Jump to content
Shipfriends

Vronskiy (IMO 7637149)


Recommended Posts

Το Vronskiy είναι ένα συμπαθές σκαρί που ναυπηγήθηκε στην Ολλανδία το 1978 ως Princess Beatrix για τη Sealink και τη γραμμή Hoek van Holland-Harwich, ενώ μετά από 7 χρόνια πουλήθηκε στη Brittany Ferries και μετονομάστηκε Duc de Normandie, εξυπηρετώντας το Caen-Portmouth και το Roscoff-Plymouth. Από το 2005 φόρεσε τα σινιάλα της FerriMaroc, της TransEuropaFerries και της Acciona, για λογαριασμόμό της οποίας συνδέει την Almeria με το Oran και στην οποία φαίνεται να είναι ναυλωμένο από την σλοβενικών συμφερόντων εταιρεία που το έχει αγοράσει από το 2013. Μήπως η εταιρεία αυτή σχετίζεται παραπάνω με την Acciona; To θέμα είναι πως το πλοίο έχει τεθεί προς πώληση με παράδοση σε ενδεχόμενο αγοράστη από τα τέλη Οκτώβρη. Θα μπορούσε το δούμε Ιταλία-Αλβανία-Ελλάδα ή θα το πάρει κι αυτό κανένας Onorato :)

http://www.shipspotting.com/photos/middle/5/5/1/2431155.jpg

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 10 months later...

Υφίσταται ακόμη το Vronskiy και συνεχίζει τα δρομολόγιά του για Μαρόκο(Nador και Al Hoceima). Η διαφορά είναι πως μετά τις τελευταίες αλλαγές στην Ισπανία, ο λιμένας αναχώρησής του δεν είναι πια μόνο η Almeria αλλά και το Motril, έδρα της Naviera Armas στην περιοχή.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Το Vronskiy βρίσκεται στη Σεβίλλη στο ναυπηγείο Guadalquivir για εργασίες συντήρησης και δεξαμενισμού από τις 25 Φεβρουαρίου. Επιπλέον το Vronskiy φόρεσε τα νέα σινιάλα της Trasmediterránea και θα επιστρέψει την άλλη εβδομάδα στα δρομολόγια του στη γραμμή Almeria Nador και Almeria-Ghazaouet.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • 8 months later...
  • 5 weeks later...

Το Ferrybalear έγραψε πρίν από λίγες ημέρες πως η ναύλωση του πλοίου από την Trasmediterranea έλαβε τέλος και ότι γυρνά στους πλοιοκτήτες του. Ποιοί είναι αυτοί οι πλοιοκτήτες δε γνωρίζω, βλέπω όμως πως το πλοίο πλέει ανοιχτά του Otranto με προορισμό το Bari. Τι να έχουμε εδώ άραγε? Adria Ferries?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Λίγο πρίν εκπνεύσει το 2020, το Vronskiy απέπλευσε από το Bar με προορισμό την Tuzla. Έχει υψώσει σημαία Belize(είχε Κύπρου), οπότε ίσως να έχουμε και αλλαγή ιδιοκτησίας, θα το δούμε όμως αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλό μέγεθος για κάθε γραμμή του Αιγαίου.Αξιοσημείωτο είναι πως έχει πολύ μεγάλη ιπποδύναμη κοντά σε αυτή που έχουν τα μικρά Blue Star.Αν βρίσκεται μηχανικά σε καλή κατάσταση πρέπει να 20αρίζει άνετα.Επίσης φαίνεται να λεχει καλή χωρητικότητα σε επιβάτες με πολλές κλίνες αλλά και οχήματα.

Γενικά φαίνεται πολύ αξιόλογο βαποράκι,αν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ας είναι του 78.

Με προορισμό τη Tuzla λογικά θα έχει αγοραστεί από εταιρεία για περαιτέερω εκμετάλευση.

Γιατί πιστεύω πως αν είχε έρθει τη δεκ 90 αλλά και στα τέλη αυτής στο Αιγαίο θα είχε κάψει καρδιές;

Edited by ΝΟΜΙΚΟΣ
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
  • 2 months later...

Nα σκεφθείς εγώ όταν ήμουν μικρός,ζήλευα τους Ευρωπαίους που έγραφαν κάτι στις πάντες!  Κ όταν άρχισαν οι δικοί μας σιγα σιγά να γράφουν ,μου άρεσε!
Πάντως όμορφο βαποράκι,κρίμα που δεν το τσίμπησε κανένας δικός μας!

 

Edited by polmyt
quote
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...