Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

H Oceania Cruises έχει έξι κρουαζερόπλοια στο στόλο της, πρόκειται για το Regatta, το Insignia, το Nautica, το Sirena, το Marina και το RivieraΗ Oceania Cruises πήρε άδεια για τη Κούβα και αναμένεται να στείλει το Marina στη Κούβα από το Μάρτιο του 2017.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Η Oceania Cruises ανακοίνωσε την παγκόσμια κρουαζιέρα της για το 2020, διάρκειας 180 ημερών και διασχίζοντας τον ισημερινό τέσσερις φορές με 95 λιμάνια με το Insignia, που θα ξεκινήσει από το Μαϊάμι στις 8 Ιανουαρίου του 2020.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Η Oceania Cruises αποκάλυψε μια σειρά νέων βελτιώσεων στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας OceaniaNEXT. Το OceaniaNEXT είναι μια σειρά βελτιώσεων (καμπίνες, σαλόνια, μπαρ και εστιατορίων) των πλοίων της σειράς της Regatta-Class (Regatta, Insignia, Sirena και Nautica), ύψους 100 εκ δολαρίων

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Ο όμιλος Norwegian Cruise Line Holdings Ltd παρήγγειλε δυο νέα κρουαζιερόπλοια για λογαριασμό της Oceania Cruises στο ναυπηγείο της Fincantieri με κόστος 1 δις ευρώ. Τα δυο νέα πλοία της σειράς Allura Class θα έχουν χωρητικότητα 67000 τόνους, 1200 επιβάτες και αναμένεται να παραδοθούν το 2022 και το 2025 αντίστοιχα.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Ακούγεται στο ταράφι πως οι πληρότητες της Oceania στις καλοκαιρινές της κρουαζιέρες στις Κυκλάδες δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Δεν ξέρω αν είναι γενικότερο το φαινόμενο.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...