Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Μηχανική Βλάβη στο Flying Dolphin IV

Πηγη ΑΥΡΙΑΝΗ

Τη Κυριακή άρχισαν παρατράγουδα με τις μηχανικές βλάβες και τα ανεκτέλεστα προγραμματισμένα δρομολόγια ταλαιπωρώντας τους επιβάτες.

Μηχανική βλάβη υπέστη τη Κυριακή πρωί πέντε λεπτά μετά τον απόπλου του από το λιμάνι της Αίγινας Flying Dolphin IV της HSW. Το ιπτάμενο δελφίνι εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο από Αίγινα για Πειραιά με 13 επιβάτες, όταν σημειώθηκε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή. Το υδροπτερυγο επέστρεψε στην Αίγινα και οι ταξιδιώτες μεταφέρθηκαν στον προορισμό τους με αλλά δρομολογημένα πλοία της ακτοπλοϊκής εταιρείας.

Όμως λόγω της μηχανικής βλάβης παρέμειναν ανεκτέλεστα ακόμα δέκα προγραμματισμένα δρομολόγια του FD IV από την Αίγινα προς Πειραιά κατά τη διάρκεια της Κυριακής με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση σε πολλούς επιβάτες οι οποίοι τελικά διακινήθηκαν με αλλά πλοία της εταιρείας.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Στο χθεσινή έκδοση της ΑΥΡΙΑΝΗΣ, ανέφερε ότι στο Flying Dolphin IV, παρουσιάστηκε βλάβη (δεύτερη μέσα σε 40 ήμερες) το μεσημέρι της Κυριακής, και οι επιβάτες του εξυπηρετήθηκαν από αλλά δρομολογημένα πλοία της γραμμής.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Το Flying Dolphin 4 χθες έπλεε με συμβατική ταχύτητα, αντί να πετάει.:o:o Δε ξέρω εάν ήταν κάποια βλάβη, αλλά μέχρι και συμβατικό πλοίο της γραμμής του Σαρωνικού, το προσπέρασε. Το ίδιο περιστατικό είχε ξανασυμβεί πριν 2 εβδομάδες με το ίδιο δελφίνι

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Χωρίς ιπτάμενο της Hellenic η Αίγινα

Πηγή: ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Από χθες 9 Δεκεμβρίου στις 9 το πρωί, η Hellenic Seaways δεν εκτελεί δρομολόγια με ιπτάμενο στη γραμμή Πειραιάς-Αίγινα λόγω βλάβης του ιπταμένου νο.4 που εξυπηρετούσε τη γραμμή.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την εταιρεία μας είπαν πως ακόμη δεν είναι βέβαιο το πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη. Καταβάλλονται προσπάθειες εκμεταλλευόμενοι και την αυριανή ημέρα της απεργίας να επισκευάσουν το ιπτάμενο και επανέλθει κανονικά στην γραμμή την Πέμπτη 11 του μηνός. Τον χειμώνα η εταιρεία λόγω μειωμένων δρομολογίων διαθέτει για τη γραμμή Αίγινα-Πειραιά ένα μόνο υδροπτέρυγο.

Η γραμμή εξυπηρετείται κανονικά από τα ιπτάμενα της AEGEAN και τα συμβατικά πλοία.

Η βλάβη στο Flying Dolphin 4 είναι από τη Δευτέρα το μεσημέρι σύμφωνα με τις δίκες μου πηγές. Για αυτό το δελφίνι πήγε στη επισκευαστική βάση της εταιρείας στο Πέραμα για να αποκαταστήσει το πρόβλημα και μάλλον αύριο θα ξαναμπεί στη γραμμή.

Ενώ νομίζω ότι είχε πάθει μια μικρό βλάβη και το Flying Dolphin 17, που δεν το κράτησε πολύ έξω.

Αυτό το περιστατικό πρέπει να εννοεί o ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ στις 05/12/08

Ταλαιπωρία και για περίπου 80 επιβάτες του ταχύπλοου με προορισμό τα νησιά του Αργοσαρωνικού, το οποίο λόγω μηχανικής βλάβης επέστρεψε στον Πειραιά.
Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...