Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Η Polferries έχει στο στόλο της τρία πλοία, πρόκειται για το Baltivia, το Wawel και το Mazovia. Παλιότερα στο στόλο της είχε κάποια νυν Ελληνικά πλοία!! Όπως το Rigel II και το Galaxy. H Polferries δραστηριοποιείται στη γραμμή Świnoujście – Ystad, στη γραμμή Gdańsk – Nynäshamn και στη γραμμή Świnoujście – Copenhagen.

Edited by proud_ionian
subtitle
Link to comment
Share on other sites

Έχουμε πει δυο λόγια κι εδώ.

On 24/9/2015 at 7:24 PM, .voyager said:

και η Polferries με τα Baltivia και Mazovia που εκείνες τις ημέρες άλλαζε τα σινιάλα της Grimaldi στο Szczecin για να αποδεσμεύσει λίγο μετά το Wawel για το Nynäshamn-Gdansk κι αυτό να αποδεσμεύσει με τη σειρά του το Rigel II.  

*Το Swinoujscie ενδείκνυται για ένα χαλαρό διήμερο και οι πτήσεις από Stansted προς Szczecin από την τρέχουσα σεζόν το κάνουν πιο εύκολα πραγματοποιήσιμο.

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Η Polferries θα δρομολογήσει νέο πλοίο στα τέλη Μαρτίου στη διαδρομή Gdańsk–Nynaeshamn όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της διοίκησης της εταιρείας Piotr Redmerski, όπου στη συγκεκριμένη γραμμή δουλεύει το Wawel με περιορισμένο αριθμό κλινών. Το πλοίο που αγοράστηκε από τη Polferres είναι το Nova Star και κατασκευάστηκε το 2011. Το Nova Star διαθέτει 652 κρεβάτια σε καμπίνες και 254 αεροπορικές θέσεις, καθώς και χώρο στο γκαράζ 2790 γραμμικών μέτρων. Από ότι καταλαβαίνω για αυτή τη γραμμή προορίζεται το πλοίο που κατασκευάζει η Polferries και θα παραδοθεί το 2019.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Πολύ επαγγελματικό βίντεο ομολογουμένως, ολόκληρη παραγωγή που είμαι σίγουρος πως στοίχησε δεκάδες χιλιάδες δολλάρια. Κι αναρωτιέμαι αν το όφελος σε επίπεδο marketing και image είναι τέτοιο που να δικαιολογεί το έξοδο.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Status update και για την Poferries όσον αφορά την πανδημία:

 

Η γραμμή Nynashamn(Σουηδία) - Gdansk(Πολωνία) μένει με ένα πλοίο μέχρι τα μέσα Μαίου, αυτό είναι το Baltivia. Το Nova Star που κανονικά θα ήταν ο partenaire του Wawel στη γραμμή, είναι δεμένο από τις 5 Απριλίου στο Gdansk. To Wawel συνεχίζει κανονικότατα.

 

Η γραμμή Ystad(Σουηδία) - Świnoujście(Πολωνία) εξυπηρετείται από το Cracovia και το Mazovia.

 

Οπότε μόνο το Nova Star έχει σταματήσει δρομολόγια κατά τα φαινόμενα, κι αυτό προσωρινά.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...