Jump to content
Shipfriends

Boukou L (IMO 6728575)


Recommended Posts

Πυρκαγιά στο Ρ/Κ Μπουκου Λ στη Χαλκίδα
Quote
Πυρκαγιά μικρής έκτασης εκδηλώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, στην καπνοδόχο του Ρ/Κ σκάφος “ΜΠΟΥΚΟΥ Λ” Ν. Χαλκίδας 24, το οποίο βρισκόταν παραβεβλημένο εντός του εμπορικού λιμένα Χαλκίδας, με επιβαίνοντες τέσσερα (04) μέλη πληρώματος.
Η πυρκαγιά περιορίστηκε με ίδια μέσα από τα μέλη του πληρώματος, ενώ στο σημείο έσπευσαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο (02) οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας και το Ρ/Κ σκάφος “ΕΥΡΙΠΟΣ ΙΙΙ”, Ν.Χ. 41 προς παροχή συνδρομής.
Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ προκλήθηκε αυτοδιαλυόμενη ρύπανση, έκτασης περί τα 20 τετρ.μέτρα από διαφυγόντα λιπαντικά έλαια, η οποία διαλύθηκε από το πλωτό περιπολικό με μηχανικές αναδεύσεις, ενώ προληπτικά ρίχθηκαν και απορροφητικά υλικά.
Προανάκριση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

 

 
Πηγη: ΥΕΝ
Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

Το Boukou L (IMO Νο: 6728575) ανήκει στην Sirios Shipmanagemnet Co Ltd (Evripos Tugs Shipping Co). Φαίνεται ακόμα στη σελίδα της εταιρείας του αλλά και στις βάσεις δεδομένων φαίνεται ότι είναι ενεργό!! Το πλοίο έχει Νηολόγιο Χαλκίδας 24, μήκος 33,26 μέτρα, πλάτος 8,2 μέτρα και δουλεύει στη Χαλκίδα.

Το πλοίο είναι κατασκευασμένο το 1968 και προηγούμενα του ονόματα είναι Flying Falcon, Cathaigh μέχρι το 1990, Demon μέχρι το 1991, Daimon μέχρι το 1992

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...