Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Το Kaptan Sevket  Iyidere I (ΙΜΟ Νο: 9089176) είναι κατασκευασμένο το 2004 και ανήκει στην Turyol. Έχει μήκος 41,62 μέτρα και πλάτος 9 μέτρα. Έχει τουλάχιστον 7 χρόνια που δουλεύει στη γραμμή Μυτιλήνης Τουρκίας. Το πλοίο πέφτει με τη πλώρη μιας και από εκεί γίνεται η επιβίβαση με πτυσσόμενη σκάλα. Το πέτυχα στη Μυτιλήνη στις 22/10/16 που φόρτωνε για το δρομολόγιο του προς Αϊβαλή. Το απόγευμα που γύρισε επειδή ήταν πιασμένες οι θέσεις στο τελωνείο ξεφόρτωσε εκεί και μετά μεθόρμισε σε άλλη θέση στο λιμάνι (μπροστά από το ξενοδοχείο Σαπφώ) όπου παρέμεινε εκεί μέχρι τη Κυριακή το απόγευμα που έφυγαν τα αλλά πλοιάρια της γραμμής και στη συνέχεια μεθόρμισε πάλι στο χώρο του τελωνείου.

Edited by Nick the Greek
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Στις 27/8/17, το Kaptan Sevket Iyidere Ι έφευγε από τη Χίο με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, μιας και είχε κατέβει στη γραμμή Χίο Τσεσμε, αντικαθιστώντας το Necdet Ali Yildirim. Το Kaptan Sevket Iyidere Ι αυτή τη περίοδο δουλεύει στη γραμμή Haydarpasa-Κωνσταντινούπολη.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Το παλιο γνωριμο KAPTAN SEVKET IYIDERE 1 θα δουμε σημερα 

To πλοιο ειναι ηδη εδω και μια 5ετια μονιμα στις γραμμες της Κωνσταντινουπολης.Το πετυχα δεμενο στο Kadikoy (η παλια Χαλκηδονα) ,που βρισκεται στην ασιατικη μερια της Κωνσταντινουπολης.Aνηκει ακομα στην Turyol και συνηθως κανει δρομολογια απο Kadikoy προς Karakoy και Eminonu στο ευρωπαϊκο κομματι,αν και πολλες φορες καλυπτει διαφορες γραμμες

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...