Jump to content
Shipfriends

Μιλένα (ΙΜΟ 7010781)


Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • 3 months later...

Ενώ έλεγαν ότι το πλοίο θα ξεκινήσει δρομολόγια, αλλά μετά από τα τελευταία νέα που μαθαίνω, το πλοίο μάλλον θα μείνει δεμένο. Ενώ είχαν ξεκινήσει κάποιες εργασίες για να ξεκινήσει αλλά αυτές σταμάτησαν

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Προχθές συμπληρώθηκε χρόνος από τότε που έδεσε. Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει και η Aliaga περιμένει τα 40χρονα Αγουδημοβάπορα που κάποτε αλώνιζαν το Αιγαίο. Μέχρι τότε συνεχίζουν να καταλαμβάνουν θέσεις του λιμανιού παρότι σε λίγο καλοκαιριάζει και φέτος θα έχουμε έξτρα μεγάλα πλοία στον Πειραιά που δεν έιχαμε πέρσυ (ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ, ΒΟΓΙΑΖΕΡ, EUROPEAN ex, κλπ).

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Φαίνεται ότι πήραν πρέφα πως το βαπόρι είχε τάσεις αυτοκτονίας και επενέβησαν! Μέρος των παντώς είδους αντικειμένων που έφραζαν την είσοδο από τον καταπέλτη έχει απομακρυνθεί και το πλοίο επανήλθε μερικώς.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Αντι λοιπον να στειλει για σκραπ το ΜΙΛΕΝΟΝΤΑΛΙΑΝΟ τα στελνει να κανουν μια βολτα απο Πατρα για Πριντεζι μεσω Σαμης.Συνολικα κανα 3μηνο κρατησε η απασχοληση τους εκει
2 τριμηνα και κατι;). καλοκαιρι 2005 και τα δυο απο πατρα και καλοκαιρι του 2006, μιλενα απο πατρα (πατρα σαμη ζακυνθο brindisi) και νταλιανα απο ηγουμενιτσα.

τι εχει ο μπαρμπα proud σημερις: σεφτεβρης του 2005. δεμενο στο 4 με φοντο την τσαμπιοναρα. μολα ολα και βιρα τα 5 κλειδια της δεξιας. στο 1 αγανταρουμε και κανουμε προσαναποδα επ'αγκυρα, για να ερθει η πλωρη προς το κεφαλι της αγιου νικολαου. μολις ξενερισει η αγκυρα, την κανουμε απο βορεια.

νωριτερα, τον αυγουστο του 2005, την ειχαμε δει εν πλω, αλλα και δεμενη στο 9. την επομενη σαιζον, την ειδαμε να μπαινει απο βορεια για το 3, για να διανυκτερευσει.

δεν ταξιδεψα ποτε μαζι της, ουτε με την αδερφη της, παρολο που δυο φορες ημουν πολυ κοντα, δεν εκατσε και δεν το επεδιωξα. ποτε δε με συγκινουσαν ιδιαιτερα εξωτερικαB). ας ειναι χλιαρη η φλογα του διαλυτη:D. να (ξανα) θυμισω, οτι το καλοκαιρι του 1990 εκανε πατρα ancona, για οσο κρατουσε το Παγκοσμιο Κυπελλο στην Ιταλια, ναυλωμενο απο τον καραγιωργη στη θεση του Sky, που το ειχε ναυλωσει για ξενοδοχειο στη σικελια.

με το αφιερωμα στη μιλενα τελειωνω το φεστιβαλ:P GA Ferries που ξεκινησα με το Jetferry,

Link to comment
Share on other sites

Το 2003 πέρασε και αυτό από το λιμάνι της Μυτιλήνης αλλά που μυαλό για φωτογραφίες?:(

Μία και μόνο μία αξιώθηκα και το τράβηξα.Τότε έκανε το δρομολόγιο που έκανε το 2002 το Δημητρούλα.Πειραιά -Σύρο-Τήνο-Μύκονο-Χίο-Μυτιλήνη.Το ταξίδεψα στις πρώτη Μαρτίου 2004 απο Πειραιά για Μυτιλήνη κάνοντας και με αυτό κρουαζιέρα(Περαιά -ΑΓ,ΚΥΡΗΚΑ-ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ -ΒΑΘΥ -ΧΙΟ -ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΗΜΝΟ ΚΑΒΑΛΑ.)και ήταν απίθανη αίσθηση και εμπειρία παρόλο που δεν είχα καμπίνα.Ταλαιπωρία αλλά άξιζε πραγματικά αυτό το ταξίδι.

Link to comment
Share on other sites

Αν και το φωτογραφικό υλικό από το πρώτο μου ταξίδι με το Μιλένα χάνεται σε κάποιο σκληρό δίσκο, εκείνο το ταξίδι ήταν από τα πρώτα του στην Σάμο. Με αρκετή καθυστέριση λόγω ανέμων έξω από την Ικαρία, που για να δέσει στην Ικαρία έσπασε κ ένα κάβο, φτάνουμε στο πολυπόθητο Καρλόβασι και το Μιλένα βρίσκει στο λιμάνι! 10 μέτρα από την προβλήτα και ούτε μπρος ούτε πίσω. Τι κάβους πετούσανε στην στεριά, τι ρυμουλκά το σπρώχνανε, ακούνητο! 3 ώρες μέσα στο λιμάνι! Η επιστροφή με το Νταλιάνα ήταν πάντως πολύ πιο χαλαρή, παρόλο που μας παρέλαβε στην Ικαρία :P

Το Καρλόβασι - Ικαρία το κάναμε με κάποιον Ίκαρο της εποχής ( και όχι των Μινωικών :P ), έχει άραγε κανείς πληροφορίες για κάποιο τέτοιο πλοίο :confused:

Edited by mavrios
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Μπορεί κάποιος αρμόδιος ή έστω γνωρίζων καλύτερα να μας εξηγήσει τι μπορούμε να συμπεράνουμε από την ενδιαφέρουσα φωτό του margaritis24 ???

Τι σημαίνει αυτή η άντληση λαδιών (?) καυσίμων (?) από το πλοίο ??? Ότι ετοιμάζεται για το στερνό ταξίδι ??? Είχε γίνει κάτι ανάλογο και στα τέσσερα πλοία που προηγήθησαν και είναι κάτι που συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις ??? Ή μήπως κάτι άλλο που δεν γνωρίζω ???

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον αυτό πρέπει να είναι αν σκεφτεί κανείς ότι θα πάει Ελευσίνα.......Οπότε καλύτερα να είναι άδειο μη και βουλιάξει παρατημένο....Ίσως πάλι και να είναι απλά τυπικό ζήτημα.....

Edited by proud_ionian
quote
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Kάτι λέει το δελτίο, για δυναμωμένο καιρό στο Kεντρικό Aιγαίο. Nα κοβόταν λέει το ρυμούλκιο και το πρώην άσχημο καράβι που ομόρφυνε στα μάτια μας, να χανόταν για πάντα εκεί λίγο πιό πάνω από τον Tσικνιά, πριν φτάσει στην Kόλαση που λέγεται Aλιάγα...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...