Jump to content
Shipfriends

Φοίβος (ΙΜΟ 7825978) - Αθηνά (ΙΜΟ 7825980)


Recommended Posts

Οπως λέει ο nick the greek στο τόπικ δελτίο Περάματος το ΦΟΙΒΟΣ δεξαμενήστηκε.

Και το ΑΘΗΝΑ είχε βγει δεξαμενή τον Νοέμβρη και τα ύφαλά του όπως και αυτά του ΦΟΙΒΟΥ που φαίνονταν στον νέο μόλο επειδή ήταν ξεσαβούρωτος ήταν σαν κοραλιογενή ύφαλοι.

Ακόμα πάντως θέλουν πολύ δουλειά και για να προλάβουν το καλοκαίρι θα πρέπει να βιαστούν.Μηχανικά σχεδόν ετοιμάστηκαν αλλά εσωτερικά είναι κουφάρια ακόμα.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

Να υποθεσω οτι ακομα δεν εχουμε καμια τελικη

πληροφορηση σχετικα με το αν θα δρομολογηθουν μαζι

η χωριστα και που?

Ποιο ειναι τελικα το στατους των 2 αυτων πλοιων, ειναι

υπο κοινη διαχειριση οπως Κινγκ-Γκλορυ η κατι αλλο?

Link to comment
Share on other sites

Συνεργασία θα είναι απλά δεν θα είναι όπως τα GLORY,KING τα οποία θα έχουν και τα δύο τα σινιάλα της AGOUDIMOS LINES.Θα έχουμε μάλλον μια νέα ονομασία της κοινοπραξίας που θα τα εκμεταλεύεται.

Το ΦΟΙΒΟΣ οριστικά θα πάει Σαρωνικό.Είναι βέβαιο.Εκτός όλων των άλλων ο Λεφάκης έχει κάνει κρούσεις σε πληρώματα με πολύχρονη πείρα στον Αργοσαρωνικό.Μάλιστα πήρε και τον Μπέση τον επί πολλά χρόνια Α μηχανικό του ΕΥΤΥΧΙΑ.

Για το ΑΘΗΝΑ ακόμα δεν ξέρω σίγουρα.Το πιο πιθανό είναι να μπει κι αυτό Σαρωνικό αλλά ακόμα δεν επιβεβαιώνεται τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Γύρω στις 20 Μαίου προγραμματίζει ο Λεφάκης να ξεκινήσει το ΦΟΙΒΟΣ σίγουρα στον Σαρωνικό και αρχές Ιουνίου προγραμματίζει να βγάλει ο Αγαπητός το ΑΘΗΝΑ μάλλον στον Σαρωνικό κι αυτό. B)

Για να δούμε το αποτέλεσμα της πολύμηνης επισκευής που υπέστησαν και τα δύο. :confused:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Γενικά πάντως στον νέο μόλο τέτοια περιστατικά γίνονται πολύ συχνά με το να κοπανάνε τα βαπόρια μεταξύ τους.

Και στο ΟΛΥΜΠΙΑ είχε ΄γίνει ζημιά από το AEGEAN PERL μόλις το είχε φέρει ο Αγαπητός και του ΠΗΓΑΣΟΥ η βαρδιόλα είχε μπεί μέσα...

Οσο για τον ΦΟΙΒΟ ενώ ήταν να ξεκινήσει κατά τις 20 Μαίου λόγω του ότι το βαπόρι αργεί ακόμα λένε μήπως προλαβουν κατά τις 15 ιουνίου.

Link to comment
Share on other sites

Ας τα αφήσουμε προς το παρόν ήσυχα και να τα κρίνουμε αφού ξεκινήσουν!!! Για να δούμε τις ικανότητες τους και μετά θα τα κρίνουμε!! Όσον αφορά, φίλε Στράτο, για τη λαμαρίνα που λες αν πας και δεις τη λαμαρίνα κάποιου Palace θα τη δεις και αυτή στραπατσαρισμένη!!!

Link to comment
Share on other sites

Σιγουρα. Και δεν πιστευα οτι θα γινει και τοσο καλη δουλεια. Αλλα πραγματικα τα βαπορακια μεινανε κουφαρια και ξαναχτιστηκαν εξολοκληρου στο ξενοδοχειακο τους. Αλλα σαν σκαρια παντα μ αρεσαν.

Πράγματι,όταν είχαμε πάει μέ τον Apostolo πέρυσι το Σεπτέμβρη καί τα είδαμε στο Νέο Μώλο ήταν σέ μαύρο (κυριολεκτικά) χάλι...

Θεωρώ θαύμα και που είναι σχεδόν έτοιμος ο ΦΟΙΒΟΣ τώρα-τον περίμενα γιά αρχές αυτού τού φθινοπώρου..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Απο Ισπανους τουριστες παντως δεν προκειται να πιασει πολλους μια και NOVA σημαινει "δεν παει, δεν προχωραει" :D:D . Ειναι το ιδιο προβλημα που ειχε και η Vauxhall στην Ισπανια, με αποτελεσμα να αλλαξει ονομασια στο μοντελο του αυτοκινητου ειδικα γι' αυτη τη χωρα! :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

άνοιξαν δυο νεα θέματα: φοίβος και αθηνά κατόπιν αιτημάτων των μελων και μεταφέρθηκαν οι πιό πολλές δημοσιεύσεις που αφορούσαν το καθένα από τα δύο αδερφά στα αντίστοιχα θέματα

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...