Jump to content
Shipfriends

Βλάβες Καπετάν Χρήστος


Recommended Posts

Μηχανική βλάβη του Φ/Γ-Ο/Γ Καπετάν Χρήστος στη Μυτιλήνη

Quote

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης, για μηχανική βλάβη στο Φ/Γ-Ο/Γ “ΚΑΠ.ΧΡΗΣΤΟΣ” Ν.Π. 12421, 1,3 ν.μ. νοτιοανατολικά του λιμένα Μυτιλήνης.

Στο “ΚΑΠ.ΧΡΗΣΤΟΣ” το οποίο είχε αποπλεύσει με έντεκα (11) Φ/Γ οχήματα και προορισμό τους λιμένες Χίου και Ελευσίνας, διαπιστώθηκε, κατά δήλωση Πλοιάρχου, ύπαρξη ύδατος στα παραληφθέντα καύσιμα κίνησης, κατά την τελευταία πετρέλευση του πλοίου στη Θεσσαλονίκη.

Το Φ/Γ πλοίο επέστρεψε αυτοδύναμα στο λιμάνι, όπου του απαγορεύτηκε ο απόπλους από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού επιθεώρησης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη η συνέχιση πλόων του.

 

Link to comment
Share on other sites

  • proud_ionian changed the title to Βλάβες Καπετάν Χρήστος
  • 1 year later...

Απαγόρευση απόπλου του Φ/Γ-Ο/Γ Καπεταν Χρήστος στη Σύρο

Quote

Δυσλειτουργία του πρυμναίου καταπέλτη του Φ/Γ-Ο/Γ πλοίου ΄΄ΚΑΠΕΤΑΝ ΧΡΗΣΤΟΣ'' Ν.Π. 12421 παρουσιάστηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, κατά τον απόπλου του από το λιμένα Σύρου.

Το ανωτέρω πλοίο, προερχόμενο από λιμένες Ελευσίνας και Μυκόνου  και θα 

εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο για Πάρο - Μήλο και Ελευσίνα και παρέμεινε στο λιμένα  Σύρου όπου το απαγορεύτηκε ο απόπλους. Μετά την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη  ο απόπλους του πλοίου.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Μηχανική βλάβη του Φ/Γ-Ο/Γ Καπετάν Χρήστος στη Σύρο

Quote

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σύρου από τον Πλοίαρχο του Φ/Γ-Ο/Γ πλοίου ''ΚΑΠΕΤΑΝ ΧΡΗΣΤΟΣ'' Ν.Π. 12421, για ακυβερνησία του εν λόγω πλοίου λόγω μηχανικής βλάβης στην αριστερή κύρια μηχανή, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά ν. Γυάρου.

Το ανωτέρω πλοίο κατέπλευσε με ιδία μέσα και με τη συνδρομή του Ρ/Κ ''ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ Χ'' Ν.Π. 3472 στον εμπορικό λιμένα ν. Σύρου, με τα δώδεκα (12) μέλη πληρώματος καλά στην υγεία τους, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Λιμεναρχείο Σύρου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΚΑΠΕΤΑΝ ΧΡΗΣΤΟΣ'' μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

 

Link to comment
Share on other sites

Το Καπετάν Χρήστος έκανε ένα δρομολόγιο μέχρι τη Μύκονο και χθες που ξεκίνησε το δεύτερο δρομολόγιο του, έπαθε νέα βλάβη και έφτασε μέχρι τη Ψυτάλλεια και επέστρεψε στην Ελευσίνα. Τα βυτία του μεταφέρθηκαν με το Μελίνα ΙΙ στη Μύκονο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...