Jump to content
Shipfriends

Αναστασία Κ (ΙΜΟ 6915623)


Recommended Posts

αλλο ενα (γηραιο σαν τον Ηρακλη;)) μοτορσιπακι των θαλασσων μας. Η Αναστασια Κ. Την εχουμε δει παντου: στην πατρα, στο περαμα, στα δωδεκανησα, εν πλω στο αιγαιο, φορτωμενο ξεφορτωτο, βαμμενο, αβαφο). Εικονα μιας αλλης εποχης που επιβιωνει στις μερες μας.

Edited by Nick the Greek
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 9 years later...

Ξεδιαλέγοντας το σχετικό topic, είναι πιθανόν ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα coasters στο Αιγαίο, το οποίο δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας. Όπως τα λές, το έχουμε δεί να ξεφορτώνει στην Πάτρα, να επισκευάζεται στο Πέραμα, να ξεφορτώνει στον Αθηνιό της Σαντορίνης. Αντί επιλόγου, μια από εμένα από το μακρυνό 2006. Το Αναστασία Κ φορτώνει στις εγκαταστάσεις της Lafarge, στο Μυλάκι της Εύβοιας.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
  • 2 years later...

Το Anastasia K ΙMO No 6915623) είχε ναυπηγηθεί το 1969 στο ναυπηγείο J.J. Sietas Schiffswerft στο Αμβούργο της Γερμανίας. Το πλοίο φόραγε μια κύρια μηχανή Klöckner Humboldt Deutz (800BHP), που του έδινε ταχύτητα 11 κόμβων. Το πλοίο είχε μήκος 61.17 μέτρα και πλάτος 10.51 μέτρα και ανήκει και πήγε για κόψιμο στη Τουρκία με το όνομα Zana στις 14/03/2010.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...