Jump to content
Shipfriends

Crystal Esprit (IMO 8705266)


Recommended Posts

Επίσης το MegaStar Aries που άνηκε στη Star Cruises,αλλα είχε μετανομαστεί σε "The Taipan" , θα γίνει Crystal Esprit για την Crystal Cruises .Μάλιστα θα έχει και κάποια calls στο λιμάνι του Πειραιά του χρόνου.

_____________________

(1991, ex-Aurora II, MegaStar Aries, Genting World, The Taipan)

Edited by Nick the Greek
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 year later...

Πέρυσι εκανε μόνο μια προσέγγιση , σήμερα ήρθε για πρώτη φορά αφου έριξε ένα άκυρο στη Τήνο και πήγε Σύρο

 

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή μονάδας από την εταιρεία, διαφοροποιείται από τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια που ως τώρα είχε και διαλέγει ένα πιο μικρό πλοίο, φαντάζομαι με στόχο πιο exclusive πελατεία αλλά και πιο ψαγμένους προορισμούς. Εδώ το βλέπουμε δεμένο στον Πειραιά την περασμένη Κυριακή. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του πλοίου, τα φουσκωτά που βρίσκονται ασφαλισμένα επάνω από τη γέφυρα, δε θυμάμαι να έχω δεί κάτι τέτοιο ποτέ κι αναρωτιέμαι αν και πως παραμένουν εκεί σε θαλασσοταραχή. Και φυσικά καταλαβαίνει κανείς, πόση στενότητα χώρου είχαν ώστε να καταλήξουν να τα αποθηκεύσουν εκεί που τα βλέπουμε. 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Καλά τα είπα παραπάνω τελικά, δεν είναι για μας το Crystal Esprit :D

 

Όπως μπορείτε να δείτε κι εδώ στο διαφημιστικό της εταιρείας, το πλοίο έχει αποκλειστικά και μόνο σουίτες. Και στις υπηρεσίες των ενοίκων των, υπάρχουν μπάτλερς! Απεριόριστη πρόσβαση σε καλά κρασιά, βαρύ αλκοόλ και σαμπάνιες, διάφορα water sports διαθέσιμα και απ΄ ότι διαφημίζουν το πρώτο μίνι υποβρύχιο σε κρουαζιερόπλοιο. Παρτε μια γεύση κι εδώ:

 

 

Κι όποιος κλείσει μέχρι 30 Ιουνίου, έχει και 1,000 δολλάρια έκπτωση. Ευκαιρία, τρεχάτε :P. Πέρα από την πλάκα το πλοίο θα προσφέρει κρουαζιέρες στις Windies με αφετηρία το Marigot Bay(τον Κόλπο της Μαριγώς δηλαδή:D) στην Αγία Λουκία, βοήθειά μας. Κι όπως λέει και το διαφημιστικό τους "your dreams of champagne toasts on far-away islands are closer than ever " (= οι ονειρεμένες σας προπόσεις με σαμπάνια πάνω σε μακρινά νησιά, είναι πιο κοντά από ποτέ). Οπότε καταλαβαίνει κανείς που απευθύνονται.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 months later...
  • 5 months later...
  • polmyt changed the title to Crystal Esprit (IMO 8705266)
  • 3 weeks later...
  • 8 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...