Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Μηχανική βλάβη Ε/Γ – Ο/Γ «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στην Κέρκυρα.

Πηγή : YOAN & ΥΠΠ

Απογευματινές ώρες σήμερα, ο Πλοίαρχος του Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» Ν.Π. 9561, καταπλέοντας στο λιμένα Κέρκυρας κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από λιμένα Ηγουμενίτσας με 45 επιβάτες ανέφερε στην οικεία Λιμενική Αρχή μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του πλοίου.

Από τη Λιμενική Αρχή Κέρκυρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα Νηογνώμονα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στο Ρίο

Πηγή: ΥΕΝ

Χθες στις 14:55, η Λιμενική Αρχή Ρίου ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» Ν.Π. 9561, ότι πριν τον απόπλου του, είχε παρουσιαστεί βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους, μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και το πλοίο να επιθεωρηθεί από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Μηχανική βλάβη του Παντάνασσα στο Ρίο

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Ρίου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» Ν.Π. 9561 για βλάβη στην δεξιά κύρια μηχανή του πλοίου.

Άμεσα στο πλοίο μετέβη το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων και διαπίστωσε αδυναμία αύξησης στροφών – βλάβη αναστροφέα – μειωτήρα στροφών (ρεβέρσα) της δεξιάς κύριας μηχανής.

Από τη Λιμενική Αρχή Ρίου απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Πηγη: ΥΕΝ

Link to comment
Share on other sites

Μηχανική βλάβη του Παντάνασσα στο Ρίο

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ρίου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ'' Ν.Π. 9561, για περιστατικό βλάβης κατά τη διαδικασία προετοιμασίας άπαρσης της αριστερής κύριας μηχανής, βραδινές ώρες χθες.

Ανωτέρω πλοίο βρισκόταν στο κύκλωμα δρομολογίων της πορθμειακής γραμμής Ρίου – Αντίρριου ως νυχτερινό από ώρα 23.00 έως 7.00, και τα δρομολόγια θα παραμείνουν ανεκτέλεστα έως την 6.30.

Από το Α΄ Λ/Τ Ρίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ'' μέχρι διαπίστωσης βλάβης από Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

Υ.Γ: Τι ακριβώς εννοούν με το βλάβη κατά τη διάρκεια απαρσης της αριστερής κύριας μηχανής??

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Μηχανικη βλαβη του Παντανασσα στο Ριο



Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Α' Λιμενικό Τμήμα Ρίου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ” Ν.Π. 9561, το οποίο εκτελεί δρομολόγια της πορθμειακής γραμμής Ρίου-Αντιρρίου, ότι κατά τη διαδικασία φόρτωσης στο λιμένα Ρίου, παρουσιάστηκε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή.


Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του, μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ τα δρομολόγια της πορθμειακής γραμμής Ρίου-Αντιρρίου, εκτελούνται από έτερα δρομολογημένα πλοία.


Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Ο/Γ Παντασασσα στο Ρίο.

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πάτρας, για αδυναμία λειτουργίας χειριστηρίου, του συστήματος καταπέλτη του Ε/Γ-Ο/Γ “ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ” Ν.Π. 9561, κατά τη διαδικασία πρόσδεσης του, στον προβλήτα του λιμένα Ρίου, προερχόμενο από Αντίρριο.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του  “ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ”, ενώ κατόπιν αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού, επετράπη η συνέχιση πλόων του.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Βλάβη του Ε/Γ-Ο/Γ Παντανασσα στο Αντίρριο. 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ρίου, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-ΑΝ «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» Ν.Π. 9561, για περιστατικό βλάβης στο κομπλέρ της δεξιάς ρεβέρσας.

Το ανωτέρω πλοίο βρισκόταν στο λιμένα Αντίρριου χωρίς επιβάτες, προκειμένου εκτελέσει προγραμματισμένο δρομολόγιο στις 9:30 από Αντίρριο για Ρίο.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του, ο οποίος στη συνέχεια κατόπιν αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, του επετράπη.

Το επιβατικό κοινό προωθήθηκε στον προορισμό του με επόμενο προγραμματισμένο δρομολόγιο της γραμμής.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Ο/Γ Παντάνασσα στην Πάτρα

Quote

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πάτρας για μηχανική βλάβη στο Ε/Γ-Ο/Γ “ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ” Ν.Π. 9561, το οποίο βρισκόταν στο δυτικό προβλήτα Αντιρρίου.

Συγκεκριμένα το  “ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ”, το οποίο είναι ενταγμένο στο κύκλωμα δρομολογίων Ρίου-Αντιρρίου, παρουσίασε αδυναμία εκκίνησης δεξιάς κύριας μηχανής, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Ο/Γ Παντάνασσα στη Σαλαμίνα

Quote

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας, για μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ'' Ν.Π. 9561, ενώ βρισκόταν στον οικείο λιμένα.

Από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ'', μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Βλάβη στο Ε/Γ-Ο/Γ Παντάνασσα στη Σαλαμίνα

Quote

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ'' Ν.Π. 9561, το οποίο ελλιμενιζόταν στον λιμένα Φανερωμένης ν. Σαλαμίνας, για βλάβη στο σύστημα πηδαλιουχίας του πλοίου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ - Ο/Γ - Α/Ν Παντάνασσα στην Πάτρα

Quote

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πάτρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ - Ο/Γ - Α/Ν ''ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ'' Ν.Π. 9561, για βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή και συγκεκριμένα εμπλοκής του ηλεκτρονικού χειριστηρίου κίνησης αυτής, ενώ βρισκόταν στη διαδικασία απόπλου για προγραμματισμένο δρομολόγιο από την ανατολική προβλήτα Ρίου στο Αντίρριο.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου και στη συνέχεια κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί επετράπη η συνέχιση των πλόων του, ενώ δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...