Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Ο πλοίαρχος του Ε/Γ-Υ/Γ ‘FD 15’ Ν. Πειραιά 8036 ενημέρωσε χθες το βράδυ τη Λιμενική Αρχή Αίγινας ότι κατά τη διάρκεια χειρισμών απόπλου παρουσίασε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή.

Το πλοίο, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο για Πειραιά, είχε 25 επιβάτες, οι οποίοι προωθήθηκαν στον προορισμό με άλλο πλοίο της εταιρείας.

Απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου από τη Λιμενική Αρχή Αίγινας.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Όλα τα στραβά φέτος θα τύχουν. Ανεκτέλεστο το δρομολόγιο του FLYING DOLPHIN XV στις 13:15 από Βόλο για Σποράδες. Το δρομολόγιο μεταφέρθηκε για τις 16:45. Για αύριο ποιός ξέρει τι θα γίνει μιας και το μενού έχει και Άγιο Κωνσταντίνο, οπότε μάλλον μια αναχώρηση από Βόλο,ενώ δεν έχει και βαπόρι.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ «Flying Dolphin XV» στο Πειραιά στις 17/08/2010

Πηγή: ΥΟΑΝ & ΥΠΠ

Στις 17/08/2010, παρουσιάστηκαν έντονοι κραδασμοί στη δεξιά κύρια μηχανή του Ε/Γ-Υ/Γ «Flying Dolphin XV» Ν.Π. 8036, παρουσιάστηκαν σήμερα στις 18.22, λίγο μετά τον απόπλου του για την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από Πειραιά προς Αίγινα, με 20 επιβάτες.

Το Ε/Γ-Υ/Γ «Flying Dolphin XV» επέστρεψε με ασφάλεια στις 18.50 στο λιμάνι του Πειραιά καιαπό τη Λιμενική Αρχή απαγορεύθηκε ο απόπλους του, μέχρι να πραγματοποιηθεί επιθεώρηση και να προσκομιστεί βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες του συγκεκριμένου δρομολογίου, καθώς και αυτού στις 20.00, προωθήθηκαν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας

Link to comment
Share on other sites

Βλάβη συστήματος αποχέτευσης Ε/Γ-Υ/Γ «Flying Dolphin XV» στο Αγκίστρι στις 20/08/2010

Πηγή: ΥΟΑΝ & ΥΠΠ

Στις 20/08/2010 το πρωί, η Λιμενική Αρχή Αγκιστρίου ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ «Flying Dolphin XV» Ν.Π. 8036, που είχε τον προγραμματισμένο απόπλου στις 08.50 προς Πειραιά, με 23 επιβάτες, ότι είχε παρουσιαστεί βλάβη στο σύστημα αποχέτευσης του πλοίου.

Από τη Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομιστεί σχετικό βεβαιωτικό αξιοπλοΐας από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με άλλα πλοία της γραμμής, κατόπιν μέριμνας της πλοιοκτήτριας εταιρίας.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Βλάβη στο XV

Από το υπουργείο:

"Σήμερα στις 08.45, το VTS του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ «FLYING DOLPHIN 15» Ν. Π. 8036, ότι το εν θέματι πλοίο που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ – ΣΠΕΤΣΕΣ – ΕΡΜΙΟΝΗ – ΥΔΡΑ - ΠΟΡΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ, παρουσίασε μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή, ενώ έπλεε πλησίον Άκρας Τούρλου Νήσου Αίγινας, με 51 επιβάτες και ότι επρόκειτο να συνεχίσει τον πλου του με συμβατική πλεύση.

Το Ε/Γ-Υ/Γ κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά στις 10.00 αντί της προγραμματισμένης 08.30, ενώ από την τοπική Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομιστεί σχετικό βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης"

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ «F/D XV» στην Αίγινα

Σήμερα στις 07:50, η Λιμενική Αρχή Αίγινας ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ «FLYING DOLPHIN XV» Ν.Π. 8036, ότι είχε παρουσιασθεί βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή, ενώ εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Αίγινα, με πενήντα δύο (52) επιβάτες.

Το πλοίο κατέπλευσε αυτοδύναμα στην Αίγινα με μειωμένη ταχύτητα, όπου από τη Λιμενική Αρχή, απαγορεύτηκε ο απόπλους, μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομιστεί σχετικό βεβαιωτικό από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι δεκαέξι (16) επιβάτες που ανέμεναν να ταξιδέψουν για Πειραιά προωθήθηκαν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Πηγή:ΥΕΝ

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ «F/D XV» στην Αλόννησο

Πηγή: ΥΕΝ

Ενημερώθηκε χθες στις 06:45,η Λιμενική Αρχή Αλοννήσου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ «F/D XV» Ν.Π. 8036, ότι κατά την διαδικασία απόπλου από λιμένα Αλοννήσου με προορισμό Β. Σποράδες-Βόλο, διαπιστώθηκε μηχανική βλάβη.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του «F/D XV» μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα ενώ οι δέκα (10) επιβάτες του πλοίου προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Link to comment
Share on other sites

Καθυστέρηση κατάπλου Ε/Γ-Υ/Γ «ΦΛΑΙΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ XV» στο λιμάνι του Βόλου

Πηγη: ΥΕΝ

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες το Σαββατο 16/07/11, η Λιμενική Αρχή Βόλου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ «ΦΛΑΙΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ XV» Ν.Π. 8036, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Αλόννησο για Σκόπελο Γλώσσα Σκιάθο Βόλο και ενώ είχε αποπλεύσει από Σκιάθο με προορισμό το Βόλο, ότι είχε εμπλακεί πλαστική σακούλα στην αναρρόφηση θαλάσσιου ύδατος της αριστερής κύριας μηχανής.

Το πλοίο κατέπλευσε αυτοδύναμα στις 10:30 αντί της προγραμματισμένης 09:40, αποβιβάζοντας με ασφάλεια εκατόν είκοσι οκτώ (128) επιβάτες.

Μετά τον κατάπλου του «ΦΛΑΙΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ XV» εκτελέστηκε δοκιμαστικός πλους με ικανοποιητικά αποτελέσματα και μετά από σχετική επιθεώρηση το πλοίο απέπλευσε στις 11:30 αντί της προγραμματισμένης 10:05 από Βόλο για Σκιάθο Σκόπελο Αλόννησο με 110 επιβάτες.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σκιάθου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ «FLYING DOLPHIN XV» Ν.Π. 8036, το οποίο είχε αποπλεύσει στις 18:10 προς εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από λιμένα Σκιάθου για λιμένα Βόλου, για ύπαρξη μηχανικής βλάβης στην αριστερή κύρια μηχανή.

Το Ε/Γ-Υ/Γ «FLYING DOLPHIN XV» επέστρεψε αυτοδύναμα στις 18:50 στο λιμένα Σκιάθου, όπου αποβίβασε τους 76 επιβάτες του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με επόμενα προγραμματισμένα δρομολόγια πλοίων.

Πηγη tidis.yen.gr

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Συνέχεια ενημέρωσης :

Απέπλευσε, σήμερα και περί ώρα 10.05, το Ε/Γ–Υ/Γ «ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ XV», το οποίο είχε υποστεί βλάβη την 11/08/2011 στην αριστερή κύρια μηχανή, με προορισμό Σκιάθο – Σκόπελο – Αλόννησο, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε στους καυστήρες και κατόπιν δοκιμαστικού πλου με ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Πηγή: Ελληνική Ακτοφυλακή

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...