τη μεγαλύτερη απόσταση στα γράμματα. Στο Χίος μπαίνει σωστά, είδα.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

ο γραφίστας έκανε πολύ καλή δουλειά πάνω στα βαπόρια, αλλά στο HS4 το καθρέφτισμα στη θάλασσα δείχνει τα παλιά σινιάλα και το αποτέλεσμα είναι τραγικό .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...