Jump to content
Shipfriends

Ανακατατάξεις Πλοιάρχων


Recommended Posts

Φίλε χιώτη ο καπτα Σιδερής θα πάει στο Χοζοβιώτισσα από το ΘΕΟΦΙΛΟΣ και θα τον αντικαταστήσει ο καπτα Μανώλη Φραγκιαδάκης ο οποίος εξοικειώνεται με το βαπόρι τώρα

Ο καπτα Ανδρέας Μπόμπος είναι στον ΤΑΞΙΑΡΧΗ από την ημέρα που ξεκίνησε δρομολόγια και πάλι στο Αιγαίο.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ο καπτα ΑΝδρέας ο Μπόμπος ήταν στον ΤΑΞΙΑΡΧΗ και ο καπατ Σιδερής Μαμίδης στο ΘΕΟΦΙΛΟ.Απλά για λόγους που δεν ξέρω στην δεύτερη προσπάσθεια του ΤΑΞΙΑΡΧΗ που έδεσε και τελικά είχε πάει ο καπτα Σιδερής Μαμίδης(που ήταν δεμένος με το ΘΕΟΦΙΛΟ στην Χίο) με πλωτό του λιμενικού και ήταν παρών κι αυτός στο ρεμέτζο.Ο διπλανός του με τον σκούφο πρέπει να είναι ο καπτα Ανδρέας Μπόμπος.

Link to comment
Share on other sites

Mπερδεματακι γινεται παντα με αυτα, το ΝΑΞΟΣ ειναι αυτο που εχει τελειωσει την επισκευη του και κυκλοφοραει τα βραδυα σε αγονα μερη και πονηρα σοκακια, το ΠΑΡΟΣ κανει την επισκευη του στη Συρο με Πλοιαρχο τον Αντρεα Μαρκετο. Στο ΝΑΞΟΣ ειναι το διδυμο, το οποιο στις 10 του μηνα θα αλλαξει με την επιστροφη του Κυριακου Χωριανοπουλου κατι την αδεια του Δημητρη Διονυσατου.

Ο καπτα Σπυρος Πεφανης θα ειναι -κατα την εντελως υποκειμενικη μου κριση- ενα απο τα ονοματα που θα διαπρεψουν στην Ελληνικη Ακτοπλοϊα τα επομενα χρονια για τη ναυτοσυνη του αλλα και οχι μονο. Καλοταξειδοι ολοι

Link to comment
Share on other sites

Ο Μηνάς Ράλλης για εξοικείωση στο ΑΡΙΑΔΝΗ μαζί με τον Μανώλη Λούσα με την προοπτική να αναλάβει την πλοιαρχία του πολύ σύντομα και να το τααξιδέψει και στην Αδριατική.:P

Μέχρι στιγμής το βαπόρι πέφτει σε άριστα χέρια δύο εξαιρετικών ανθρώπων πάνω από όλα.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. Σταμάτησε ο Καπτα-Μπόμπος απο το ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ.Τελευταίο δρομολόγιο του ηταν τη Παρασκευή(14/12).Ξεκίκησε κανονικά ο Αρβανίτης που ήταν στο ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Απο πότε ειναι στο ο.champion o καπτα-Μαθιος....εγώ πριν εναμιση περιπου μήνα που τον συναντησα ήταν στην επισκευή του Eλυρος....και αν ο καπτα-Μαθιος είναι στο champion τότε ο καπτα-Γιαννης ο Ξυδάκης που είναι?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ο Πέτρος Κυπριώτης πλοίαρχος στο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ. Ο Θεοτόκης Καβαλλιεράτος εδώ και μερικούς μήνες απολαμβάνει τους κόπους μιας ζωής όντας συνταξιούχος στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Link to comment
Share on other sites

O Bαγγέλης Αράθυμος από Ύπαρχος του ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ εκπαιδευόμενος πλοίαρχος στο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ με τον Μάριο Καστόρη προκειμένου να το αναλάβει σύντομα.

Σιδεροκέφαλος και καλοτάξιδος για ένα από τα εξαιρετικά πααιδιά της ακτοπλοίας:eek:

Link to comment
Share on other sites

Ο Γιάννης Πασχαλης στη θέση του Παναγιώτη Καραμοσχου στο Διαγόρας

Ενώ ο Παναγιώτης Καραμοσχος πήγε για βοήθεια του Δημήτρη Διονυσατου στο Blue Star Naxos μιας και γνωρίζει τα λιμάνια της γραμμής στο πρώτο ταξίδι.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...