Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Καπετάν ΦώτηςΗ Athos Sea Cruises ανήκει στην οικογένεια του κ. Γιώργου Ροδακαλάκη. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε ημερήσιες κρουαζιέρες στο Άγιο Όρος έχοντας για βάση του το λιμανάκι της Ουρανούπολης. Αυτή τη στιγμή η εταιρεία διαθέτει το Καπετάν Φώτης, το Ιωάννα και το Άγιος Γεώργιος. 

Περισσότερες πληροφορίες για τα πλοία και τις κρουαζιέρες που εκτελεί μπορείτε να διαβάσετε στο site της εταιρείας του.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 months later...

Η Athos Sea Cruises έχει ετοιμάσει για το καλοκαίρι του 2018 τις πιο ενδιαφέρουσες κρουαζίερες στη Χαλκιδική και το Άγιο Όρος για μια μοναδική εμπειρία προς τους χιλιάδες επισκέπτες. Στο σύνολό τους 5 κρουαζίερες με αναχωρήσεις από Ουρανούπολη και Όρμο Παναγιάς. 3 κρουαζιέρες για το Άγιο Όρος και 2 κρουαζιέρες για μπάνιο και διασκέδαση στην Αμμουλιανή και τα νησάκια στη Βρουρβουρού. Ο στόλος της Athos Sea Cruises αποτελείται από 4 πλοία. Τα πλοία Καπετάν Φώτης και Ιωάννα βρίσκονται στην Ουρανούπολη και τα παραδοσιακά ξύλινα πλοία Άγιος Γεώργιος και Προφήτης Ηλίας βρίσκονται στον Όρμο Παναγιάς.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Καθώς ο τουρισμός στην Ελλάδα έχει πληγεί αμετάκλητα και οι περισσότερες μεγάλες επιχειρήσεις της περιοχής μετράνε τις οικονομικές απώλειες τους, η Athos Sea Cruises επανεκκινεί την κρουαζιέρα πρώτη στην περιοχή δραστηριοποίησης της και ακολουθούν οι υπόλοιπες εταιρείες δίχως να έχουν ανακοινώσει οριστικές ημερομηνίες

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...