Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

On 5/8/2015 at 5:23 PM, proud_ionian said:

μετα τα quantum, anthem & ovation παραγγελθηκε και τεταρτο της σειρας που θα παραδοθει το 2019.

ακομη δεν εχει ανακοινωθει αν θα ναυπηγηθει στα meyer werft ή στο turku

Τη Τρίτη 15/8/17, έγινε η τελετή κοπής του πρώτου ελάσματος για κατασκευή του Spectrum of the Seas στο ναυπηγείο Meyer Werft. Το Spectrum of the Seas θα είναι το τέταρτο πλοίο της Quantum class, (τα αλλά πλοία είναι το Quantum of the Seas, Anthem of the Seas & Ovation of the Seas). Αλλά αυτό το πλοίο θα ανήκει στη Quantum Ultra class. Το πλοίο αναμένεται να είναι 168.800 tons, χωρητικότητα 4.200 επιβάτες και αναμένεται να παραδοθεί την άνοιξη του 2019 και προορίζεται αρχικά για την αγορά της Κίνας χωρίς να αποκλείεται να ταξιδέψει και σε άλλα μέρη του Ειρηνικού. Ενώ η εταιρεία έχει παραγγείλει ακόμη ένα πλοίο ίδιας κλάσης που θα παραδοθεί το 2020.

 

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Το τμήμα του μηχανοστασίου του Spectrum of the Seas βγήκε από το υπόστεγο του ναυπηγείου Neptun Werft στο Rostock και θα ρυμουλκηθεί στο ναυπηγείο Meyer Werft στο Papenburg.

 

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...

Προχθές βγήκε από το υπόστεγο του ναυπηγείου Meyer Werft, το πρώτο τμήμα του Spectrum of the Seas με μήκος 140 μέτρα, πλάτος 41,40 μέτρα και ύψος 60 μέτρα, Το πλοίο θα έχει μήκος 347,08 μέτρα, πλάτος 41,40 μέτρα, με 18 καταστρώματα για 4188 επιβάτες, θα έχει δυο κύριες μηχανές Wärtsilä 12 V 46F (14400 kw) και δυο κύριες μηχανές Wärtsilä 16 V 46F (19200 kw). Κατά την έξοδο του το block ήρθε σε επαφή με τη προβλήτα του ναυπηγείου.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Η Royal Carribean Cruises ανακοίνωσε λεπτομέρειες για το Spectrum of the Seas που ναυπηγείται στο ναυπηγείο Meyer Werft του Papenburg και προορίζεται για την κινεζική αγορά. Το Spectrum of the Seas θα ξεκινήσει στις 18/4/19 μια κρουαζιέρα 51 ημερών από τη Βαρκελώνη στη Shanghai. Το πλοίο θα διαθέτει όλες τις δημοφιλείς υπηρεσίες που παρέχουν και τα υπόλοιπα πλοία της Royal Caribbean ενώ θα είναι το πρώτο που θα διαθέτει αποκλειστικό χώρο για τους επιβάτες που διαμένουν σε σουίτες.

 

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Στις 21 Αυγούστου, το mega block του Spectrum of the Seas μπήκε ξανά στο υπόστεγο του ναυπηγείου.

Κάποιες φωτογραφίες από τη πρόοδο της κατασκευής του Spectrum of the Seas τον Οκτώβριο. Τέλος η Royal Caribbean China μοιράστηκε μια καλλιτεχνική απόδοση του εσωτερικού του Spectrum of the Seas.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 months later...

Το Spectrum of the Seas αναμένεται τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου να βγει από το υπόστεγο του ναυπηγείου Meyer Werft και θα οδηγηθεί σε προβλήτα για τις τελευταίες εργασίες, όπως και τη τοποθέτηση της τσιμινιέρας. Έτσι ώστε στα μέσα Μαρτίου να είναι έτοιμο να διασχίσει το ποταμό Ems και να πραγματοποιήσει τα sea trials του.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ας δούμε και την αναχώρηση αυτού του απίστευτου πλοίου από αέρος

Ξεκίνησε γύρω στις 19.20 και βγήκε με μια βοφερή μανούβρα (που φαινεται και στο βίντεο) σχεδόν 360 μοιρών, δείγμα ναυτοσυνης αλλά και της τεχνολογικής του αιχμής προφανώς αφότου η κόρνα του αντήχησε για μερικά δευτερόλεπτα στον Πειραιά.

Ελάχιστα πριν, έξω από τη μπούκα είχε περάσει και πλωτό του ΛΣ το οποίο με οπτικά/ηχητικά σήματα αλλά προφανώς και μέσω ασυρμάτου είχε φροντίσει τα ερχόμενα Speedrunner III & Αγιος Νεκτάριος να κρατήσουν απόσταση ασφαλείας

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 3 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...