Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Κεφαλλονιά 

 

 

Μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή παρουσίασε το Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ» Ν.Π. 8597, πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμένα Κεφαλλονιάς.

Από τη Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω πλοίου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης.

 

 

 

 

 

πηγή

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Ο/Γ Άγιος Γεράσιμος στην Κεφαλληνία

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ” Ν.Π. 8597, ότι κατά τον απόπλου του πλοίου από τον λιμένα Αργοστολίου για λιμένα Ληξουρίου Κεφαλληνίας, διαπιστώθηκε βλάβη στο υδραυλικό σύστημα λειτουργίας του καταπέλτη.

Από τη Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας, απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του πλοίου, ενώ κατόπιν αποκατάστασης της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη η συνέχιση των πλόων του.

Λογω της βλάβης στο καταπέλτη του Άγιος Γεράσιμος έμειναν ανεκτέλεστα τα δρομολόγια στις 09:05, 10:05, 11:05, 12:05 από Ληξούρι και 09:35, 10:35,11:35,12:35 από Αργοστόλι.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Ο/Γ Άγιος Γεράσιμος στην Κεφαλληνία

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ” Ν.Π. 8597, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο στην πορθμειακή γραμμή Ληξούρι -Αργοστόλι Κεφαλληνίας, για βλάβη στο υδραυλικό σύστημα λειτουργίας του καταπέλτη.
Με τον κατάπλου του πλοίου στον λιμένα Ληξουρίου απαγορεύτηκε ο απόπλους του από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ κατόπιν αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού, επετράπη η συνέχιση πλόων του.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Ο/Γ Άγιος Γεράσιμος στην Κεφαλληνία

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ'' Ν.Π.8597, το οποίο βρισκόταν στο λιμένα Ληξουρίου προκειμένου εκτελέσει προγραμματισμένο δρομολόγιο για λιμένα Αργοστολίου, για βλάβη στο υδραυλικό σύστημα λειτουργίας του καταπέλτη.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του πλοίου, ο οποίος κατόπιν διαπίστωσης αποκατάστασης βλάβης από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων και προσκόμισης βεβαίωσης αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, του επετράπη.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...