Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Βλάβη στον καταπέλτη του Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ IV» στην Καβάλα

Πηγη: ΥΟΑΝ & ΥΠΠ

Βλάβη στον καταπέλτη του Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ IV» Ν.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 156, παρουσιάστηκε, χθες στις 15.50, κατά τον κατάπλου του στο λιμάνι της Καβάλας, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο (Πρίνος-Καβάλα), με 31 επιβάτες, οι οποίοι αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.

Από τη Λιμενική Αρχή Καβάλας απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομιστεί πιστοποιητικό διατήρησης αξιοπλοΐας από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες εξυπηρετούνται από το λιμάνι της Κεραμωτής

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Βλάβη στον καταπέλτη του Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ IV» στην Καβάλα.

Κυριακή, 07 Νοεμβρίου 2010

Βλάβη στον καταπέλτη του Ε/Γ–Ο/Γ «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ IV» Ν.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 156, παρουσιάστηκε, χθες στις 16:00, κατά τον κατάπλου του στο λιμάνι της Καβάλας, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο (Πρίνος – Καβάλα), με 42 επιβάτες.

Στις 18:00 οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια, κατόπιν πλαγιοδέτησης του «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ IV» στον προβλήτα, ενώ με τη βοήθεια ιδιωτικού γερανού άνοιξε ο καταπέλτης του πλοίου για να εκφορτωθούν και τα οχήματα.

Από τη Λιμενική Αρχή Καβάλας απαγορεύτηκε ο απόπλους, μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και το πλοίο να επιθεωρηθεί από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες εξυπηρετήθηκαν από το λιμάνι της Κεραμωτής. Τα δρομολόγια της πορθμειακής γραμμής Θάσου – Καβάλας θα εκτελεσθούν από άλλα πλοία της εταιρείας.

Πηγή : YΘΥΝΑΛ

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...