Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Βλαβη στον καταπελτη επαθε χτες το βραδυ το ΑΝΤΖΕΛΑ

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αγίου Νικολάου Βολιμών Ζακύνθου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΝΤΖΕΛΑ» Ν. Πειραιά 9341, ότι κατά τη διάρκεια χειρισμών απόπλου από το λιμένα Αγίου Νικολάου για την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου με προορισμό την Πεσσάδα Κεφαλονιάς, παρουσιάστηκε βλάβη στον καταπέλτη του πλοίου.

Μετά την μερική αποκατάσταση της βλάβης από το πλήρωμα οι δέκα επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΑΝΤΖΕΛΑ» μέχρι οριστικής αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

Πηγη:tidis.yen.gr

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ ΑΝΤΖΕΛΑ στην Πάτρα.

Πρωινές ώρες σήμερα ενημερώθηκε το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ρίου, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-ΑΝ «ΑΝΤΖΕΛΑ» Ν.Π. 9341, για βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του.

Το πλοίο βρισκόταν στο κύκλωμα δρομολογίων πορθμειακής γραμμής Ρίου – Αντίρριου, ενώ από την Λιμενική Αρχή Πάτρας απαγορεύτηκε η συνέχιση των δρομολογίων μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομισθεί βεβαιωτικό αξιοπλοΐας.

Πηγή:Λιμενικό Σώμα

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Μηχανική βλάβη σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στο Ρίο

 

 

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ρίου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΝΤΖΕΛΑ» Ν.Π. 9341, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ρίο για Αντίρριο, για περιστατικό μηχανικής βλάβης στην αριστερή κύρια μηχανή του.

Ανωτέρω πλοίο κατέπλευσε στο λιμένα του Αντιρρίου όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι 40 επιβάτες.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ρίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας απαγορεύτηκε η συνέχιση πλόων του «ΑΝΤΖΕΛΑ», ενώ βραδινές ώρες σήμερα του επετράπη ο απόπλους κατόπιν αποκαταστάσεως της βλάβης.

Πηγή www.hcg.gr

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Μηχανική βλάβη στο Αντζελα στο Ρίο 

 

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές  ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ρίου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΝΤΖΕΛΑ» Ν.Π. 9341,  για περιστατικό μηχανικής βλάβης στη δεξιά  κύρια μηχανή του πλοίου.

Το ανωτέρω πλοίο βρισκόταν στο κύκλωμα δρομολογίων της πορθμειακής γραμμής Ρίου – Αντιρρίου.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ρίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας απαγορεύτηκε η συνέχιση πλόων του «ΑΝΤΖΕΛΑ» μέχρι αποκαταστάσεως της βλάβης.

Πηγη: ΥΕΝ

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...