Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Στις 18/07/16 το Βάσος Κ δεν εκτέλεσε το απογευματινό δρομολόγιο του λόγω καιρού

Μέχρι τις αρχές Αυγούστου η επιβατική κίνηση της γραμμής από Ζάκυνθο προς Κεφαλονιά και από Κεφαλονιά προς Ζάκυνθο θεωρούταν ικανοποιητική, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ναυτικού και ταξιδιωτικού πράκτορα Κώστα Χιώνη του πλοίου ΒΑΣΟΣ Κ.

Στις 14/8, 16/8, 17/8, 18/8 & 19/8 εκτελέστηκε έξτρα ένα τρίτο δρομολόγιο στη γραμμή. Από τη Πεσσάδα στις 11:30 με επιστροφή από τον Άγιο Νικόλαο στις 13:00.

Από τις 26/09/16 έως τις 16/10/16 που θα σταματήσει δρομολόγια το Βάσος Κ κάνει δρομολόγια από τη Πεσσαδα στις 8:00 & 17:30 κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Ενώ από τον Άγιο Νικόλαο κάνει στις 9:45 και 19:15 κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Δηλαδή δεν έχει δρομολόγια τη Δευτέρα και τη Τετάρτη.

Link to comment
Share on other sites

Στις 8.10 δεν εκτελέστηκαν τα δρομολόγια της Πεσάδας.

Σήμερα εκτελέστηκε μόνο το πρωινό δρομολόγιο.

Έγινε και το απογευματινό ...

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said:

Μέχρι τις αρχές Αυγούστου η επιβατική κίνηση της γραμμής από Ζάκυνθο προς Κεφαλονιά και από Κεφαλονιά προς Ζάκυνθο θεωρούταν ικανοποιητική, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ναυτικού και ταξιδιωτικού πράκτορα Κώστα Χιώνη του πλοίου ΒΑΣΟΣ Κ.

 

 

ολη η χρονια ηταν εξαιρετικη οχι μονο μεχρι αυγουστο

Edited by proud_ionian
λινκ
Link to comment
Share on other sites

Αναγκαζόταν να αφήνουν και αυτοκίνητα έξω στη Ζάκυνθο, για χάρη των τουριστικών λεωφορείων!

Edited by proud_ionian
τεχ. βοηθεια
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

H Ζακυνθινή διάψευση για τη δρομολόγηση του Άγιος Γεράσιμος ΙΙ στη γραμμή Πεσσάδα-Άγιος Νικόλαος από το Φεβρουάριο αλλά και ούτε για πιο μετά μέσω του ναυτικού πράκτορα Κώστα Χιώνη.

Quote

 

“Κατηγορηματικά σας δηλώνω από την ενημέρωση που έχω πως το συγκεκριμένο πλοίο δεν πρόκειται να δρομολογηθεί στη γραμμή Πεσσάδα-Βολίμα”, μας πληροφόρησε ο τουριστικός και ναυτικός πράκτορας Κώστας Χιώνης.
“Δεν ξέρω για ποιο λόγο αναφέρθηκε κάτι τέτοιο, όπως και το ότι θα ξεκινήσει δρομολόγια στη γραμμή από τον Φλεβάρη κατόπιν αιτήματος που εγκρίθηκε από το Σ.Α.Σ. Εκείνο το οποίο μπορώ απόλυτα να σας διαβεβαιώσω είναι πως και φέτος από 15/05 έως 15/10 δρομολόγια στις ίδιες ώρες θα εκτελεί το ΒΑΣΟΣ-Κ, που είναι της ίδιας Κοινοπραξίας που πρακτορεύω και μάλιστα ανακαινισμένο με περισσότερες παροχές”, δήλωσε στην εφημερίδα μας, διαψεύδοντας εμμέσως τα όσα έγιναν γνωστά μέσα από το ρεπορτάζ του kefaloniapress.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Σύμφωνα με την Ermisnews, από την ερχόμενη Τετάρτη 1/2/17, θα ξεκινήσουν δρομολόγια στη γραμμή Άγιος Νικόλαος Βολιμών – Πεσσάδα Κεφαλονιάς και θα γίνονται μόνο κάθε Κυριακή και με το πλοίο Αγ. Γεράσιμος ΙΙ. Σύμφωνα με σχετικό έγγραφο έγκρισης που έχει στη διάθεσή του το Λιμεναρχείο, τα δρομολόγια θα είναι δύο κάθε Κυριακή και θα γίνονται ως ακολούθως:

Quote

Από Πεσσάδα 08.00 το πρωί και 17.30 το απόγευμα

Από Βολίμες 09.45 το πρωί και 19.00 το απόγευμα

Τα δρομολόγια αυτά θα γίνονται για το χρονικό διάστημα από 1 Φεβρουαρίου έως και 16 Μαΐου.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Ξεκίνησε η ακτοπλοϊκή σύνδεση Ζακύνθου - Κεφαλονιάς!

Quote

Το πρώτο δρομολόγιο στην ακτοπλοϊκή γραμμή Ζακύνθου-Κεφαλονιάς πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης με το πλοίο Άγιος Γεράσιμος, που θα πραγματοποιήσει άλλα τρία έκτακτα δρομολόγια την Κυριακή 7 /5, την Τετάρτη 10/5 και πάλι την Κυριακή 14/5 από το λιμάνι του Αγίου Νικολάου Βολιμών Ζακύνθου προς την Πεσσάδα της Κεφαλονιάς.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τον τουριστικό και ναυτικό πράκτορα Κ. Χιώνη, τα τέσσερα αυτά έκτακτα δρομολόγια, προγραμματίστηκαν για να εξυπηρετήσουν γραφεία και τουρίστες μέχρι τις 17 Μαΐου, οπότε και ξεκινά κανονικά τα δρομολόγια του το πλοίο ΒΑΣΟΣ Κ.

Με το πρώτο δρομολόγιο ταξίδεψαν από Ζάκυνθο για Κεφαλονιά περίπου 200 επιβάτες, 4 λεωφορεία και 4 Ι.Χ ενώ καλή εικόνα κρατήσεων φαίνεται να υπάρχει και για τα υπόλοιπα έκτακτα δρομολόγια.

Σημειώνεται πως από τις 17 Μαΐου μέχρι και τα μέσα Οκτωβρίου, τα δρομολόγια στη γραμμή θα είναι καθημερινά, κάθε πρωί και απόγευμα με το πλοίο ΒΑΣΟΣ Κ το οποίο προς το παρόν πραγματοποιεί δρομολόγια στην περιοχή της Χαλκιδικής.

Πηγή: Ermisnews

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Από την περασμένη Κυριακή 14 Μαΐου ξεκίνησαν τελικά τα τακτικά ακτοπλοϊκά δρομολόγια στη γραμμή Ζακύνθου – Κεφαλονιάς που θα πραγματοποιούνται δύο φορές την ημέρα, πρωί και απόγευμα. Σημειώνεται πως σε αντίθεση με τον αρχικό σχεδιασμό, τα τακτικά δρομολόγια δεν ξεκινούν στις 17 Μάη, αλλά ξεκίνησαν νωρίτερα με το πλοίο Άγιος Γεράσιμος ΙΙ που πραγματοποίησε ήδη κάποια έκτακτα δρομολόγια από τις αρχές του μήνα θα παραμείνει για τις επόμενες περίπου 10 ημέρες στη γραμμή, πριν αντικατασταθεί από το ΒΑΣΟΣ Κ.

«Επειδή το ΒΑΣΟΣ K θα καθυστερήσει για λίγο, καθώς συνεχίζει να ταξιδεύει στην Χαλκιδική και στα δρομολόγια για το Άγιο Όρος, το επόμενο 12ήμερο τα καθημερινά δρομολόγια θα συνεχίσουν να γίνονται με το Άγιος Γεράσιμος ΙΙ» σημείωσε σχετικά ο ναυτικός πράκτορας Κώστας Χιώνης, τονίζοντας πως το νέο αυτό πλοίο της εταιρείας έχει μεγάλο πρωτόκολλο επιβατών, έχοντας τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει 320 επιβάτες, αλλά το γκαράζ έχει μικρότερη χωρητικότητα σε λεωφορεία. «Θερμή παράκληση σε αυτούς που θέλουν να ταξιδέψουν να κλείσουν έγκαιρα τα εισιτήρια τους» σημείωσε ο κ. Χιώνης, υπογραμμίζοντας πως η ζήτηση είναι σε πολύ καλά επίπεδα. «Αισιοδοξούμε πως εκτός απροόπτου η χρονιά θα πάει πάρα πολύ καλά και ειδικά φέτος υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τώρα για το τέλος του Καλοκαιριού, δηλαδή τέλη Αυγούστου και Σεπτέμβρη».

Πηγή: Erminews

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 4 weeks later...

Συγκρατημένη ικανοποίηση πρόσφερε η κίνηση στη γραμμή Αγ. Νικόλαος– Πεσσαδα

Quote

Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι τις 15 Οκτωβρίου οπότε και ολοκληρώνονται τα δρομολόγια του πλοίου “Βάσος Κ”, στη ακτοπλοϊκή γραμμή που συνέδεε για πέντε περίπου μήνες το νησί μας με την Πεσσάδα.
Κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό, η κίνηση που παρουσίασε, η πορθμειακή γραμμή από τον Άγιο Νικόλαο Βολιμών προς την Κεφαλονιά, αξιολογείται ικανοποιητικά αλλά συνάμα και συγκρατημένη σε σχέση με όλα τα προηγούμενα χρόνια. Το γεγονός αυτό οφείλεται αφενός στην εντυπωσιακή αύξηση που κατέγραψαν οι οργανωμένες ημερήσιες εκδρομές ξένων τουριστών από και προς τα δυο νησιά, σε αντίθεση με τους έλληνες, τους μεμονωμένους ταξιδιώτες που και φέτος δεν έκαναν διακοπές αφού τα ΙΧ ήταν τα απολύτως αναγκαία.

Τα στοιχεία
Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας παράθεσε ο ναυτικός-τουριστικός πράκτορας, Κώστας Χιώνης, την κατάσταση γλίτωσε η ανάγκη οργανωμένων γκρουπ να ταξιδεύουν σε διάφορα νησιά. “Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται καλό θα είναι με προγραμματισμό πια να εκμεταλλευθούμε με την καλή έννοια κάθε αγορά και χώρα”, ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε πως “η εικόνα σε ότι αφορά τις κρατήσεις ήταν συγκρατημένη ενώ διαπιστώθηκε σχετικό ενδιαφέρον γενικά για το νησί. Από εκεί και πέρα η γενικότερη οικονομική κατάσταση έχει οδηγήσει τους έλληνες να μειώσουν αν όχι σταματήσουν να κάνουν διακοπές. Αυτό το διαπιστώσαμε από τον Αύγουστο που ήταν ο κατεξοχήν μήνας διακοπών τους”.

32 χρόνια στη γραμμή
Να σημειώσουμε πως σε ότι αφορά τις τιμές, αυτές παρέμειναν στα επίπεδα των τελευταίων πέντε χρόνων λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του επιβατικού κοινού.
Ο κ. Χιώνης, εξέφρασε στην εφημερίδα μας την ικανοποίησή του καθώς τα πράγματα πήγαν καλά σε σχέση με πέρυσι, ενώ υπογράμμισε “Εξυπηρετούμε τη γραμμή επί 32 ολόκληρα χρόνια. Το γεγονός ότι φέτος δεν είχαμε προβλήματα και τα δρομολόγια ξεκίνησαν κανονικά βοήθησε και εμάς και το επιβατικό κοινό. Θα ήταν παράληψη να μην ευχαριστήσω, τόσο το προσωπικό, όσο και τους τουρ-οπερειτορ, τους επιχειρηματίες του τουρισμού και όλους όσοι στήριξαν τη συγκεκριμένη γραμμή”.

Ραντεβού… 
Το “Βάσος Κ” τις τελευταίες ημέρες έχει αντικατασταθεί από το “Άγιος Γεράσιμος II” και βρίσκεται στη Λευκάδα. Ωστόσο, μέχρι την επόμενη τουριστική σεζόν αναμένεται να επιστρέψει στο Άγιο Όρος όπου θα αντικαταστήσεις τα πλοία που βρίσκονται εκεί και θα πρέπει να κάνουν την ετήσια επιθεώρηση. Ανανεωμένο θα γυρίσει στη γραμμή στα τέλη του ερχόμενου Απριλίου για να συνδέσει και πάλι τα δυο νησιά.

 

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω γιατί μιλάει για συγκρατημένη αισιοδοξία το άρθρο, αλλά όσες φορές πήγα στην Πεσσάδα, το πλοίο ταξίδευε φίσκα σε κόσμο και αυτοκίνητα.

Ούτε καρφίτσα δε χωρούσε στο γκαράζ.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 6 months later...

Στις 10 Μαΐου το πρώτο δρομολόγιο για Πεσάδα με το πλοίο Άγιος Γεράσιμος II

Quote

Νωρίτερα ξεκινούν φέτος τα δρομολόγια του πλοίου που συνδέει τη Ζάκυνθο με την Κεφαλονιά καθώς η γραμμή «ανοίγει» την Πέμπτη 10 Μαΐου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τον τουριστικό και ναυτικό πράκτορα Κώστα Χιώνη, καθημερινά θα πραγματοποιούνται δύο δρομολόγια, ένα το πρωί και ένα το απόγευμα τόσο από το λιμάνι του Αγίου Νικολάου Βολιμών, όσο και από το λιμάνι της Πεσσάδας στην Κεφαλονιά.

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι πως κατά το πρώτο 20ήμερο εκτέλεσης των δρομολογίων, η γραμμή θα εξυπηρετείται από το πλοίο Άγιος Γεράσιμος II ενώ από την 1η Ιουνίου αναμένεται να «επιστρέψει» στη γραμμή το πλοίο Βασος Κ.

«Οι τιμές των εισιτηρίων παραμένουν σταθερές εδώ και 7 χρόνια και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον για εκδρομές από Ζάκυνθο για Κεφαλονιά αλλά και το αντίστροφο. Θερμή παράκληση προς τους ταξιδιώτες είναι να κλείσουν εγκαίρως τις θέσεις τους, τουλάχιστον δυο  ημέρες πριν, για να μην ταλαιπωρηθούν» τόνισε ο κ.Χιώνης.

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου.

 

Τα δρομολόγια είναι δύο κάθε ημέρα, ήτοι στις 8:00-18.00 από Πεσσάδα και 09.45-19.45 από Άγιο Νικόλαο.

Link to comment
Share on other sites

Τα δρομολόγια από 10/05/18 έως 19/06/18 & από 11/09/18 έως 30/09/18

Quote

Από Κεφαλονιά (Πεσσαδα) προς Ζάκυνθο (Άγιος Νικόλαος)

Καθημερινά 08:00 & 18:00

Από Ζάκυνθο (Άγιος Νικόλαος) προς Κεφαλονιά (Πεσσαδα)

Καθημερινά 09:45 & 19:45

Τα δρομολόγια από 20/06/18 έως 10/09/18

Quote

Από Κεφαλονιά (Πεσσαδα) προς Ζάκυνθο (Άγιος Νικόλαος)

Καθημερινά 07:45 & 18:00

Από Ζάκυνθο (Άγιος Νικόλαος) προς Κεφαλονιά (Πεσσαδα)

Καθημερινά 09:45 & 19:45

Τα δρομολόγια από 01/10/18 έως 15/10/18

Quote

Από Κεφαλονιά (Πεσσαδα) προς Ζάκυνθο (Άγιος Νικόλαος)

Καθημερινά 08:00 & 17:30

Από Ζάκυνθο (Άγιος Νικόλαος) προς Κεφαλονιά (Πεσσαδα)

Καθημερινά 09:45 & 19:15

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Θετικό είναι μέχρι στιγμής το πρόσημο στην κίνηση που παρουσίασε μέχρι σήμερα και η πορθμειακή γραμμή από τον Άγιο Νικόλαο Βολιμών προς την Πεσσάδα της Κεφαλλονιάς. Όσον αφορά του ξένους σε αριθμούς, όσο και τα λεωφορεία που τους μετέφεραν ήταν σε κανονικά για την εποχή επίπεδα. Η κίνηση που παρουσιάζει η πορθμειακή γραμμή, κάθε χρόνο γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη. Αυτή οφείλεται κατά κύριο λόγο στους ξένους επισκέπτες που εντάσσουν στο πρόγραμμα των διακοπών τους και το γειτονικό νησί. Όσον αφορά τις εκτιμήσεις για φέτος ο κ. Χιώνης επεσήμανε πως η εικόνα σε ότι αφορά τις κρατήσεις είναι αισιόδοξη ενώ διαπιστώνεται ένα έντονο ενδιαφέρον γενικά για το νησί. Και μάλιστα εάν όλα πάνε καλά και δεν γίνουν ανατροπές ή άλλα ζητήματα που προκαλέσουν αστάθεια τότε θα εξελιχθούν ακόμη καλύτερα. Αποτελεί μια καλή ευκαιρία τόσο για τους Έλληνες, όσο και για τους ξένους να επισκεφτούν το γειτονικό και αντίστροφα αποκομίζοντας επιπλέον εμπειρίες από τις διακοπές τους. Ο κ. Χιώνης, εξέφρασε στην εφημερίδα μας την ικανοποίησή του για αυτό το γεγονός καθώς τα πράγματα πήγαν πολύ καλά σε σχέση με πέρυσι. Το πλοίο ανήκει στην Κοινοπραξία πλοίων Αργοστολίου και Ληξουρίου, και εξυπηρετούμε τη γραμμή επί 32 χρόνια. Παρά την αύξηση του Πρωτοκόλλου, το επιβατικό κοινό που ενδιαφέρεται να ταξιδέψει θα πρέπει έγκαιρα να κάνει κράτηση θέσης στα κεντρικά πρακτορεία και μόνο επί της οδού Λομβάρδου στην πόλη. Τέλος ευχαρίστησε το προσωπικό, τους tour operator, τους επιχειρηματίες του τουρισμού και όλους όσοι στηρίζουν τη συγκεκριμένη γραμμή από την οποία και τα δυο νησιά αποκομίζουν αρκετά οφέλη.

Edited by proud_ionian
imerazante.gr
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Αναφερόμενος στην κίνηση της γραμμής ο κ. Χιώνης είπε ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε πολλούς τουρίστες που ταξιδεύουν σε αυτή τη γραμμή από τις πρώην ανατολικές χώρες, δηλαδή είναι Πολωνοί, Τσέχοι, Βούλγαροι, Ρώσοι κλπ. Εκείνο όμως που παρατηρείται είναι ότι μειώνονται τα ΙΧ που αναχωρούν και αυτό αφορά κυρίως τους Έλληνες οι οποίοι τα προ κρίσης χρόνια είχαν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν ταξίδια με το αυτοκίνητό τους, ενώ τώρα έχουν περιοριστεί.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Συγκρατημένη η κίνηση επιβατών με το Βάσος Κ στη γραμμή Ζάκυνθος – Πεσσαδα

Quote

Συγκρατημένη ήταν η κίνηση που παρουσίασε μέχρι σήμερα η πορθμειακή γραμμή από τον Άγιο Νικόλαο Βολιμών προς την Πεσσάδα της Κεφαλλονιάς. Το πλοίο Βάσος Κ, που εκτελεί καθημερινά δύο δρομολόγια, μεταφέρει αρκετό κόσμο με την κίνηση στη γραμμή να μην επιτρέπει κάτι παραπάνω από συγκρατημένη αισιοδοξία. Όσον, δε, αφορά του ξένους, τόσο ο αριθμός τους, όσο και εκείνος των λεωφορείων που τους μετέφεραν ήταν ελάχιστα μειωμένα για την εποχή επίπεδα, ενώ σημαντικά μέτρησε το γεγονός ότι οι έλληνες δεν έκαναν φέτος διακοπές. Τα δρομολόγια θα ισχύσουν μέχρι και τα μέσα Οκτωβρίου 2018, σύμφωνα με την πληροφόρηση στην εφημερίδα μας από τον τουριστικό και ναυτικό πράκτορα Κώστα Χιώνη.
Αναφερόμενος στα δρομολόγια επεσήμανε ότι εκείνα για τα οποία η κοινοπραξία έχει λάβει έγκριση από το Υπουργείο Ναυτιλίας είναι δύο κάθε ημέρα, ήτοι στις 8 πμ και 18.00 μμ από Πεσσάδα και 9.45πμ και 19.45μμ από Άγιο Νικόλαο. Σε ότι αφορά τις τιμές, αυτές παραμένουν στα επίπεδα των τελευταίων πέντε χρόνων λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του επιβατικού κοινού.

Οι διαπιστώσεις
Η κίνηση που παρουσιάζει η πορθμειακή γραμμή, οφείλεται κατά κύριο λόγο στους ξένους επισκέπτες που εντάσσουν στο πρόγραμμα των διακοπών τους και το γειτονικό νησί αλλά και τους έλληνες που συγκεκριμένες ημερομηνίες κάνουν διακοπές. Όσον αφορά τις διαπιστώσεις ο κ. Χιώνης επεσήμανε πως “η εικόνα σε ότι αφορά τις κρατήσεις είναι ελάχιστα μικρότερη διότι και οι εταιρείες με τα λεωφορεία αλλά και ο ελληνικός τουρισμός φέτος πέρασαν τη δικιά τους δυσκολία λόγω των γενικότερων οικονομικών συνθηκών”.

32 χρόνια στη γραμμή
Ο κ. Χιώνης, εξέφρασε στην εφημερίδα μας την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ανεξάρτητα της κίνησης, ο κόσμος έχει αγαπήσει την εταιρεία και στηρίζει τη γραμμή στο μέτρο των δυνατοτήτων τους. “Το πλοίο ανήκει στην Κοινοπραξία πλοίων Αργοστολίου και Ληξουρίου, και εξυπηρετούμε τη γραμμή επί 32 χρόνια. Παρά την αύξηση του Πρωτοκόλλου, μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν το επιβατικό κοινό που ενδιαφέρεται να ταξιδέψει θα πρέπει έγκαιρα να κάνει κράτηση θέσης στα κεντρικά πρακτορεία και μόνο επί της οδού Λομβάρδου στην πόλη”,πρόσθεσε ο κ. Χιώνης. Τέλος ευχαρίστησε το προσωπικό, τους τουρ-οπερειτορ, τους επιχειρηματίες του τουρισμού και όλους όσοι στηρίζουν τη συγκεκριμένη γραμμή από την οποία και τα δυο νησιά αποκομίζουν αρκετά οφέλη.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου ξεκινούν τα δρομολόγια από Ζάκυνθο για Κεφαλονιά

Quote

Δύο ημέρες νωρίτερα θα ξεκινήσουν τελικά τα δρομολόγια του πλοίου Βάσος Κ που τα τελευταία χρόνια εξυπηρετεί την γραμμή Ζακύνθου – Κεφαλλονιάς.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από τον τουριστικό και ναυτικό πράκτορα Κ. Χιώνη, το πρώτο δρομολόγιο της φετινής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Μαΐου, με το πλοίο να είναι ήδη έτοιμο για να υποδεχτεί τους πρώτους επιβάτες.

Σημειώνεται πως το πλοίο έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί εκτός από επιβάτες, Ι.Χ αλλά και λεωφορεία.

«Από την Δευτέρα 13/5/19 το πλοίο θα εκτελεί καθημερινά δύο δρομολόγια στην γραμμή Ζακύνθου (Αγ Νικόλαος)- Κεφαλονιάς (Πεσσάδα). Αυτό που ζητάμε από το επιβατικό κοινό είναι αν εκδίδει εγκαίρως το εισιτήριό του στο γραφείο μας στην οδό Κ. Λομβάρδου 8. Για 7η συνεχόμενη χρονιά, η τιμή του εισιτηρίου μας παραμένει σταθερή» σημείωσε ο κ. Χιώνης, υπογραμμίζοντας πως προς το παρόν η κίνηση είναι συγκρατημένη πέρα από τις κρατήσεις που σταθερά υπάρχουν από τη Ζάκυνθο και αφορούν τα δρομολόγια του Ιουλίου και του Αυγούστου.

Σημειώνεται πως τα δρομολόγια θα συνεχιστούν μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

 

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, kefalonia94 said:

Έφυγε το Κάλβος για Κυλλήνη. Νομίζω το βάζουν για να κάνει καύσιμα σήμερα και αύριο.

κανει και κυλληνη ζαντε με καυσιμα και ξεκοτσαριστα

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...