Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για τη μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Υ/Γ Flying Dolphin Erato στη Σκόπελο

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΕΡΑΤΩ” Ν.Π.11061, ότι το εν λόγω πλοίο παρουσίασε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή, ενώ έπλεε από λιμένα Σκοπέλου προς λιμένα Γλώσσας Σκοπέλου.

Το ανωτέρω πλοίο το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Αλόννησο για Σκόπελο – Γλώσσα – Σκιάθο – Βόλο, κατέπλευσε με μειωμένη ταχύτητα στο λιμάνι της Γλώσσας, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι εξήντα τρεις (63) επιβάτες του.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΕΡΑΤΩ”, ενώ οι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν στα επόμενα λιμάνια θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

 

Link to comment
Share on other sites

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για τη μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Υ/Γ Flying Dolphin Erato στη Σκιάθο

Quote

Ενημερώθηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, οι Λιμενικές Αρχές Σκιάθου και Βόλου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΕΡΑΤΩ” Ν.Π.11061, ότι το εν λόγω πλοίο παρουσίασε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή, κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Σκιάθο για Βόλο, στη θαλάσσια περιοχή νότια ν. Σκιάθου. 

Το ανωτέρω πλοίο κατέπλευσε με μειωμένη ταχύτητα στο λιμάνι του Βόλου, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι σαράντα τρεις (43) επιβάτες του. 

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΕΡΑΤΩ”, μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, ενώ οι επιβάτες του επόμενου δρομολογίου του θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Υ/Γ Flying Dolphin Erato στο Βόλο

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Βόλου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΕΡΑΤΩ” Ν.Π.11061, ότι το εν λόγω πλοίο παρουσίασε βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή, κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Σκιάθο για Βόλο, στη θαλάσσια περιοχή νότια του διαύλου Τρικέρων και πλησίον της περιοχής Μαρμαρά Μαγνησίας. 

Το ανωτέρω πλοίο κατέπλευσε συμβατικά με την αριστερή κύρια μηχανή και με μειωμένη ταχύτητα στο λιμάνι του Βόλου, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι τριάντα τρεις (33) επιβάτες του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΕΡΑΤΩ”, μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Το πλοίο πραγματοποίησε κανονικά το δρομολόγιο της επιστροφής του χθες.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Το πλοιο πηγε χτες στο Βολο με συμβατικη ταχυτητα και φαινεται εκτος δρομολογιων σημερα και αυριο

Στο openseas ξαναεμφανιζεται την Πεμπτη με το καλο

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ στη Σκιάθο

Quote
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σκιάθου από τον Πλοίαρχο του  Ε/Γ-Υ/Γ “ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΕΡΑΤΩ” Ν.Π. 111061, μετά τον κατάπλου του στο λιμένα Σκιάθου, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Βόλο για Σκιάθο, Γλώσσα Σκοπέλου, Σκόπελο, Αλόννησο ότι παρουσίασε μηχανική βλάβη στην δεξιά κύρια μηχανή.
  Το εν λόγω πλοίο αποβίβασε στο λιμένα Σκιάθου τους σαράντα τέσσερις (44) επιβάτες του, οι οποίοι θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
  Από τη Λιμενική Αρχή Σκιάθου απαγορεύτηκε ο απόπλους του  Ε/Γ-Υ/Γ.

 

Edited by express skiathos
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Καλά Παναγία μου, την τελευταία βλάβη δεν την έπαθε και 2 χρόνια πριν. Τον Νοέμβριο ήταν, στις 22.

Γύρισε πίσω ο ΠΡΩΤΕΑΣ και πήρε τους επιβάτες. Γι΄ αυτό και η αναχώρηση του ΠΡΩΤΕΑ θα γίνει στις 14:00 από τον Βόλο αντί για τις 12.

Link to comment
Share on other sites

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για τη μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Υ/Γ Flying Dolphin Erato στη Σκιάθο

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σκιάθου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΕΡΑΤΩ” Ν.Π. 11061 για διαπίστωση μηχανικής βλάβης στη θαλάσσια περιοχή Καλαμάκι Σκιάθου, 2 ν.μ. έξωθεν του οικείου λιμένα.

Το εν λόγω πλοίο, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο   Αλόννησο – Σκόπελο – Σκιάθο – Βόλο μεταφέροντας ενενήντα επιβάτες και 6μελές πλήρωμα, επέστρεψε στη Σκιάθο, όπου αποβίβασε με ασφάλεια τους επιβάτες.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του “ΕΡΑΤΩ”, ενώ στη συνέχεια του επετράπη η εκτέλεση μεμονωμένου πλου, κενού φορτίου και επιβατών, για λιμένα Βόλου προς οριστική αποκατάσταση της βλάβης, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με το Ε/Γ-Ο/Γ “ΠΡΩΤΕΥΣ” Ν.Π.4007.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για βλάβη στο Ε/Γ – Υ/Γ Flying Dolphin Erato στον Βόλο

Quote

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Βόλου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΕΡΑΤΩ” Ν.Π. 11061 ότι διαπιστώθηκε ελαφρύς κραδασμός στη δεξιά πλευρά του σκάφους κατά τον πλου προς τον λιμένα Βόλου.

Το εν λόγω πλοίο, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο   Αλόννησο – Σκόπελο – Σκιάθο – Βόλο κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι του Βόλου όπου κατόπιν ελέγχου από δύτη εντοπίστηκε εμπλοκή αλιευτικού εργαλείου (πετονιά) στον δεξιό άξονα.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΕΡΑΤΩ” μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το σκάφος νηογνώμονα,  ενώ οι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν με το επόμενο δρομολόγιο του προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Το Flying Dolphin Erato ήταν τραβηγμένο έξω στη βάση της Aegean Flying Dolphins στο Πέραμα και χθες το μεσημέρι ξανά βρέθηκε στο υγρό στοιχείο. Σήμερα το πρωί πραγματοποιησε δοκιμαστικό και τώρα αναχωρεί για την Αλόννησο. 

Link to comment
Share on other sites

Το Flying Dolphin Erato επέστρεψε σήμερα στα δρομολόγια του στις Σποράδες. Μου κάνει εντύπωση ότι δεν βγήκε κάποια ανακοίνωση για μηχανική βλάβη από το ΥΕΝ αυτή τη φορά.:ph34r:

On 4/12/2019 at 4:30 PM, express skiathos said:

Ανεκτέλεστο το δρομολόγιο του ΕΡΑΤΩ από Βόλο προς Σποράδες, λόγω βλάβης. Η 3η για φέτος.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Υ/Γ Flying Dolphin Erato στη Γλώσσα Σκοπέλου

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΕΡΑΤΩ” Ν.Π. 11061, ότι το πλοίο πριν τον κατάπλου στον λιμένα Λουτρακίου Γλώσσας, παρουσίασε “κραδασμό”, από πιθανή πρόσκρουση σε φερτό αντικείμενο.

Το εν λόγω πλοίο, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Αλόννησο για Σκόπελο–Γλώσσα–Σκιάθο–Βόλο, μεταφέροντας σαράντα τέσσερις (44) επιβάτες, κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμένα Λουτρακίου Γλώσσας, όπου ιδιώτης δύτης προέβη σε έλεγχο των υφάλων, διαπιστώνοντας θραύση πτερυγίου αριστερής προπέλας της αριστερής κύριας μηχανής. 

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του “ΕΡΑΤΩ”, ενώ στη συνέχεια του επετράπη η εκτέλεση μεμονωμένου πλου, κενό φορτίου και επιβατών, για λιμένα Βόλου προς οριστική αποκατάσταση της βλάβης, ενώ οι επιβάτες πρόκειται να προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...