Jump to content
Shipfriends

Pauline Russ (IMO 9198989)


Recommended Posts

On 3/19/2017 at 11:51 PM, Nick the Greek said:

DFDS το ανάγνωσμα, πρόσχωμεν. 

Rotterdam - Immingham:

Κι εδώ παρόμοια κατάσταση με τη γραμμή του Felixstowe, ανταγωνιστής εδώ η Cobelfret με τη γραμμή Rotterdam - Killingholme που είναι σε απόσταση αναπνοής από το Immimgham. Το πέρασμα διαρκείας 15 ωρών εξυπηρετούν 3 πλοία που εκτελούν 12 αναχωρήσεις σε κάθε κατεύθυνση σε εβδομαιδιαία βάση. Μόνο μία αναχώρηση το Σάββατο και την Κυριακή, διπλές αναχωρήσεις όλες τις υπόλοιπες ημέρες με την υποσημείωση πως για κάποιο λόγο, κάθε δεύτερο Σάββατο υπάρχει προσέγγιση στην Αμβέρσα από το Pauline Russ συνήθως. Την εποχή αυτή στη γραμμή απασχολούνται τα  Corona Seaways, Jutlandia Seaways και το ναυλωμένο Pauline Russ, αδελφό του Miranda που έχουμε συναντήσει εδώ.

Tο Pauline Russ (IMO No: 9198989) είναι κατασκευασμένο το 1999 στο ναυπηγείο J.J. Sietas KG, στο Αμβούργο. Το πλοίο έχει μήκος 153,42 μέτρα, πλάτος 20,60 μέτρα, έχει μια κύρια μηχανή Wartsila (16 V46B) και έχει 1624 γραμμικά μέτρα γκαράζ. Η αφορμή είναι για να δημιουργήσω το θέμα για το Pauline Russ είναι ότι ναυλώθηκε από τη Balearia για να αντικαταστήσει το Llevant.

Edited by Nick the Greek
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 7 months later...

Εκτός από το Qubra/Giuseppe Lucchesi, στο Cagliari σήμερα ήταν και το Pauline Russ. Και μαντέψτε, μόλις έφυγε από το Cagliari με προορισμό την Olbia. Κι άλλη ναύλωση? Κι αν ναι, από ποιόν?

Link to comment
Share on other sites

Τα νέα της Αλεξάντρας είναι πως πρόκειται για μακροχρόνια(δηλαδή πλέον των 9 μηνών) ναύλωση της Moby Lines. Για να βρίσκεται και στην Olbia σε θέση φόρτωσης, μόνο για τη Moby θα μπορούσε να είναι.

Link to comment
Share on other sites

Και πρώτη αναχώρηση απόψε, δεν αναφέρει προορισμό το AIS αλλά μάλλον πάμε για Civitavecchia. Η συγκεκριμένη γραμμή για roro είχε διακοπεί το φθινόπωρο με την έναρξη των ακινησιών αλλά αναβιώνει με το Pauline Russ, το οποίο συνεπικουρεί το Moby Tommy.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Με το Hartmut Puschmann στην Κατάνια και το Giuseppe Sa αύριο στο Piombino, το Pauline Russ έκανε σήμερα μια έκτακτη προσέγγιση στο Piombino, προερχόμενο από την Olbia. Αύριο στην Civitavecchia.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Μέχρι στιγμής και φαντάζομαι λόγω των ακινησιών(Giuseppe Sa, Hartmut Puschmann και Massimo Mura) το πλοίο είναι λιγάκι ελευθέρας βοσκής. Έχει κάνει τα ακόλουθα δρομολόγια:

Civitavecchia - Olbia

Olbia - Napoli

Cagliari - Napoli

Livorno - Olbia

Livorno - Cagliari

 

και απόψε αφού έκανε το Παρασκευιάτικο Cagliari - Napoli(στη θέση του Massimo Mura), αντί να γυρίσει στο Cagliari αναχώρησε για Civitavecchia.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Το πλοίο τις τελευταίες εβδομάδες έχει σταθεροποιηθεί στη γραμμή Civitavecchia - Olbia. Πλήν όμως κάνει μόνο 2 κυκλικά ταξίδια την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη βράδυ από Olbia με πολύ πρωινές(0530) αφίξεις στους προορισμούς του. Από την Παρασκευή το πρωί μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ, είναι δεμένο στην Olbia. Μου φαίνεται ελάχιστη χρήση για ένα πλοίο, υποπτεύομαι πως όταν η σεζόν πλησιάσει θα αυξηθούν κι οι υποχρεώσεις του.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Τις τελευταίες εβδομάδες το πλοίο κάνει καθημερινά δρομολόγια Olbia - Civitavecchia με πρωινές αναχωρήσεις από την Olbia και βραδυνές από την Civitavecchia, βοηθώντας ειδικά το Moby Dada με την περιορισμένη του χωρητικότητα σε φορτηγά. Πλήν όμως η πρωινή αναχώρηση της Παρασκευής που μας πέρασε από την Olbia είχε προορισμό το Livorno και μετά τη Genova απ' όπου το πλοίο ανεχώρησε το Σάββατο το βράδυ με προορισμό τη Μάλτα το πρωί της Δευτέρας.

Link to comment
Share on other sites

Όπως ειπα εδω τελικά το πλοιο ήρθε ως αντικατάστατης του Severine (το οποίο αντικατέστησε το Barbara Krahulik & το Beniamino Carnevale).Ας το δούμε λοιπόν,δεμένο χθες το πρωί στην Valletta,με 2 φωτο της κακιάς ωρας:P.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Το πλοιο έχει ναυλωθει από την SMS.Εδώ μπορείτε να διαβασετε λίγα λόγια για την εταιρεία,αλλα και για δρομολόγιο που εκτελεί το πλοιο τον τελευταίο καιρό.

Κάτω βλέπουμε το πλοιο χθες το πρωί στην Valletta.

 

Edited by Marios Superfast
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 9 months later...
  • 5 months later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Η Παυλίνα η Ρούσσου έχει ξεμείνει στη Χάιφα, ποιός ξέρει τι παίζει εκεί πέρα. Μέχρι να ξαναμεφανιστεί στην κυκλοφορία, εμείς να δούμε το πλοίο να ξεφορτώνει στην Olbia το περασμένο καλοκαίρι. Κομψότατο θα έλεγα για ρορό, και συμπαθητική πλώρη διαθέτουμε.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

Τελικά ο καινούριος ναυλωτής δεν άργησε και πολύ να βρεθεί, πρόκειται για την Flota Suardiaz η οποία ξεκινά μια καινούρια σύνδεση ανάμεσα στη Βαρκελώνη και το Tanger Med. Πρός το παρόν τουλάχιστον το Pauline Russ θα είναι το μοναδικό πλοίο της γραμμής. Αυτήν τη στιγμή το πλοίο εν πλώ πρός την Ταγγέρη. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 6 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...