Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Η βλάβη της ημέρας:

Σύμφωνα με το ΥΕΝ:

Βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή υπέστη σήμερα το πρωί το Ε/Γ – Υ/Γ «F/D 23» Ν.Π.9496 κατά τη διαδικασία πρόσδεσης στο λιμένα Σκοπέλου.

Το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από Αλόννησο για Σκόπελο – Γλώσσα – Σκιάθο – Αγ. Κωνσταντίνο μεταφέροντας 35 επιβάτες, οι οποίοι θα προωθηθούν στον προορισμό τους με άλλο πλοίο της ίδιας εταιρείας. Από τη λιμενική αρχή Σκοπέλου απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω πλοίου και στη συνέχεια απέπλευσε κενό επιβατών με μία μηχανή για λιμένα Βόλου προς αποκατάσταση της βλάβης.

Τίποτα το ιδιαίτερο πιστεύω. Περαστικά του............!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Με βλαβη το Flying Dolphin XXIII συμφωνα με τη zougla

Περιπέτεια εν πλω για τους 117 επιβάτες του Flying Dolphin 23. Ενώ το δελφίνι έπλεε ανοικτά της Σκιάθου, ο πλοίαρχος διαπίστωσε ότι έχει υποστεί βλάβη η μία από τις δύο μηχανές του σκάφους.

Ενημέρωσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και αποφασίστηκε να συνεχίσει κανονικά το ταξίδι του, με μειωμένη όμως ταχύτητα.

Το Flying Dolphin 23 εκτελεί το δρομολόγιο Αλόννησος - Σκόπελος - Γλώσσα - Σκιάθος - Βόλος, όπου αναμένεται να καταπλεύσει στις 12:30 το μεσημέρι.

Link to comment
Share on other sites

Eξαιτίας της βλάβης του δελφινιού, το ΦΛΑΙΝΓΚ ΚΑΤ 6 άλλαξε την ώρα αναχώρησης στις 03-12 για τις 17:00 από Βόλο, ώστε να επιστρέψουν στα νησιά όσοι ήταν το πρωί στο δελφίνι και ήθελαν να γυρίσουν πίσω. Το χθεσινό δρομολόγιο προς Βόλο το πρωί έγινε κανονικά από το γατάκι Νο 6, το οποίο αφού έφτασε έφυγε αμέσως κενο επιβατών από Βόλο για Αλόννησο για να κάνει το μεσημεριανό του 23 για Άγιο Κωνσταντίνο. Με τη σειρά του το ιπτάμενο έφυγε στις 14:30 από Βόλο για τα νησιά, έχοντας πραγματοποιήσει πριν ένα μίνι δοκιμαστικό στον Παγασητικό.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Από την zougla.gr

Με περίπου μία ώρα καθυστέρηση έφτασαν στον προορισμό τους οι επιβάτες του «ΦΛΑΙΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΧΧΙΙΙ», το οποίο παρουσίασε βλάβη στις 16:20 το απόγευμα.

Ο πλοίαρχος του σκάφους, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμένα Βόλου για Σκιάθο - Γλώσσα - Σκόπελο - Αλόννησο, ενημέρωσε το Λιμενικό ότι κατά τον απόπλου του από το λιμένα Σκιάθου, παρουσιάστηκε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή.

Οι 71 επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με το «ΦΛΑΙΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΧV» το οποίο απέπλευσε από το λιμάνι της Σκιάθου στις 17.30.

Αργά το απόγευμα επιτράπηκε και ο απόπλους του «ΦΛΑΙΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΧΧΙΙΙ» μετά την επισκευή της βλάβης του και της προσκόμισης πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

To ΦΛΑΙΝΚ ΝΤΟΛΦΙΝ 23 πήγε Αλόννησο και την επόμενη μέρα το πρωί έφυγε για Βόλο για να αποκαταστήσει πλήρως την βλάβη του. Στα δρομολόγια επανήλθε στις 18-01.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ «Flying Dolphin XXIII» στο Βόλο στις 20-09-10

Πηγή: ΥΟΑΝ & ΥΠΠ

Η Λιμενική Αρχή Βόλου, ενημερώθηκε τη Δευτέρα 20/09/2010 στις 15:10, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ «Flying Dolphin XXIII» Ν.Π. 9496, το οποίο είχε αποπλεύσει στις 14:30 από λιμένα Βόλου με 116 επιβάτες για την εκτέλεση προγραμματισμένο δρομολογίου προς ΣΚΙΑΘΟ – ΓΛΩΣΣΑ ΣΚΟΠΕΛΟ ΑΛΟΝΝΗΣΟ, ότι παρουσιάστηκε βλάβη στο σύστημα ανύψωσης του πλοίου.

Το Ε/Γ-Υ/Γ επέστρεψε αυτοδύναμα στο λιμένα Βόλου, όπου, μετά τον κατάπλου, αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι επιβάτες, οι οποίοι, στις 16:05, προωθήθηκαν στον προορισμό τους με το Ε/Γ-Τ/Χ «Flying Cat 5» Ν.Π. 11350.

Από τη Λιμενική Αρχή Βόλου απαγορεύτηκε ο απόπλους του «Flying Dolphin XXIII» μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...