Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 572
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Θα το γραψω, δεν αντεχω αλλο ;). Ευτυχως που τελειωνουν οι γιορτες για να σταματησει κι αυτο το καραγκιοζιλικι της τηλεορασης. Οπου ανοιξεις το δεκτη σου, υπαρχει ενα στρωμενο τραπεζι και μια εντελως ετεροκλητη παρεα γυρω-γυρω απο μοντελα ντυμενα Santa Klaus, αποτυχημενους ηθοποιους, ξεχασμενους τραγουδιστες και προσωπα της τηλεορασης που τα γνωριζεις μεν, χωρις καποιο συγκεκριμενο λογο δε.

Ολοι αυτοι συμμετεχουν σε ενα ακατασχετο και ακαταπαυστο μπουζουκο-μαραθωνιο που περιλαμβανει απο Στελιο Καζαντζιδη και Μαρκο Βαμβακαρη μεχρι Εφη Θωδη και Τολη Τσιμογιαννη(τωρα ποιος με πιανει, τωρα ποιος με πιανει, πεταξα τη βερα, παει και το στεφανι :) ). Ολες οι εκπομπες στο ιδιο στυλ, με τα ιδια κλισε, τα ιδια σκηνικα, τα ιδια λογια. Ελεος, οχι αλλα πλυντηρια, λυπηθειτε με!!

Και να προσυπογραψω τα σχολια του χρηστη Stratos σχετικα με το Santa Klaus. Οσοι με γνωριζετε προσωπικα ξερετε οτι ειμαι ο πρωτος που σιχαινεται τα πατριωτικο-θρησκευτικα, αλλα αυτο δεν αντεχεται πια! Τα εχουμε κανει ολα ενα, μενει μονο να αρχισουμε να γιορταζουμε τη μερα των Ευχαριστιων και να ντυνουμε τους αγιους στις αγιογραφιες με Benetton... Για την ιστορια να πω πως στη Γερμανια ο Santa Klaus δε γιορταζεται ουτε τα Χριστουγεννα, ουτε την Πρωτοχρονια(δεν εχει σχεση με αυτα αλλωστε) αλλα στις 6 Δεκεμβριου, μερα της γιορτης του Saint Nicklaus(Αγιος Νικολαος) μια και αυτο ειναι το ονομα του.

Ουφ! Τα' πα και ξαλαφρωσα γιατι ειχα ενα βαρος :) !

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα τα φώτα και ο φωτισμός να έρθει σε όλους.

Χρόνια πολλά στούς εορτάζοντες και καλοτυχίζω αυτούς που βρέθηκαν την ώρα του αγιασμού των υδάτων στα μεγάλα λιμάνια της χώρας. Οι συριγμοί απο τις σειρήνες των πλοίων είναι κάτι μοναδικό.

Link to comment
Share on other sites

καλη χρονια και απο μενα λιγο αργοπορημενα.

υγεια χαμογελα και πολλα ταξιδια!

χρονια πολλα στους εορταζοντες σημερα! ;)

Link to comment
Share on other sites

Έστω και πολύ καθυστερημένα παιδιά Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονία! Ευτυχισμένο το νέο έτος! Υγεία πάνω απ' όλα και καλοτάξιδες θάλασσες!

Συγγνώμη για την αργοπορία αλλά έφαγα 15 μέρες στη Σκιάθο!

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Στους φίλους που μοιραστήκαμε την παρέα, τις πληροφορίες, τα σενάρια, τις αγωνίες και τις διαφωνίες μας, πάντα με κόσμιο τρόπο, όλη τη χρονιά που μας πέρασε, εύχομαι ολόψυχα "Καλές Γιορτές, Υγεία, Προσωπική και Οικογενειακή Ευτυχία, και πολλή - πολλή τύχη για μια Νέα Καλή Χρονιά"

Link to comment
Share on other sites

Για ακομα καλυτερα Χριστουγεννα, αυτην τη στγμη εχει αχαστο Χριστουγεννιατικο προγραμμα στο Τηλε Αστυ, σπεσιαλ αφιερωμενο σε ολους αποστρατους συνταγματαρχες και χωροφυλακες με διαφορους αοιδους/τροβαδουρους/κανταδορους της δεκαετιας του 1930 συνοδεια πιανου, ακορντεον και χορωδιας. Επισης σημειωνω κλασσικο εποχιακο decor με τραπεζακι γεματο πιατελες με κουραμπιεδες, μελομακαρονα, διπλες και αλλα εδεσματα. Στη συγκεκριμενη εκπομπη εχει κι ενα πιεσομετρο στο ντεκορ. Εκτος απο την πανεμορφη παρουσιαστρια ειναι ολοι τους απο 80 εως 800 ετων και πεφτει τρελο ξεφαντωμα με τραγουδια του στιλ "Ρι, Ριρι, Ριρικα", "Και αν Παρηλθον οι Χρονοι Εκεινοι " και "Ενα Λουλουδι Αν Θελεις Στειλε Μου".

Περα απο την πλακα, εχουν κι αυτοι το κοινο τους και φυσικα μπραβο τους για το κουραγιο και το κεφι τους.

Αντε να πεθανει ο Χαρος παιδι μου!!:P

Link to comment
Share on other sites

να ευχηθω και γω μιας και τα χριστουγεννα ημουν εκτος web και εκτος λιμενων.

"καλη υγεια και κακη μνημη" σε ολους (η συνταγη της ευτυχιας κατα την Ινγκριντ Μπεργκμαν) .

οτι επιθυμει ο καθενας μας να πραγματοποιηθει.

ΥΓ και πολλα ταξιδια βεβαιως βεβαιως. 140 πλευσιμες ωρες ειχα το 2006 και μακαρι να φτασω τις 200:D

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...