Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Βλάβη στο οχηματαγωγό ΝΑΝΤΗ, στην Ηγουμενίτσα.

Quote

 

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, από τον Πλοίαρχο του Φ/Γ-Ο/Γ-ΑΝ«ΝΑΝΤΗ» Ν.Π.4464, για βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή του εν λόγω πλοίου κατά τη διάρκεια προετοιμασίας για την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου του από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας προς το λιμάνι της Κέρκυρας.

Άμεσα, μετέβη επί του πλοίου, το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων, το οποίο διαπίστωσε τη βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας απαγόρευσε τον απόπλου του ανωτέρω Φ/Γ-Ο/Γ-ΑΝ μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και διαπίστωσής της από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης.

Επί του πλοίου επέβαιναν 11 επιβάτες/οδηγοί και ήταν φορτωμένα 12 φορτηγά οχήματα, οι οποίοι θα προωθηθούν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας στο λιμάνι προορισμού τους.

hcg.gr

 

 

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Τη Τρίτη το Νάντη υπέστη βλάβη στο καταπέλτη

 

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από τον Πλοίαρχο του Φ/Γ-Ο/Γ ''ΝΑΝΤΗ'' Ν.Π. 4464, ότι κατά τη διάρκεια προετοιμασίας απόπλου για προγραμματισμένο δρομολόγιο προς λιμένα Ηγουμενίτσας, παρουσίασε βλάβη στην ανύψωση πρωραίου καταπέλτη.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω πλοίου, μέχρι διαπίστωσης αποκατάστασης της βλάβης από τοπικό Κλιμάκιο Επιθεωρητών, ενώ τα πέντε (05) Φ/Γ οχήματα που είχαν φορτωθεί με προορισμό την Ηγουμενίτσα, εξυπηρετήθηκαν με επόμενο προγραμματισμένο δρομολόγιο της Π/Θ γραμμής.

 

Πηγη: ΥΕΝ

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Κέρκυρα

Quote

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Δ/Ρ “ΝΑΝΤΗ” Ν.Π. 4464, ότι κατά τη διαδικασία απόπλου προκειμένου να εκτελέσει το προγραμματισμένο του δρομολόγιο από νέο λιμένα Κέρκυρας με προορισμό την Ηγουμενίτσα, παρατηρήθηκε σβέση της αριστερής κύριας μηχανής.

Κατόπιν επιθεώρησης του πλοίου από Κλιμάκιο Επιθεωρητών της οικείας Λιμενικής Αρχής, απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι είκοσι εννέα (29) επιβάτες και τα οκτώ (08) οχήματα που επρόκειτο να ταξιδέψουν, προωθήθηκαν στον προορισμό του με έτερο δρομολογημένο πλοίο. 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...