Jump to content
Shipfriends

Garakac (IMO 7812945)


Recommended Posts

To ro-ro AZOV, σημαίας Palau κατευθύνεται στο Λαύριο, μετά από μια περιπλάνηση στο τρίγωνο Κω - περιοχή Ιμίων - Κάλυμνο, και παραμονή στη ράδα του νησιού για κάποιες ώρες. Σύμφωνα με το marinetraffic προέρχεται από την Τρίπολη του Λιβάνου.

Edited by Nick the Greek
subtitle
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 4 months later...

Παράξενη ιστορία αυτή. Το πλοίο όντως πήγε στη Σαμψούντα(αρχαία Αμισός) όπου και παρέμεινε χωρίς να κάνει κανένα δρομολόγιο μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Εδώ και λίγο καιρό μετακόμισε στο λιμάνι Giresun που φαίνεται πως δεν είναι άλλη από την ποντιακή Κερασούντα. Εκεί σβήνει το στίγμα του στι AIS.

Link to comment
Share on other sites

High 3s είναι όντως αρκετά λεφτά. Σε σύγκριση με άλλα που κυκλοφορούν στην περιοχή είναι νεότερο(του 1979) αλλά πρέπει όντως να έχει λίγα lane metres.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 3 months later...

Απ' ότι φαίνεται στο Marinetraffic, το πλοίο πρέπει να δούλεψε -ή τέλος πάντων να άναψε-  κανένα 10ήμερο τον περασμένο Νοέμβρη, αλλά πέραν τούτου ουδέν. Τελευταίο στίγμα και πιθανότητα παροπλισμός στο Giresun.

Link to comment
Share on other sites

Επανήλθε στη δράση το πλοίο και το καινούριο του όνομα φαίνεται στο AIS να είναι Lider Baykan. Δεν έφυγε όμως από τη γειτονιά, κάνει δρομολόγια μεταξύ Σαμψούντας και Tuapse.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...