Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Η Kerras Cruises είναι μια εταιρεία με έδρα τη Νάξο και έχει στο στόλο της τρία μικρά επιβατηγά πλοία. Πρόκειται για το Κυρίαρχος Ι, Κυρίαρχος ΙΙ, Κυρίαρχος ΙΙΙ. Το Κυρίαρχος ΙΙΙ πραγματοποιεί ημερήσιες εκδρομές από τη Νάξο στις Μικρές Κυκλάδες. Το Κυρίαρχος Ι & το Κυρίαρχος ΙΙ διατίθενται για ναυλώσεις. Αλλά πολλές φόρες έχουμε δει τα πλοία της να εκτελούν μεταφορές ασθενών μεταξύ των νησιών στις Κυκλάδες.

Ενώ σύντομα θα παραλάβει το Κυρίαρχος ΙV από τo ναυπηγείο Ocean Yard.

Kyriarxos IV (2).jpg

Kyriarxos IV.jpg

Kyriarxos IV.png

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...
  • 9 months later...

Διπλή επίσκεψη από την Kerras Cruises νωρίτερα απόψε στη Μύκονο, τα Κυρίαρχος ΙΙΙ και IV κόσμησαν με την παρουσία τους το παλιό λιμάνι. Σα σκαριά είναι παραπλήσια, το κύτος μοιάζει πάρα πολύ αλλά στο κομοδέσιο μπορεί να βρεί κανείς κάμποσες διαφορές. Υποθέτω πως η διπλή επίσκεψη σημαίνει ότι λόγω κίνησης το ένα πλοίο(Κυρίαρχος ΙΙΙ) δεν ήταν αρκετό και πλαισιώθηκε από δεύτερο(Κυρίαρχος IV). Αν είναι έτσι, τα σημάδια για την καλοκαιρινή κίνηση φαίνονται καλά. Ας ελπίσουμε πως αντ' αυτού δεν θα έχουμε κανέναν παγκόσμιο πόλεμο.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 month later...

Διπλή διακομιδή από τον Κερρά στη Σύρο από Σέριφο και Νάξο με τα Κυρίαρχος και Κυρίαρχος V αντίστοιχα. Ειδικά τους χειμώνες, από 'τι φαίνεται μέρα παρά μέρα αυτά τα σκάφη μεταφέρουν ασθενείς από όλες τις Κυκλάδες στη Σύρο, ή αν πρόκειται για κάποιο πιο ελαφρύ περιστατικό ακόμα και στη Νάξο...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...