Jump to content
Shipfriends

Volcan de Timanfaya (ΙΜΟ 9281334)


Recommended Posts

Το Volcan de Timanfaya (ΙΜΟ Νο: 9281334) είναι κατασκευασμένο 2005 και ανήκει στην Naviera Armas. Το πλοίο έχει μήκος 142,45 μέτρα και πλάτος 24,20 μέτρα. Σήμερα το Volcan de Timanfaya σταμάτησε τα δρομολόγια του και πήγε στο Cadiz για εργασίες συντήρησης και δεξαμενισμού μέχρι τις 18 Μαρτίου.

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 6 months later...
  • 2 weeks later...

Πρέπει να είχε ναυλωθεί το Volcan De Timanfaya στην ENM Ferries, γιατί πέρυσι ήταν ναυλωμένο το Volcan De Tijarefe στην ίδια εταιρεία. Τελείωσαν τα δρομολόγια του το Volcan De Timanfaya για λογαριασμό της ENM Ferries και πλέον βρίσκεται δεμένο στο Λας Πάλμας από το Σάββατο 12 Οκτωβρίου.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
  • 3 years later...

Το πλοίο έχει περάσει πια στη Μεσόγειο και το περασμένο καλοκαίρι το πέρασε με δρομολόγια ανάμεσα στην Almeria και την Melilla. Σε μια τέτοια πρωινή αναχώρηση το βλέπουμε κι εμείς από την Almeria. Πολύ ενδιαφέρουσα πορτάδα πλοίων, τα έχουμε πεί και αλλού. Παρατηρείστε κοιτώντας το από πρύμα πως έχει 2 καταπέλτες μεν, οι οποίοι είναι χωρισμένοι με ρέλια στη μέση. Μπορεί δηλαδή να εκφορτώνει 4 αυτοκίνητα κατά πλάτος, ταυτόχρονα. Μελετημένο προφανώς.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Αν δεν κάνω λάθος, το πλοίο συνεχίζει στη γραμμή Almeria - Melilla / Ghazaouet. Μήπως υπήρξε κάποιο μπέρδεμα με το αδερφό του (Tamadaba), ή πρόκειται για μελλοντική δρομολόγηση;

Link to comment
Share on other sites

Σωστά, το Volcan de Timanfaya δουλεύει στις παραπάνω γραμμές. Το Volcan de Tamadaba κάνει το ενδοκαναριακό😁 Arrecife-Las Palmas de Gran Canaria άρα μάλλον ο @Nick the Greek εννοεί το Volcan de Tinamar που κάνει τη γραμμή από Huelva.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...