Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Μηχανική βλάβη στο «FLYING POSEIDON» στη Ρόδο

Πηγή: ΥΟΑΝ & ΥΠΠ

Χθες στις 16.00, η Λιμενική Αρχή Ρόδου, ενημερώθηκε, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ- Υ/Γ «FLYING POSEIDON», σημαίας Αγίου Βικεντίου, ότι κατά την εκτέλεση περιηγητικού πλου από ΦΕΤΙΓΙΕ Τουρκίας προς Ρόδο, με 98 επιβάτες, παρουσιάστηκε βλάβη στην αριστερή μηχανή του πλοίου.

Το πλοίο κατέπλευσε αυτοδύναμα και προσέδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι της Ρόδου, όπου του απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομιστεί βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Οι επιβάτες επέστρεψαν στην Τουρκία με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ «FLYING POSEIDON» στη Ρόδο

Πηγή: ΥΕΝ

Μηχανική βλάβη παρουσιάστηκε χθες στην δεξιά κύρια μηχανή του Ε/Γ-Υ/Γ «FLYING POSEIDON» σημαίας Αγίου Βικεντίου, κατά τη διάρκεια του πλου του από ΦΕΤΙΓΙΕ Τουρκίας προς Ρόδο.

Το πλοίο συνέχισε με συμβατική πλεύση και κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμένα Ρόδου, όπου αποβίβασε με ασφάλεια του ενενήντα δύο (92) επιβάτες.

Από τη Λιμενική Αρχή Ρόδου απαγορεύτηκε ο απόπλους του «FLYING POSEIDON» μέχρι αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοίας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα ενώ η επιστροφή των επιβατών έχει προγραμματισθεί με άλλο πλοίο με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Μηχανική βλάβη του Flying Poseidon στη Ρόδο

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ρόδου, από εκπρόσωπο του Ε/Γ ''FLYING POSEIDON'' σημαίας Αγίου Βικεντίου, ότι κατά τη διάρκεια πλου από λιμένα Φετιγιέ Τουρκίας προς λιμένα Ρόδου και συγκεκριμένα είκοσι (20) ν.μ. έξωθεν του οικείου λιμένα, παρουσιάστηκε μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή ενώ επιβαίνουν τρεις (03) επιβάτες και οκτώ (08) άτομα πλήρωμα.

Ανωτέρω Ε/Γ  πλοίο, κατέπλευσε αυτοδύναμα και προσέδεσε ασφαλώς στο λιμένα Ρόδου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''FLYING POSEIDON'' μέχρι αποκατάστασης βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης  κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

 

Πηγή: ΥΕΝ

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Υ/Γ Flying Poseidon στη Ρόδο

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ρόδου, βραδινές ώρες χθες, από το Ναυτικό Πράκτορα του Ε/Γ-Υ/Γ ''FLYING POSEIDON'' σημαίας Αγίου Βικεντίου και Γρεναδίνων, ότι κατά τη διάρκεια του πλου του από λιμένα Ντάτσας Τουρκίας προς λιμένα Ρόδου, παρουσίασε μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή, και συγκεκριμένα στην αντλία γλυκού νερού αυτής.

Ανωτέρω πλοίο, στο οποίο επέβαιναν εκατόν δέκα (110) επιβάτες και έξι (06) μέλη πληρώματος, κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμένα Ρόδου όπου αποβιβάστηκαν όλοι με ασφάλεια.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου απαγορεύτηκε η συνέχιση πλόων του ''FLYING POSEIDON'' μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Βλαβη για το FLYING POSEIDON χτες
 

Quote

 


Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ρόδου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης για περιστατικό μηχανικής βλάβης του Ε/Γ-Υ/Γ “FLYING POSEIDON” σημαίας Αγίου Βικεντίου και Γρεναδίνων ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 20 ν.μ. βοριοδυτικά ν. Ρόδου, με 61 επιβάτες.
Το ανωτέρω Ε/Γ-Υ/Γ πλοίο κατέπλευσε μεσημβρινές ώρες σήμερα, αυτοδύναμα στο λιμένα Ρόδου όπου αποβίβασε ασφαλώς τους επιβάτες .
Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω Ε/Γ-Υ/Γ πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολοθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...