Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Το Πανόραμα (IMO No: 8928260) είχε μπει στη μικρή δεξαμενή του Βασιλειάδη τη Τετάρτη 26/10/16 και ολοκλήρωσε το δεξαμενισμό του τη Τετάρτη 02/11/16. Μετά τον αποδεξαμενισμο του πήγε στη μαρίνα της Ζέας, όπου αναχώρησε χθες το απόγευμα με προορισμό για τη Ceuta.

 

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 years later...

Μικρής έκτασης πυρκαγιά στο Ε/Γ-Τ/Ρ Πανόραμα νότια ν. Ύδρας

Quote

Μικρής έκτασης πυρκαγιά εκδηλώθηκε, απογευματινές ώρες την 09-11-2021, στο Ε/Γ-Τ/Ρ “ΠΑΝΟΡΑΜΑ” N. Π. 9618, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή νότια ν. Ύδρας.

Κατά δήλωση του πλοιάρχου και σύμφωνα με το ημερολόγιο γέφυρας του πλοίου, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην αποθήκη του πυροσβεστικού υλικού, στην αριστερή πλευρά του πλοίου, η οποία τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο και κατασβέστηκε με ιδία μέσα του πλοίου. Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός πληρώματος και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από την Λιμενική Αρχή Γυθείου, αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΠΑΝΟΡΑΜΑ”, ενώ κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ήρθη η απαγόρευση απόπλου.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Γυθείου, ενώ επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Τραυματισμός επιβάτη στο Ε/Γ-Τ/Ρ Πανόραμα στο Γύθειο 

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Γυθείου για περιστατικό τραυματισμού αλλοδαπού επιβάτη επί του Ε/Γ-Τ/Ρ "ΠΑΝΟΡΑΜΑ" Ν.Π. 9618.

Κατά δήλωση του πλοιάρχου και σύμφωνα με το ημερολόγιο γέφυρας του πλοίου, ο ανωτέρω επιβάτης τραυματίστηκε ενώ το Ε/Γ-Τ/Ρ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή ακρωτηρίου Μαλέα, έχοντας αποπλεύσει από τον λιμένα Λαυρίου με προορισμό τον λιμένα Νάπολη Ιταλίας.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γυθείου, μετά τον κατάπλου του πλοίου και στη συνέχεια διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Ενώ είχε ξεκινήσει τις κρουαζιέρες του, το Πανοραμα πραγματοποίησε ένα δεξαμενισμό του στο ναυπηγείο του Σπανοπουλου στο Πέραμα και φόρεσε νέα εμφάνιση της Variety Cruises. Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα της εταιρείας στο Facebook.

FB_IMG_1690037798058.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...