Jump to content
Shipfriends

Celebrity Edge (IMO 9812705)


Recommended Posts

  • 1 month later...

Το Celebrity Edge μπήκε για δεξαμενισμό στις 29 Ιουλίου 2018 στη δεξαμενή του ναυπηγείου STX France στο Saint Nazaire, όπου στη πλώρη έχει 4 thrusters. Τώρα που κοντεύει να ολοκληρωθεί η κατασκευή του Celebrity Edge δείχνει εντυπωσιακό και πιο πολύ στη νυχτερινή λήψη.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Το Celebrity Edge παραδόθηκε από το ναυπηγείο Chantiers de l'Atlantique στη Celebrity Cruises στις 31 Οκτωβρίου και σήμερα ξεκίνησε από το Saint Nazaire με προορισμό τη Ponta Delgada και από εκεί θα ξεκινήσει το υπερατλαντικό ταξίδι. Την Άνοιξη του 2019 θα ξανά επιστρέψει στην Ευρώπη.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Το Celebrity Edge ξεκίνησε τη Κυριακή του Πάσχα το ταξίδι από την Αμερική προς την Ευρώπη, έτσι ώστε να ξεκινήσει από τις 15 Μαΐου τις κρουαζιέρες της καλοκαιρινής σεζόν στη Μεσόγειο.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Τα βλέμματα των shipfriends ήταν καρφωμένα χθες στη πρώτη επίσκεψη του Celebrity Edge στο λιμάνι του Πειραιά. Το Celebrity Edge ήταν δεμένο στο προλιμένα και μετά τις αναχωρήσεις του Έλενα Φ και του Flying Dolphin Athina στις 18:00, ξεκίνησε τη διαδικασία της αναχώρησης του με ανάποδα από τη μπούκα του λιμανιού.

Link to comment
Share on other sites

Μεταξύ Λονδίνου και Γένοβας (δλδ. μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας ή θανάτου και ζωής), πέτυχα το Celebrity Edge. Μ' αρέσει πολύ για κρουαζιερόπλοιο, κυρίως λόγω πλώρης και απίστευτου φουγάρου.

 

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω αν στο σύνολο του μου αρέσει αλλά σίγουρα εχει πολλά πραγματικά πολύ εντυπωσιακά στοιχεία πάνω του όπως το φουγάρο και το Magic Carpet που αν και έχουμε δει πολύ πιο εντυπωσιακά εξτραδακια σε κρουαζιερόπλοια για κάποιο λόγο δεν με άφησε αδιάφορο . Έφτιαξα ενα βίντεο με κάποιες φωτογραφίες μου αλλά και την αναχώρηση του 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Θάνατος αλλοδαπού επιβάτη του Κ/Ζ Celebrity Edge στη Μύκονο

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, ότι 88χρονος επιβάτης του Κ/Ζ πλοίου «CELEBRITY EDGE» σημαίας Μάλτας , το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο στο νέο λιμένα Μυκόνου, έχρηζε άμεσης μεταφοράς σε νοσοκομείο λόγω καρδιακού επεισοδίου.

Άμεσα Ε/Γ -Λάντζα «ΘΥΕΛΛΑ» Ν.Π. 9666 παρέλαβε τον ανωτέρω ασθενή και τον μετέφερε στον παλαιό λιμένα Μυκόνου και διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Στη συνέχεια η οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε ότι ο 88χρονος απεβίωσε από παθολογικά αίτια.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μυκόνου.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 years later...

Σχεδόν 3 χρόνια είχαμε να δούμε το Celebrity Edge, και τώρα που το σκέφτομαι στη Μύκονο δεν το είχαμε δεί ποτέ. Οπότε να δούμε στιγμιότυπα από την προσέγγισή του πρίν από λίγες ημέρες.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Το Celebrity Edge βρίσκεται από τις 15 Οκτωβρίου σε δεξαμενή στη Μασσαλία, για επιθεωρήσεις διάρκειας δυο εβδομάδων. Στις 30 Οκτωβρίου αναμένεται να ξεκινήσει από τη Civitavecchia για το ταξίδι από την Ευρώπη προς την Αυστραλία, έτσι ώστε να ξεκινήσει από το Σίδνεϋ τις κρουαζιέρες της χειμερινής περιόδου εκεί

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...