Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Αυτό που έχω ακούσει είναι ότι Attica μάλλον εξαγόρασε μια εταιρεία στο Μαρόκο οπότε θα παει κάποιο πλοίο της προς τα εκεί!! Στην αρχή έλεγαν το Διαγόρας και πιθανότατα το Blue Horizon, αλλά τις τελευταίες ημέρες λένε μόνο ο Διαγόρας. Εάν αληθεύουν οι φήμες στις 12 Μαΐου το Διαγόρας θα σταματήσει από την άγονη της Δωδεκανήσου.

Link to comment
Share on other sites

Τελικά πήρε εταιρεία η Attica εκεί ή ιδρύεται καμια καινούρια??. Σήμερα μου ανέφεραν 2 άτομα  πως πάει με ναύλωση... (βέβαια ναύλωση σε θυγατρική θα μου πεί κανεις μπορεί να ειναι)

Link to comment
Share on other sites

Το πιθανότερο είναι να δούμε το Διαγόρα να ναυλωνεται στο Μαρόκο για μεγάλο διάστημα. Οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για 4 χρόνια ναύλωση για να κάνει ένα δρομολόγιο περίπου μιας ώρας!! Τώρα γιατί διάλεξαν αυτό το πλοίο με τα τόσα κρεβάτια για να κάνει μια τόση σύντομη διαδρομή, δεν μπορώ να το καταλάβω!! Θα μπορούσαν να είχαν ναύλωσει ένα από το Πάρος/Νάξος ή έστω από το Δηλος/Πάτμος

Link to comment
Share on other sites

Ο Διαγόρας είναι ίσως το καλύτερο τους καράβι και το πιο ιδανικό για την άγονη της Δωδεκανήσου.Ιδανικό μέγεθος μεγάλο γκαράζ πολλά κρεβάτια μικρή κατανάλωση.Εγώ το θεωρώ αναντικατάστατο στη γραμμή που είναι.Το Πάρος ή Νάξος θα δημιουργήσει προβλήματα τους χειμερινούς μήνες με το μικρό τους γκαράζ.

Link to comment
Share on other sites

Ναι,αν η  μηχανικη κατασταση του θεωρηθεί καλη ώστε να ανταπεξελθει,μαλλον αυτος θα παει...Το Horizon είναι μακρυ και δυσκινητο ,όπως λενε για ένα από τα λιμανια...

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Μαλιστα....,αφου ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ (αρα είναι ειδηση ότι αυτος είναι το δευτερο πλοιο) ότι ειναι σε καλη κατασταση μηχανικα ,ας τον στειλουν λοιπον....Μακαρι να επαληθευτουν..

Edited by valencay
Link to comment
Share on other sites

Νομιζω οτι θα παει οποιο βαπορι τους περισσευει.Αν περισσευει ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ αυτος θα παει και ας εχει και ενα σωρο καμπινες.Το πολυ πολυ να παραμεινουν κλειστες και αναξιοποιητες

Δεν ξερω μονο τι γινεται με την ναυλωση απο το κρατος

Link to comment
Share on other sites

Εγώ Τάσο δεν μίλησα για 2ο πλοίο, έμαθα ότι εκτός απροόπτου, μετά από έλεγχο που έγινε, ότι θα πάει αυτό.

 

δεν θα παει τελικα ο διαγορας παρα τον ντορο;

ο benny υπο τινος το operation θα παει; (ΑΝΕΚ, Attica, Joint Service ?)

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

κατα τους αγγλοφωνους συνασθενεις των yahoogroups, η attica εχει παρει το ΟΚ απο τη μαροκινη κυβερνηση, για εκτελεση δρομολογιων στη γραμμη Algeciras - Tanger Med με δυο πλοια.

 

Εξασκώντας τα ισπανικά μου :rolleyes: , πήρε το μάτι μου και άλλη μιά ανεπιβεβαίωτη -προς το παρόν- πληροφορία. Ότι στο πακέτο συμφωνίας της Attica με το Μαρόκο -εκτός της παραπάνω γραμμής- περιλαμβάνονται και οι γραμμές Nador-Almeria και Tanger Med-Sete. Κάτι που ενδεχομένως να ερμηνεύει και την επιλογή των συγκεκριμένων πλοίων από άποψη χωρητικότητας και καμπινών. Και βεβαίως εάν ισχύει κάτι τέτοιο θα χρειασθεί και ένα τρίτο τουλάχιστον πλοίο.

 

Εν αναμονή λοιπόν επιβεβαίωσης ή διάψευσης της πληροφορίας

 

ΥΓ Π100, ξαμολύσου και μάθε :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...