Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Κάποιες φωτογραφίες από το water jet του Champion Jet 2 που βγήκε στη δεξαμενή για επισκευή μετά τη ζημιά που υπέστη. Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα του συνεργείου του κ. Τσατσανη στο Facebook. 

FB_IMG_1537719684237.jpg

FB_IMG_1537719691330.jpg

FB_IMG_1537719694557.jpg

FB_IMG_1537719713399.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Βλάβη για το πλοίο σημερα και εμεινε στον Αθηνιο.Οι επιβάτες για Νάξο Μύκονο πήγαν με το WorldChampion και οι επιβατες από Μύκονο προς τα νησιά προωθηθηκαν με το Caldera Vista

Edited by Champion Jet_2
Link to comment
Share on other sites

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για τη μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Ο/Γ-ΤΑΧ Champion Jet 2στη Θήρα

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θήρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-ΤΑΧ ''CHAMPION JET 2'' σημαίας Κύπρου, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ηράκλειο για Θήρα, για δυσλειτουργία στη δεξιά κύρια εξωτερική μηχανή του πλοίου.   

Το ''CHAMPION JET 2'' κατέπλευσε με μειωμένη ταχύτητα στο λιμένα Θήρας με 186 επιβάτες, όπου αρχικά του απαγορεύτηκε ο απόπλους από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ στη συνέχεια, κατόπιν προσκομίσεως βεβαίωσης διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη η συνέχιση του δρομολογίου του, από Θήρα για Ηράκλειο.

Κρατάω από την ανακοίνωση τη μικρή κίνηση του πλοίου.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για τη μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ πλοίου στην Θήρα

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θήρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-ΤΑΧ ''CHAMPION JET 2'' σημαίας Κύπρου, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Ρεθύμνου προς λιμένα Θήρας και κατόπιν Ίου – Νάξου – Μυκόνου – Πάρου, για δυσλειτουργία στην αριστερή εσωτερική κύρια μηχανή του πλοίου.

Το ''CHAMPION JET 2'' κατέπλευσε αυτοδυνάμως και με μειωμένη ταχύτητα στο λιμένα “ΑΘΗΝΙΟΣ” ν. Θήρας, όπου αποβίβασε με ασφάλεια τους 732 επιβάτες του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του πλοίου, ενώ στη συνέχεια, κατόπιν προσκομίσεως βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη η εκτέλεση ενός κυκλικού πλου με 180 επιβάτες για λιμένες Μυκόνου – Ίου – Θήρας – Ρεθύμνου, ενώ οι επιβάτες για Νάξο θα προωθηθούν στον προορισμό τους με έτερο πλοίο.

Συνεχίζει να ταξιδεύει με τρεις μηχανές και σήμερα

Link to comment
Share on other sites

Χθες δεν έπιασε στη Νάξο, Πάρο και Ίο λόγω της καθυστέρησης από τη βλάβη, με αποτέλεσμα οι επιβάτες που βρίσκονται στα λιμάνια αυτά να μετακινηθούν με άλλα πλοία της πλοιοκτήτριας εταιρείας

Link to comment
Share on other sites

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για τη μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ Champion Jet 2 στη Μύκονο

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, μεσημβρινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ ''CHAMPION JET 2'' σημαίας Κύπρου, ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης προγραμματισμένου δρομολογίου, προερχόμενο από Ρέθυμνο - Θήρα - Ίο - Νάξο με προορισμό τους λιμένες Μυκόνου – Πάρου – Νάξου – Ίου – Θήρας – Ρεθύμνου και Ηρακλείου, παρουσιάστηκε δυσλειτουργία στη δεξιά εσωτερική κύρια μηχανή.

Το ανωτέρω πλοίο συνέχισε τον πλου του και κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμένα Μυκόνου, όπου αποβιβάστηκαν τετρακόσιοι δώδεκα (412) επιβάτες και ένα (01) Ι.Χ.Ε. όχημα.

Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''CHAMPION JET 2'', ενώ οι τριακόσιοι ογδόντα δύο (382) επιβάτες με προορισμό την Πάρο, τη Νάξο, την Ίο, τη Θήρα και το Ρέθυμνο προωθήθηκαν με έτερα Ε/Γ-Τ/Χ πλοία.

Στη συνέχεια, αφού πραγματοποιήθηκε δοκιμαστικός πλους και κατόπιν προσκόμισης βεβαίωσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, του επετράπη ο απόπλους και απέπλευσε βραδινές ώρες χθες για λιμένα Ηρακλείου, κενό επιβατών.

 

Link to comment
Share on other sites

Νέα μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ Champion Jet 2 στη Μύκονο

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ ''CHAMPION JET 2'' σημαίας Κύπρου, ότι κατά την διάρκεια εκτέλεσης προγραμματισμένου δρομολογίου από Ηράκλειο για - Θήρα -  Νάξο  - Μύκονο με προορισμό τους λιμένες Πάρου – Νάξου – Ίου – Θήρας –  Ηρακλείου με 291 επιβάτες και 3 Ι.Χ.Ε. οχήματα, παρουσιάστηκε δυσλειτουργία στην αριστερή εξωτερική κύρια μηχανή .

Το ανωτέρω πλοίο συνέχισε τον πλου του και κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμένα Μυκόνου όπου αποβιβάστηκαν οι επιβάτες και τα οχήματα .

Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του ''CHAMPION JET 2'', ενώ κατόπιν προσκόμισης βεβαίωσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, του επετράπη ο απόπλους και απέπλευσε για λιμένες Νάξου – Ίου – Θήρας – Ηρακλείου με 445 επιβάτες και 1 Ι.Χ..Ε όχημα.

Το ανωτέρω πλοίο δεν θα προσεγγίσει στον λιμένα Πάρου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και οι επιβάτες με προορισμό την Πάρο προωθήθηκαν με το Ε/Γ – Ο/Γ – Τ/Χ «SUPER JET» Ν.Π. 10328.

Ότι δεν θα έπιανε στη Πάρο λόγω καιρού μάλλον είναι δικαιολογία για να περικοπεί η Πάρος και να μειωθεί η καθυστέρηση εξαιτίας της βλάβης του!!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για τη μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ Champion Jet 2 στην Θήρα

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θήρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-ΤΑΧ ''CHAMPION JET 2'' σημαίας Κύπρου, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Ηρακλείου προς λιμένα Θήρας, Νάξο, Μύκονο, Πάρο, Ίο, Θήρα, Ηράκλειο, για βλάβη στην δεξιά εξωτερική κύρια μηχανή του πλοίου.

Το ''CHAMPION JET 2'' κατέπλευσε αυτοδυνάμως και με μειωμένη ταχύτητα στο λιμένα “ΑΘΗΝΙΟΣ” ν. Θήρας, όπου αποβίβασε με ασφάλεια τους 606 επιβάτες του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, μέχρι προσκομίσεως βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με έτερο πλοίο.

 

Υ. Γ. Το πλοίο από χθες ταξίδευε με πρόβλημα και λογικά για τις επόμενες ημέρες θα ταξιδεύει με μειωμένη ταχύτητα!! 

Link to comment
Share on other sites

Για την ακρίβεια βλάβη σε δεύτερη μηχανή έπαθε γιατί ταξιδεύει εδώ από τη Παρασκευή με τρεις μηχανές!!! Ενω δεν έπιασε στην Ίο και στη Νάξο στο δρομολόγιο του (μάλλον οι επιβάτες για τα αυτά τα λιμάνια ταξίδεψαν με το Caldera Vista) 

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για τη μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ Champion Jet 2 στη Μύκονο

Quote

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-ΤΑΧ ''CHAMPION JET 2'' σημαίας Κύπρου, για μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Ηρακλείου προς λιμένες Θήρας, Μυκόνου, Νάξου, Θήρας, Ηρακλείου, με εκατόν εβδομήντα επτά (177) επιβάτες και δύο (02) ΙΧΕ οχήματα, χωρίς να αιτεί συνδρομή.

Το ''CHAMPION JET 2'' κατέπλευσε αυτοδυνάμως και με μειωμένη ταχύτητα στο λιμένα Μυκόνου, όπου αποβίβασε με ασφάλεια όλους τους επιβάτες του, ενώ οι επιβάτες των επόμενων προορισμών προωθήθηκαν με άλλα πλοία με μέριμνα της εταιρείας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, ενώ μετά την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, του επετράπη ο απόπλους.

Τo Champion Jet 2 αποκατάστησε τη χθεσινή βλάβη και αφού έκανε ένα δοκιμαστικό, αναχώρησε αργά το βράδυ από τη Μύκονο κενό επιβατών για το Ηράκλειο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...