Jump to content
Shipfriends

Norwegian Joy (IMO 9703796)


Recommended Posts

  • 5 months later...

Η Norwegian Cruise Line δημοσίευσε τα σχέδια που θα έχει το νέο της πλοίο, το Norwegian Joy. Ο Κινέζος ζωγράφος Tan Ping επέλεξε το Φοίνικα, σύμβολο ομορφιάς και καλοτυχίας κατά τους Κινέζους, για να στολίσει την πλώρη του πλοίου αφού προορίζεται αποκλειστικά για το επιβατικό κοινό της Κίνας.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 months later...

Το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Joy αναμένεται να καθελκυστεί (καιρού επιτρέποντος) στο ναυπηγείο Meyer Werft στο Papenburg το Σάββατο (4/3/17), που προορίζεται για την αγορά της Κίνας. Το πλοίο θα παραμείνει στις εγκαταστάσεις του ναυπηγείο για τις δοκιμές όλων των συστημάτων του πλοίου. Το δεύτερο πλοίο της Breakaway Plus Class αναμένεται να παραδοθεί στα τέλη Μαρτίου.

Link to comment
Share on other sites

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η καθέλκυση του Norwegian Joy στα γερμανικά ναυπηγεία Meyer Werft του Papenburg. Το πλοίο θα παραμείνει για μερικές μέρες ακόμη στις εγκαταστάσεις των ναυπηγείων για τις τελευταίες εργασίες όπως την τοποθέτηση τσιμινιέρας και μετά θα αναχωρήσει για τα πρώτα του δοκιμαστικά στη Βόρεια θάλασσα.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Στις 27 Απριλίου το Norwegian Joy παραδόθηκε από το ναυπηγείο Meyer Werft στην Norwegian Cruise Line (15ο πλοίο της και πρώτο για την αγορά της Κίνας). Στο πλοίο ξεχωρίζει η πίστα καρτ που υπάρχει στο ανώτερο κατάστρωμα κι ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών επιβατών. Στις 5 Μαΐου το Norwegian Joy είχε περάσει για ανεφοδιασμό από το Ηράκλειο στο ταξίδι του για τη Κίνα.

18076721_1831688727153936_3908280124081738697_o.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Χθες πραγματοποιήθηκε η τελετή βάφτισης του Norwegian Joy στη Shangai από το Κινέζο καλλιτέχνη Wang Leehom. Το Norwegian Joy είναι δεύτερο πλοίο της Breakway Plus Class που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 6 months later...

Το Norwegian Joy βρίσκεται από τις16 Μαρτίου για το πρώτο δεξαμενισμό του, στο ναυπηγείο Sembmarine στο Sembawang της Σιγκαπούρης. Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα της εταιρείας του στο Facebook.

FB_IMG_1553377605097.jpgFB_IMG_1553377601251.jpgFB_IMG_1553377608584.jpg

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...