Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

H Mykonos Cruises είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται σε εκδρομές σε παραλίες της Μυκόνου, στη Ρηνεια, στη Πάρο και στη Νάξο. Η Mykonos Cruises διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο στο νησί της Μυκόνου με δυνατότητα ταυτόχρονης εξυπηρέτησης 467 επιβατών, έχοντας στην διάθεση της το μεγαλύτερο παραδοσιακό ξύλινο πλοίο στον στόλο της. Πέρυσι είχαμε δει να είχε στη κατοχή της του τουριστικό σκάφος Σοφία Σταρ (φέτος το χειμώνα νομίζω ότι πούλησε το Σοφία Σταρ). Μόλις χθες ανακοίνωσε τη ναύλωση του Santa Maria της Naxos Cruises για 6 χρόνια. Το Santa Maria Maria είναι ένα παραδοσιακό δικάταρτο ιστιοφόρο, με έτος κατασκευή 1995, μήκος 25 μέτρα, πλάτος 6,5 μέτρα και χωρητικότητα 165 επιβάτες.

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Από τις 21 Φεβρουαρίου προστέθηκε στο στόλο της Mykonos Cruises το τρεχαντήρι Όλγα, με μήκος 10,70 μέτρα, πλάτος 3,5 μέτρα και χωρητικότητα 12 επιβάτες. Το σκάφος ήταν έξω σε καρνάγιο και σήμερα αναμένεται να πέσει στη θάλασσα. Ενώ στις 4 Απριλίου θα ξεκινήσει τις εκδρομές Mykonos Grand Cruise.

Olga.jpg

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Το Αργοναύτης έχει μήκος 15 μέτρα, πλάτος 4,8 μέτρα και χωρητικότητα 25 επιβάτες. Αυτή τη περίοδο το σκάφος ήταν έξω σε καρνάγιο στη Σύρο και αναμένεται να ξεκινήσει τις εκδρομές του στις 10 Απριλίου.

Argonaftis.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Το Αργοναύτης είναι αυτή τη περίοδο στη μαρίνα του Αλίμου και πραγματοποιει εργασίες συντήρησης. Το σκάφος αναμένεται να είναι έτοιμο να ξεκινήσει τις εκδρομές του στη Μύκονο στις 30 Μαρτίου. Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα της εταιρείας στο Facebook. 

FB_IMG_1520161247981.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...