Jump to content
Shipfriends

Mein Schiff 1 (ΙΜΟ 9783564)


Recommended Posts

  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 6 months later...

Κάποιες φωτογραφίες από τη πρόοδο της κατασκευής του Mein Schiff 1 (ΙΜΟ Νο: 9783564) στο ναυπηγείο Meyer Turku έχει ανεβάσει η εταιρεία του στη σελίδα της στο facebook και από ότι λένε έχει φτάσει στο 55% η κατασκευή του. Ενώ στις 11 Μαΐου του 2018 αναμένεται να πραγματοποιηθεί η βάφτιση του στο λιμάνι του Αμβούργου.

Mein Schiff 1 (3).jpg

Mein Schiff 1 (4).jpg

Mein Schiff 1 (2).jpg

Mein Schiff 1.jpg

Mein Schiff 1 (5).jpg

Mein Schiff 1 (7).jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Το νέο Mein Schiff 1 καθελκύστηκε τη Παρασκευή 29/9/17 στα ναυπηγεία Meyer Turku. Το Mein Schiff 1 θα έχει μήκος 315 μέτρα (20 μέτρα μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα του στόλου) και θα διαθέτει 190 επιπλέον καμπίνες, θα φιλοξενεί περίπου 2.894 επιβάτες και θα παραδοθεί τον Μάιο. Η τελετή βάφτισης θα γίνει στο Αμβούργο στις 11 Μαΐου 2018. Τα πρώτα του ταξίδια θα πραγματοποιηθούν το Μάιο του 2018 στη Βόρεια Ευρώπη. Το νέο Mein Schiff 1 θα αντικαταστήσει το υπάρχον Mein Schiff 1 που θα αποχωρήσει από την TUI τον Απρίλιο και θα περάσει στη βρετανική Thomson.

Ένα βίντεο με το πώς θα είναι οι εσωτερικοί χώροι του.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Το Mein Schiff 1 επέστρεψε στο ναυπηγείο στις 20 Απριλίου από τα δοκιμαστικά του και χθες έγινε η παράδοση του Mein Schiff 1 στη Tui Cruises από το ναυπηγείο Meyer Turku και το πλοίο αναχώρησε για το Κίελο, όπου θα γίνει η τελετή βάφτισης του πλοίο στις 11 Μαΐου.

 

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Ανάδοχοι του Mein Schiff 1 θα είναι οι αθλήτριες του beach volley Kira Walkenhorst και Laura Ludwig, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο και η τελετή βάφτισης θα γίνει στις 11 Μαΐου στο Αμβούργο. Ενώ το Mein Schiff 1 έφτασε χθες στο Κίελο

Πλάνα από το εσωτερικό του Mein Schiff 1

 

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Πραγματοποιήθηκε η τελετή βάφτισης του Mein Schiff 1 στις 11 Μαΐου στο Αμβούργο με ανάδοχους τις αθλήτριες του beach volley Kira Walkenhorst και Laura Ludwig. Το πλοίο ξεκίνησε χθες τις κρουαζιέρες του στη Βόρεια Ευρώπη, όπου θα μείνει μέχρι τον Αύγουστο και θα κατέβει στα Κανάρια Νησιά για το χειμώνα.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...