Jump to content
Shipfriends

Shkodra


Recommended Posts

Ένα ρυμουλκό που είχα δει πριν 3 μήνες στο μωλο της ΔΕΗ, το είδα το Σάββατο στο Αμπελάκι της Σαλαμίνας ξανά. Πρόκειται για το Ελλάς και ανήκει στην Ιόνιος AE Τεχνική Εταιρεία.

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

  • 8 years later...

Μετά τη πτώχευση της κατασκευάστριας εταιρείας Ιόνιος AE Τεχνική Εταιρεία, το Ελλάς φαίνεται ότι πουλήθηκε στην Αλβανία και δουλεύει στο λιμάνι του Δυρραχίου με το όνομα Shkodra.

Link to comment
Share on other sites

  • polmyt changed the title to Shkodra
  • 2 years later...

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την ταυτότητα αυτού του ρυμουλκού, Παναγία μου. Εγώ το έχω φωτογραφίσει στη Δραπετσώνα πίσω στον Ιούνιο του 2005. Δεν γράφει κάτι επάνω στο πλοίο σαν όνομα, εγώ όμως για κάποιο λόγο το έχω σημειωμένο σαν Πύρρος. Προφανώς καμία σχέση με το άλλο Πύρρος του Βαρδινογιάννη. Δεν ξέρω αν μπορεί να μας βοηθήσει κάποιος εδώ ως πρός την αναγνώριση. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το ρυμουλκο πρεπει να αγοραστηκε απο την Ιονιος Τεχνικη μεσα στο 2010 ή να υπηρχε καποια ενδιαμεση προσπαθεια να δουλεψει ,μιας και βρηκα φωτογραφια του απο εκεινη την εποχη βαμμενο μπλε ,στου Σπανοπουλου

Δυστυχως δεν διακρινεται πανω του καποιο ονομα.

Να πουμε επισης οτι εχει να δωσει στιγμα στο AIS απο το Φεβρουαριο οποτε ειναι αρκετα πιθανο να μας εχει αφησει ή να εχει παροπλιστει

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...