Jump to content
Shipfriends

Hanseatic Nature (IMO 9817133)


Recommended Posts

On 3/8/2017 at 4:53 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Η Happag Lloyd Cruises ανακοίνωσε τα ονόματα των δύο πλοίων που κατασκευάζει στα ναυπηγεία Vard. Πρόκειται για το Hanseatic Nature και Hanseatic Inspiration, όπου αναμένεται να παραδοθούν τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο του 2019 αντίστοιχα.

Πραγματοποιήθηκε τελετή κοπής των πρώτων ελασμάτων του Hanseatic Nature στα ναυπηγεία VARD του ομίλου Fincantieri στη Tulcea, Ρουμανίας. Όποτε ξεκίνησαν επίσημα οι εργασίες κατασκευής (23 μήνες) του πρώτου νεότευκτου από τα 2 που έχει παραγγείλει η Hapag Lloyd. Όταν τελειώσει η σιδεροκατασκευή στη Ρουμανία το πλοίο θα ρυμουλκηθεί στη Νορβηγία, που θα γίνει η αποπεράτωση του.

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 year later...

Το Hanseatic Nature καθελκύστηκε στο ναυπηγείο Vard στη Tulcea της Ρουμανίας και ξεκίνησε ρυμουλκούμενο από το Diavlos Force για τη Νορβηγία (θα φτάσει περίπου σε ένα μήνα) που θα γίνει το fitting out.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 months later...

Αμ δε που θα γίνει η βάφτα(12 Απριλίου), Παναγία μου. Ακυρώθηκε και επισήμως, η Fincantieri αντιμετωπίζει αδιευκρίνιστες δυσκολίες και καθυστερήσεις στην παράδοση. Η πρώτη κρουαζιέρα που σύμφωνα με το πρόγραμμα ξεκινά στις 13 Απριλίου δεν έχει ακυρωθεί ακόμη αλλά κατά εκεί πηγαίνει το πράμα. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 11 months later...

Το Hanseatic Nature επέστρεψε σήμερα στο Αμβούργο κενό επιβατών εξαιτίας του Covid 19. Το πλοίο θα πραγματοποιήσει το πρώτο δεξαμενισμό του στο ναυπηγείο Blohm+Voss στη διάρκεια της παραμονής του στο Αμβούργο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...