Jump to content
Shipfriends

Σποράδες Σταρ (IMO 7207451)


Recommended Posts

  • Replies 832
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Μου κάνει εντύπωση πως στις Σποράδες ρίχνουν παλιά σκαριά για καινούργια....Αυτό το καράβι τώρα (sporades star) ετών σαρανταφεύγα ήταν για αυτή τη γραμμή? Ο Νομικός είχε πιο καινούργια...Σαρανταπέντε μαστόροι κι εξήντα μαθητάδες ρε, ήμαρτον....

Edited by Andronicos
Link to comment
Share on other sites

Πιθανότατα αν δε στο έλεγαν δε θα καταλάβαινες ότι είναι ούτε 20! 

Μην κολλάτε στους αριθμούς! Αν δουλεύει χωρίς προβλήματα δεν υπάρχει ζήτημα! 

Link to comment
Share on other sites

Πολυτέλεια δεν θα την έλεγα , αλλά προσεγμένα και καινούργια σαλόνια , τίποτα παραπάνω . Πολυτέλεια έχουν αλλα βαπόρια 

Edited by Neptune
quote
Link to comment
Share on other sites

Εχει νοημα να εχει πολυτελεια ενα τετοιο καραβι? Εγω θα προτιμουσα να ηταν βολικο και με χωρους καταλληλους για το δρομολογιο παρα να εχει πολυτελεια. Ποτε δεν διαλεξα καραβι με βαση την πολυτελεια να πω την αληθεια.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω οι περισσότεροι από εμάς καταλαβαίνουν ότι χτίστηκε στα 70ς,σκαρί ΜΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ.
Όλους τους ΄έφηβους κουβαλάνε εδώ,μάκάρι να μην έχει προβλήματα!

Edited by Neptune
quote
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Neptune said:

Εχει νοημα να εχει πολυτελεια ενα τετοιο καραβι? Εγω θα προτιμουσα να ηταν βολικο και με χωρους καταλληλους για το δρομολογιο παρα να εχει πολυτελεια. Ποτε δεν διαλεξα καραβι με βαση την πολυτελεια να πω την αληθεια.

Προσωπικα θεωρω οτι εχει νοημα γιατι απο τη στιγμη που δεν προσφέρεις ενα βαπορι νεο σε ηλικια αναγκαστικα πας σε πολυτελες εσωτερικο ωστε να προσελκυσεις κοσμο.Χωρια οτι ο μεσος επιβατης περισσοτερο θα εντυπωσιαστει απο την πολυτελεια σε ενα πλοιο.Λιγοι ξερουν την ηλικα του καθε βαποριου

Link to comment
Share on other sites

Το παρήγορο είναι ότι διαθέτει κυλιόμενη σκάλα που μέχρι τώρα δεν είδα σε κανένα πλοίο της γραμμής των Σποράδων,θα μπορούσε όμως να έχει τουλάχιστον το Εξπρές Σκιάθος που είναι και 30 χρόνια νεώτερο!

Edited by Nick the Greek
Quote
Link to comment
Share on other sites

Καταπληκτικό καραβολατρικο πλοίο! Με διαφορά το καλύτερο της γραμμής

η Seajets εχει ανεβάσει πολύ τις υπηρεσίες  της

Πολυ φιλόξενο πλήρωμα

καταπληκτικά σαλόνια

καταπληκτικά παράθυρα 

καταπληκτικά καταστρώματα

πανεύκολο γκαραζ μπαινεις και βγαίνεις με την ίδια φορά 

κυλιόμενες

αμεα

απολαυστικό το ταξίδι μακάρι τα νησιά μας να καταφέρουν να το υποστηρίξουν στις πληρότητες του ωστε να μείνει στην γραμμή μας για πολλά χρόνια

Edited by wysiwid
Link to comment
Share on other sites

Έχει αρχίσει και βρίσκει τους ρυθμούς του το πλοίο στη γραμμή των Σποράδων. Η ταχύτητά του ικανοποιητική, ενώ έχει αρχίσει να ανεβαίνει και η κίνησή του, με τις μεταφορικές να το προτιμούν.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση στο Σποράδες Σταρ: Με άρωμα κρουαζιέρας τα γρήγορα δρομολόγια από Βόλο προς Σποράδες

Quote

Αναβάθμιση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του Βόλου με τις Σποράδες με ποιότητα, άνεση, ταχύτητα και κυρίως ταξιδιωτική εμπειρία με άρωμα κρουαζιέρας, προσφέρει το νέο πλοίο της γραμμής Sporades Star το οποίο ήρθε για να μείνει, να κάνει τη διαφορά και να γίνει επιλογή.

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, η SEAJETS απαντάει με το ανακαινισμένο στην Ελλάδα Sporades Star στο αίτημα της Μαγνησίας για επιβατηγό ναυτιλία που παρέχει άνετη, γρήγορη, ασφαλή και αξιόπιστη θαλάσσια μεταφορά για κάθε επιβάτη.

"Δεν ήρθαμε στον Βόλο και τις Σποράδες για την σεζόν. Ήρθαμε για να προσφέρουμε σύγχρονες μεταφορές, να βοηθήσουμε τον τουρισμό και την τοπική οικονομία, να προσφέρουμε θέσεις απασχόλησης σε ντόπιους καθώς τα περισσότερα μέλη από το πλήρωμα των 50 μελών, είναι από τον Βόλο, τα νησιά, τη Μαγνησία," τόνισε στην εκδήλωση καλωσορίσματος του πλοίου χθες στο λιμάνι του Βόλου ο εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Βασ. Αδάμης.

Κυλιόμενες σκάλες, ασανσέρ, ειδικές προβλέψεις για άτομα με κινητικές δυσκολίες, παιδότοπος, αναρρωτήριο, προσεγμένοι χώροι επιβατών, αναβαθισμένες εγκαταστάσεις εστίασης, προσφέρουν μια ταξιδιωτική εμπειρία η οποία απουσίαζε για χρόνια από τη γραμμή Βόλος - Σποράδες.

Δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για όλους, όπως εύστοχα επισήμανε στον χαιρετισμό της η Κεντρική Λιμενάρχης Βόλου, Πλοίαρχος ΛΣ κα Βασιλική Κωνσταντά, το Sporades Star με τα χαρακτηριστικά του, ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις και μακάρι το αστέρι των Σποράδων να φωτίσει τη νέα εποχή της επιβατηγού ναυτιλίας στην περιοχή με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου να παρέχει και σε αυτή την περίπτωση τις υπηρεσίες του.

Ο κυβερνήτης του πλοίου κ. Μάρκος Βλάμης, με πολλά χρόνια θαλάσσιας υπηρεσίας στην επιβατηγό ναυτιλία, τόνισε πως το Sporades Star εγγυάται μια εμπειρία μεταφοράς με ταχύτητα (Βόλος - Σκιάθος περίπου σε 2,5 ώρες), με ασφάλεια και άνεση, με μεταφορική δυνατότητα 1.100 επιβατών και 180 οχημάτων.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο π. Θεόδωρος Μπατάκας, ο οποίος ευχήθηκε στο πλήρωμα να έχει ασφαλή ταξίδια.

Ναυπηγημένο στην Ιταλία, το Sporades Star ανακαινίστηκε και αναβαθμίστηκε στην Ελλάδα για να προσφέρει με τις άνετες αεροπορικές θέσεις, τα ευρύχωρα σαλόνια και τους επίσης προσεγμένους εξωτερικούς χώρους, μια σύγχρονη ταξιδιωτική εμπειρία

Το Sporades Star εκτελεί καθημερινά ένα δρομολόγιο από Βόλο προς Σποράδες. Δευτέρα, Τετάρτη και Σαββατοκύριακο αποπλέει στις 8.30 π.μ. από Βόλο, Τρίτη και Πέμπτη στις 9.30 π.μ. και την Παρασκευή στις 3.30 μ.μ. Οι τιμές εισιτηρίων για έναν ενήλικα ξεκινούν για Σκιάθο από 30,70 €, για Σκόπελο και για Αλόννησο 36,70€, για ΙΧ από Βόλο στη Σκιάθο  79,50 ευρώ.

 

Link to comment
Share on other sites

Πάντως ποιός να το πίστευε όταν το καλοκαίρι του 2019 έγινε η αποτυχημένη απόπειρα δρομολόγησής του στη Σαμοθράκη ως Αζόρες Εξπρές (για την ακρίβεια 1 απόπειρα δρομολογίου είχε γίνει), ότι 3 χρόνια μετά θα κοντεύει να γίνει το "αγαπημένο" των Σποράδων

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Τραυματισμός ναυτικού στο Ε/Γ-Ο/Γ Σποράδες Σταρ στον Βόλο 

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Βόλου μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΣΤΑΡ” Ν.Π. 12513 για τραυματισμό μέλους πληρώματος.

Συγκεκριμένα κατά την διαδικασία φόρτωσης οχημάτων και επιβίβασης επιβατών, πριν τον απόπλου του πλοίου για εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από Βόλο για Β. Σποράδες, ο 58χρονος ναυτολογημένος ως προϊστάμενος οικονομικός αξιωματικός, κατά την εργασία του στον καταπέλτη του πλοίου έχασε την ισορροπία του, λόγω λιποθυμικού επεισοδίου και έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον δεξιό του Ώμο.

Ο 58χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για ιατρικές εξετάσεις και παροχή πρώτων βοηθειών .

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ενα ασυνήθιστο θα έλεγα γεγονός είχαμε σήμερα στο Sporades Star καθώς κατά την διάρκεια του δρομολογίου του προς την Αλόννησο είχαμε χορούς και τραγούδια πάνω στο πλοίο στα πλαίσια βέβαια του 6o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ

Πηγή βίντεο: SkiathosLife.gr

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...