Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Και το 2013 και το 2017. Το θέμα είναι πως αφου χρωστάς σε κάποιον ενα μεγάλο ποσο , ξαναπάς στον ίδιο? Δεν ξέρεις οτι θα στο πιάσει?

Αυτο που μου είπε εργαζόμενος στο Πέραμα (αρχές του Ιουνίου)είναι πως στη τωρινή δόση του έδωσε του ναυπηγείου μια προκαταβολή και μετα εγινε Λούης (χρηματικά πάντα). Σίγουρα το Πέραμα δουλευει και δουλευε ανέκαθεν με το δικο του (πιο λογικο τροπο).. ενα ιδιοτυπο τεφτέρι..

Η Medra εχει έδρα Λ.Δημοκρατίας 50, και το Ναυπηγείο ειναι 46-48...

Edited by Petros P
Link to comment
Share on other sites

@Panagia Ekatontapiliani η μονη αναφορα στο ετος 2013, στη δηλωση επισπευσης, ειναι για την αναγκαστικη κατασχεση της eurobank, που προηγειται (και χρονικα και σαν προνομιο), αυτης της MEDRA. η κατασχεση της MEDRA για ποσο €37.203,72, έχει ημερομηνία εγγραφής 24.04.2017, χωρις να εχει λεπτομεριες απο ποιες απαιτησεις απορρεει.

 

Link to comment
Share on other sites

Καλό για το πλοίο αυτό,μακάρι να διαψευστώ στη τελική κιόλας (δεν έχω λαμβάνειν :P) και να δουλέψει αν και ο πλειστηριασμός παραμένει ακόμα αναρτημένος,θέλω να ελπίζω  απο λάθος της διαχείρισης  του ιστότοπου που τα βλέπω(είναι επίσημος φορέας,δεν είναι γραφείο)

Edited by proud_ionian
αρχαία ελληνικά :P
Link to comment
Share on other sites

πιθανοτατα δεν ειναι λαθος. ο πλειστηριασμος της 05/7 ειναι εξ αναβολης. υπηρχε αλλος στις 07/6, ο οποιος ανεβληθη κατοπιν αιτηματος της επισπευδουσας (MEDRA).

ειναι συνηθισμενη, πρακτικη και στη στερια και στη θαλασσα. 

οταν καποιος που εχει φαει φεσι, βρει απο καπου να πιαστει (κινητη ή ακινητη περιουσια, ειδικα αν αυτη εχει πολλαπλασια αξια απο την απαιτηση), κανει κατασχεση και βγαζει στο σφυρι το συγκεκριμενο(α) περιουσιακο στοιχειο, ωστε να αναγκασει αυτον που χρωσταει, να αρχισει να πληρωνει. ειδικα αν το περιουσιακο στοιχειο ειναι αυτο που φερνει τα λεφτα (εν προκειμενω το πλοιο, που πρεπει να δουλευει για να εχει εσοδα), το κολπο πιανει. συνηθως γινεται καποιος διακανονισμος και αν ο καθ'ου (αυτος που χρωσταει), τηρει τον διακανονισμο, ο επισπευδων (αυτος που εχει την απαιτηση και εκανε την κατασχεση) ζητα αναβολες, αλλα οχι ματαιωση, ωστε να εχει τον οφειλετη στο χερι και αν ξανακανει νερα, να μπορει να συνεχισει τον πλειστηριασμο.

δεν αφορουν ολοι οι πλειστηριασμοι φαληρημενες εταιρειες και κοκκινα στεγαστικα και ασφαλως υπαρχουν παρα πολλες και πιο περιπλοκες περιπτωσεις πλειστηριασμων, με πολλες κατασχεσεις και πολλα περιουσιακα στοιχεια ταυτοχρονα. αυτα ομως ξεφευγουν απο το αντικειμενο του φλορουμ:P

ουτε η πρωτη, ουτε η τελευταια περιπτωση, επιχειρηματικης προστριβης συνεργειου της ζωνης, με κακοπληρωτη πλοιοκτητη ηταν αυτη. απλα εδω τα βρηκαν ενδιαμεσα και ετρεχαν να το μαζεψουν. ;)

δεν ειναι δα και κανενα κρατικο απορρητο οι πλειστηριασμοι. υποκεινται σε υποχρεωτικη δημοσιευση και τα τελευταια χρονια, εκτος απο τις εφημεριδες, αναρτωνται και σε συγκεκριμμενα sites στο διαδικτυο.

μη σκας petran. δεν αμφισβητησες και την απο κρινου συλληψη :lol:

Link to comment
Share on other sites

Ελαφρώς εκτός θέματος, αλλά βρέθηκα στο Νυδρί πέρυσι κατά το τέλος Αυγούστου. Γύρω στις 1800-1900 φτάνουν το ένα μετά το άλλο 5-6 εκδρομικά πλοία που γυρνούν από ημερήσιες εκδρομές. Όλα ήταν πίττα στον κόσμο, σταφύλια πραγματικά και σχεδόν όλα εξ’ όσων θυμάμαι είχαν κάποιον κονφερενσιέ/cruise director ο οποίος έλεγε από τα μεγάφωνα διάφορα πράγματα σε στύλ «ευχαριστούμε, χειροκροτείστε κλπ». Αλλά το καλύτερο ήταν πως όλα είχαν μουσική υπόκρουση στύλ Ζορμπά, Σταμάτη Κόκκοτα και διάφορα τέτοια ελαφρολαικά, χαρακτηριστική ελληνική μουσική για εστιατόριο στη Γερμανία. Ωραίο cult ομολογουμένως :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • 6 months later...
  • 9 months later...
  • 3 weeks later...
  • 5 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 7 months later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

Ξανα στις επαλξεις το πλοιο, το οποιο το βλεπουμε να φτανει στο Νυδρι απο την ημερησια κρουαζιερα του

Εμφανης η απουσια κοσμου ,σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια ,ενω εμφανισιακα εχει προστεθει το ονομα του πλοιου στον καθρεφτη και εχει αλλαξει και η γραμματοσειρα του ονοματος στο πλαι

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Παίζει το Επτάνησος να έχει καθελκυστεί με το όνομα Ionian King? Γιατί βλέπω ένα τέτοιο όνομα σαν μοναδικό προηγούμενο, μόνο για το 2007 που είναι και το έτος ναυπήγησής του.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...