Jump to content
Shipfriends

Carnival Horizon (IMO 9767091)


Recommended Posts

 

On 23/10/2015 at 10:27 AM, Panagia Ekatontapiliani said:

Αυτή τη στιγμή η Carnival Cruises κατασκευάζει δυο πλοία (για το brand name της) στα ναυπηγεία Fincaniteri Monfalcone στην Ιταλία. Το πρώτο είναι το Carnival Vista που αναμένεται να παραδοθεί τον Απρίλιο του 2016 και ένα δεύτερο που αναμένεται να παραδοθεί το Μάρτιο του 2018.

Η Carnival ανακοίνωσε το όνομα του νέου της πλοίου που θα είναι Carnival Horizon. Το νέο πλοίο της Vista class έχει ήδη ξεκινήσει να κατασκευάζεται στα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri Marghera κι αναμένεται να παραδοθεί το Μάρτιο του 2018.

 

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τη πρόοδο της κατασκευής του πλοίου στο facebook.

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Η εταιρεία Carnival Cruise Line ανακοίνωσε το πρόγραμμα του υπο κατασκευή κρουαζιερόπλοιου της Carnival Horizon το οποίο βρίσκεται στα ναυπηγεία Fincantieri στη Marghera της Ιταλίας και το οποίο θα παραδοθεί το Μάρτιο του 2018. Το Carnival Horizon θα προσφέρει πολλές από εξαιρετικά δημοφιλείς επιλογές διασκέδασης και ψυχαγωγίας, όπως Skyride, θέατρο IMAX, Aqua Park, κ.ά ενώ θα υπάρχουν επίσης μια σειρά από νέες καινοτομίες, μοναδικές για το συγκεκριμένο πλοίο.

Το παρθενικότου ταξίδι έχει προγραμματιστεί για τις 2 Απριλίου 2018 και περιλαμβάνει μια 13ήμερη κρουαζιέρα στη Μεσόγειο με αφετηρία και επιστροφή τη Βαρκελώνη και ενδιάμεσους σταθμούς το Λιβόρνο , τη Ρώμη , τη Νάπολη , το Ντουμπρόβνικ, την Κέρκυρα, τη Μεσσήνη, τη Μάλτα, και το Κάλιαρι. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει δύο 7μερες κρουαζιέρες στην κεντρική Μεσόγειο στις 15 και 22 Απριλίου ενώ στις 29 του ίδιου μήνα στη διάρκεια μιας 10ήμερης κρουαζιέρας θα επισκεφτεί για δεύτερη φορά την Κέρκυρα.

Θα είναι και το τελευταίο του ταξίδι στην περιοχή μας καθώς στις 9 Μαΐου θα αναχωρήσει με τελικό προορισμό τη Νέα Υόρκη από την οποία καθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2018 θα εκτελεί 8ήμερες κρουαζιέρες στην Καραϊβική.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Με την παραδοσιακή τελετή τοποθέτησης του τυχερού νομίσματος καθελκύστηκε χθες το Carnival Horizon στα ναυπηγεία Fincantieri Marghera, που αναμένεται να το παραλάβει τον Απρίλιο του 2018,. Στο υπό κατασκευήν πλοίο θα ξεκινήσουν πλέον οι εργασίες διαμόρφωσης των εσωτερικών κι εξωτερικών χώρων. 

Ένα βίντεο με το σπάσιμο της σαμπάνιας

Δυο βίντεο με περιήγηση από το χώρου του μηχανοστασίου του Carnival Horizon

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Τα επίσημα δοκιμαστικά του Carnival Horizon αναμένεται να γίνουν στις 21 Οκτωβρίου από το ναυπηγείο της Fincantieri στη Magghera προς το ναυπηγείο της Fincantieri στο Παλέρμο, που θα οδηγηθεί για δεξαμενισμο. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Το Carnival Horizon (IMO No: 9767091) έφυγε σήμερα το πρωί από το ναυπηγείο στη Marghera για να πραγματοποιησει τα πρώτα θαλάσσια δοκιμαστικά του στο δρόμο για το Παλέρμο. 

Edited by Nick the Greek
Marghera
Link to comment
Share on other sites

Το Carnival Horizon έφτασε σήμερα στο Παλέρμο αλλα λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούσαν στη περιοχή δεν κατάφερε να μπει στη δεξαμενή. Οπότε το πλοίο θα παραμείνει αροδου στο Παλέρμο και αύριο θα κάνει νέα προσπάθεια για να μπει. 

Link to comment
Share on other sites

Το πρωί άνοιξαν οι κρουνοι της δεξαμενής και το Carnival Horizon βγήκε από τη δεξαμενή στο ναυπηγείο του Παλέρμο και ξεκίνησε τα δεύτερα δοκιμαστικά του. Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα της Carnival Italia.  

FB_IMG_1509424607814.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...

Το Carnival Horizon παραδόθηκε στην Carnival Cruises στις 28/03/18 στο ναυπηγείo Fincantieri στο Monfalcone. Το Carnival Horizon ξεκίνησε στις 2 Απριλίου τη παρθενική κρουαζιέρα του στη Μεσόγειο και σήμερα βρίσκεται στη Κέρκυρα. Το Carnival Horizon αναμένεται το Μάιο να μετεγκατασταθεί στη Νέα Υόρκη, όπου θα γίνει η τελετή βάφτισης του με νονά την Queen Latifah στις 23 Μαΐου 2018. Από το Σεπτέμβριο 2018 θα εγκατασταθεί στο Μαϊάμι για να ξεκινήσει τις κρουαζιέρες στη Καραϊβική.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...