Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Η Kefalonia Ferries είναι μια νέα εταιρεία ληξουριώτικων συμφερόντων, η οποία αγόρασε το πρώην Ιωάννης V.R. και το μετονόμασε σε Βικέντιος Δαμοδός με σκοπό να το δρομολογήσει στη γραμμή Αργοστολίου - Ληξουρίου.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες όμως, δε δόθηκε η απαραίτητη έγκριση από το ΣΑΣ.

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ας δούμε και την ιστοσελίδα του πλοίου, η οποία είναι ακόμη υπό κατασκευή: http://vikentiosdamodos.gr/

Πλέον η σελίδα της εταιρείας είναι ενεργή με αρκετές φωτογραφίες από το πλοίο και αρκετά ενδιαφέρον εμφάνιση! 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ανακοίνωση της Kefalonia Ferries σχετικά με το ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2016

Ενημερώνουμε το αξιοσέβαστο επιβατικό μας κοινό ότι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-03-16, ημέρα της πρώτης ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ του ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ στις 19:30 στο Αργοστόλι, η εταιρεία μας στηρίζει για πρώτη φορά εφέτος την μετακίνηση σας με τιμές έκπληξη, και προθερμαίνοντας σας με καρναβαλικούς ρυθμούς με τα παρακάτω δρομολόγια:

ΑΠΟ ΛΗΞΟΥΡΙ: Στις 19:30 και

ΑΠΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ: Στις 21:00 & στις 22:00

Απόγευμα ΣΑΒΒΑΤΟΥ 12-03-16, ημέρα που λαμβάνει χώρα η ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ στις 20:30 στο Ληξούρι, η εταιρεία μας συνεχίζει την προσπάθεια της για αμείωτο κέφι και ατελείωτη χαρά με τα παρακάτω δρομολόγια :

ΑΠΟ ΑΡΓΟΣΤΌΛΙ: Στις 20:00 και

ΑΠΟ ΛΗΞΟΥΡΙ: Στις 21:30 & στις 22:30

Ενώ την ΚΥΡΙΑΚΗ 13-03-16, ημέρα διεξαγωγής της μεγάλης ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ στις 15:00 στο Ληξούρι, η εταιρεία μας συμβάλλει στην αποκορύφωση και στο σφράγισμα του ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ με την εκτέλεση των παρακάτω δρομολογίων:

ΑΠΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ: Στις 14:30 και

ΑΠΟ ΛΗΞΟΥΡΙ: Στις 16:00

ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ & ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ ΝΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ο «ΥΠΕΡΙΩΝ» ευχαριστεί την «KEFALONIA FERRIES» για την χορήγηση καρτών δωρεάν μετακίνησης

Αγαπητέ κύριε Μοσχόπουλε,

Η Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη της ΄Ενωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» επιθυμούν να σας εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους για την ευγενική σας χορηγία να παραχωρήσετε κάρτες δωρεάν μετακίνησης των Α.μεΑ. της ΄Ενωσης.

Με την πράξη σας αυτή συμβάλλετε σημαντικά ώστε το όνειρο για κοινωνική ένταξη των Α.μεΑ. να γίνει πραγματικότητα και αποκτά ιδιαίτερη σημασία ότι γίνεται τώρα, που η κοινωνία μας βιώνει πρωτόγνωρη κρίση με πολλαπλές αρνητικές επιδράσεις σε όλους μας.

Αντλούμε δύναμη που στην πορεία του δύσκολου έργου της ΄Ενωσης βρίσκουμε θερμούς υποστηρικτές σαν εσάς, που αποδεικνύουν ότι ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη δε χάθηκαν.

Σας ευχόμαστε δύναμη, καλή υγεία σε εσάς και στην οικογένειά σας και ευόδωση των προσδοκιών σας. Ευχόμαστε, επίσης, ο ΒΙΚΕΝΤΙΟΣ ΔΑΜΩΔΟΣ να προσφέρει ασφαλή και ευχάριστα ταξίδια.    

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος,

Σοφία Μαροπούλου- Ζαφειράτου

Πηγή: InKefalonia

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Kefalonia Ferries σχετικά με την έρευνα που αφορά το βαθμό ικανοποίησης των επιβατών της σχετικά με την ταξιδιωτική τους εμπειρία στο πλοίο Βικέντιος Δαμοδός

Πριν λίγο καιρό η εταιρεία Βικέντιος Δαμοδός διεξήγαγε μία έρευνα που αφορά το βαθμό ικανοποίησης των επιβατών της σχετικά με την ταξιδιωτική τους εμπειρία στο πλοίο Βικέντιος Δαμοδός, στα πλαίσια της προσπάθειάς της για συνεχή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που τους παρέχονται. Είμαστε πολύ περήφανοι να μοιραστούμε μαζί σας ότι η πλειοψηφία των επιβατών μας βαθμολόγησε με άριστα (τουλάχιστον 4 στα 5) όλες της κατηγορίες των ερωτήσεων που αφορούσαν την πρώτη εντύπωση που του δημιουργείται με την είσοδο τους στο πλοίο, την εσωτερική εμφάνιση του πλοίου, την εξυπηρέτηση του πληρώματος κλπ ενώ αντιθέτως, σημείωσε εξαιρετικά χαμηλή βαθμολογία όσο αναφορά τη συχνότητα δρομολογίων του πλοίου Βικέντιος Δαμοδός, παρουσιάζοντας μέσο όρο μόλις 2,74 στα 5. Η εταιρεία μας υπόσχεται ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται για τη διεκδίκηση περισσότερων δυνατών δρομολογίων ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τους επιβάτες μας καθώς και τους επισκέπτες του νησιού μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να τους προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας για τις οποίες, σύμφωνα με την αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε, ανταμειφτήκαμε στο μέγιστο. Θα θέλαμε τέλος να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν για την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας καθώς βέβαια και το επιβατικό μας κοινό που προθυμοποιήθηκε να συμμετέχει σε αυτή. Σας καλωσορίζουμε και σας ευχόμαστε όμορφες διαδρομές!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Μετά τη Leve Ferries και η Kefalonia Ferries ακολούθησε το τρόπο διαφήμισης στα μπουκαλάκια με το νερό, που πουλιούνται στο μπαρ του πλοίου, όπου έχουν αυτοκόλλητο με το σήμα της εταιρείας Kefalonia Ferries και το όνομα του πλοίου!!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Όσοι ταξιδέψουν με το Βικέντιος Δαμοδός κατά την περίοδο των εορτών και συμπληρώσει το εορταστικό ερωτηματολόγιο της εταιρείας, το οποίο περιλαμβάνει ερωτήσεις ιστορικού και πολιτισμικού χαρακτήρα για την Παλική. Οι συμμετέχοντες που θα απαντήσουν σωστά θα λάβουν μέρος σε κλήρωση, όπου ο νικητής θα κερδίσει μια ψηφιακή κορνίζα.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Η Kefalonia Ferries σας κάνει δώρο 5 διπλά εισιτήρια για τη μεγάλη συναυλία στις 28 Ιουλίου στο στάδιο Αργοστολίου, όπου θα τραγουδήσουν το συγκρότημα ΜΕΛΙΣΣΕΣ & ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ!!
Μπορείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό:
-Κάνοντας Like στη photo και αφήνοντας σχόλιο!
-Kάνοντας δημόσια κοινοποίηση τη photo!   
Οι τυχεροί θα δημοσιευθούν από τη σελίδα μας, με τη λήξη του διαγωνισμού στις 25 Ιουλίου, ώστε να προμηθευτούν τα εισιτήρια από το γραφείο της Εταιρείας μας!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Μια απάντηση στον Θανάση και στην εταιρεία του Βικέντιος Δαμοδός

Quote

Αγαπητέ Θανάση,

Μου επιτρέπεις να σου μιλάω στον ενικό, καθώς θα μπορούσε να είσαι γιός μου ή έγγονας μου! Η φωνή μου μπορεί να σου φανεί λίγο απόκοσμη, αλλά έτσι είναι.

Ήμουν από τους ιδρυτές της κοινοπραξίας Ταξιάρχης Ο.Θ.Σ.Λ.Α πριν 40 χρόνια, ήμουν βεζινιαρέος όπως μας έλεγαν μέχρι τότε και με συνεισφορά την μπεζίνα μου και την προσωπική μου δουλειά έγινα συμπλοιοκτήτης στο πρώτο φέρυ μπότ της γραμμής. Μοναδικά μου έσοδα ο μισθός μου (όλοι τον ίδιο μισθό είχαμε) και ότι κέρδη άφηνε η γραμμή, με αυτά ζούσα την οικογένεια μου και μεγάλωσα τα παιδιά μου.

Πάντα μετρημένα και νοικοκυρεμένα, γιατί οι υποχρεώσεις ήταν πολλές και τα χρόνια δύσκολα! Δεν πήγα την γυναίκα μου ποτέ να φάει ένα παγωτό στην πλατεία, γιατί την άλλη μέρα θα έλειπαν από την τσέπη μου για να βάλω πετρέλαιο, μόνη μου διασκέδαση ένας καφές στα δύο-στο πιατέλο και το μόνο μου ταξίδι ήταν στον μόλο να βλέπω τα φέρυ!

Έτσι πέρασαν τα χρόνια και μαζί με τους άλλους συμπλοιοκτήτες-εργαζόμενους, την μικρή βοήθεια της Τράπεζας (τότε ήταν αλλιώς και απεχθανόμουν τους τοκογλύφους) της Μάνας Βαρβάρας και βέβαια των Ληξουριωτών στήσαμε αυτή την εταιρεία. Λεφτά πολλά δεν έκανα και μέχρι τα τελευταία έμενα στο πατρικό μου, μεγάλωσα τα παιδιά μου, τους έδωσα τα εφόδια που μπορούσα και πιστεύω τους έκανα καλούς ανθρώπους. Κέρδος μου η ζεστή καλημέρα του κόσμου και οι ιστορίες απ’ τα παλιά, ο Σπύρος πάντα μου έλεγε ότι θα θυμάται που κρατούσαμε το φέρυ για να προλάβει η κόρη του με κακοκαιρία να πάει Αργοστόλι να γεννήσει (δύσκολη γέννα).

Ας αφήσουμε όμως τα παλιά και ας πάμε στα νεότερα. Μια ωραία μέρα έγινες και εσύ μέτοχος της εταιρείας δίνοντας ανεξήγητα πολλά λεφτά, κατάλαβα βέβαια τον λόγο όταν νομίζοντας ότι τα έμαθες όλα αγόρασες και έφερες στην γραμμή Ληξούρι Αργοστόλι το Βικέντιος Δαμοδός όντας ακόμα και σήμερα μέτοχος στην εταιρεία ΜΑΣ, από ηθικής πλευράς δεν θα το σχολιάσω

Διαβάζω όμως την επιστολή σου απάντηση στην εταιρεία ΜΑΣ και γράφεις ότι πέρυσι έκανες δρομολόγια το βράδυ, αποκρύπτεις όμως ότι αυτό έγινε κατόπιν συνεννόησης με εμάς και το Υπουργείο για την εξυπηρέτηση όλη μέρα του κόσμου και βέβαια η εταιρεία μας έκανε δρομολόγια από το πρωί ως της 18:30. Φέτος λοιπόν που δεν ήθελες συνεννόηση ζήτησες και πήρες δρομολόγια μόνο τις ώρες αιχμής, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι το πρωί θα γίνονται δρομολόγια κάθε τέταρτο περίπου (ούτε καλοκαίρι να ήταν) και το απόγευμα κάθε 1- 1μιση ώρα ως της 20:00, μάλλον δεν θα πήγαν καλά οι περσινές εισπράξεις!

Και κάνεις λάθος αν νομίζεις ότι αξιώνουμε κάτι από σένα, απλά θέλαμε να δείξουμε στον κόσμο τις αρχές της κάθε εταιρείας, το δρομολόγιο θα το βάλουμε γιατί είμαστε σοβαροί και σεβόμαστε τον κόσμο! Μπερδεύεις μαζί μ’ αυτά την ενημέρωση των επιβατών για τα απαγορευτικά (άσχετο με την ερώτηση της εταιρείας ΜΑΣ) τα οποία και λογικά ήξερες πρώτος καθώς το πλοίο σου αδυνατούσε να κάνει δρομολόγια και έτσι έδεναν και τα δικά μας και δεν δεχόταν οι Αρχές τα πρακτικά που κάναμε τόσα χρόνια! Και αναρωτιόταν ο κόσμος γιατί ρε παιδιά φέτος με το παραμικρό κόβετε τα δρομολόγια????

Όσο αφορά τα λεωφορεία αυτά τα έβαζες μόνο από Αργοστόλι για Ληξούρι, το ανάποδο θα κόστιζε. Αλλά να σε ρωτήσω κάτι 2 μήνες που λείπεις τώρα έχεις βάλει άλλο καράβι ή λεωφορεία στην γραμμή και δεν τα βλέπω?

Που πήγε ο σεβασμός στου  επιβάτες??? Αλήθεια τόσο καιρό που λείπεις για επισκευή, τόσα πολλά προβλήματα έχει το <<καράβι της προόδου>> ή αφήνεις εμάς να κάνουμε δρομολόγια χειμωνιάτικα και θα ρθεις πριν τις γιορτές στολισμένος να πάρεις την βασιλόπιτα???

Κάτι τελευταίο γιατί αυτή η κουβέντα δεν ωφελεί σε κάτι, αλλά με ενοχλεί που βγάζεις δημόσια θέματα της εταιρείας ΜΑΣ, όλοι ξέρουν ότι η εταιρεία είχε 3 πλοία και τώρα μαζί με την άλλη εταιρεία την Άγιος Γεαράσιμος2 έχουμε 4 πλοία τα οποία δραστηριοποιούνται στην γραμμή Ληξούρι Αργοστόλι το χειμώνα κάνοντας τις ακινησίες των άλλων δύο, (δεν παρατάμε την γραμμή το χειμώνα)και το καλοκαίρι πάνε Ζάκυνθο και Λευκάδα.

Οι γραμμές αυτές είναι άκρος εποχιακές και κανένα πλοίο το οποίο θα ήταν όλο το χρόνο σε αυτές δεν θα μπορούσε να σταθεί οικονομικά.- Άρα η γραμμή Ληξούρι Αργοστόλι ουσιαστικά στηρίζει και τις άλλες δύο άκρος απαραίτητες για το νησί μας γραμμές! Και τα δρομολόγια που ζητάνε τα καλύπτουν τα άλλα δύο, δεν ζητάμε δρομολόγια και μετά δεν τα κάνουμε. Αλλά και εσύ αν δεν κάνω λάθος το καλοκαίρι είχες δρομολόγια για 2 πλοία (από το πρωί ως το χάραμα) και τα έκανες με ένα!!!

Ο λόγος όμως που το αναφέρεις είναι για να μας κάνεις ζημιά, αυτός ήταν ο σκοπός σου από την πρώτη στιγμή, βάζεις από την τσέπη του πατέρα σου χρήματα(γιατί εσύ δεν είχες επαγγελματική δραστηριότητα που να δικαιολογεί τα χρήματα που χαλάς) για να μας εξαφανίσεις από το Ληξούρι! Και ξέροντας ότι το 90% των μετόχων της κοινοπραξίας δεν ασκούν άλλη επιχειρηματική δραστηριότητα ή βιοπορισμό, ότι βγάζουν όλα αυτά τα χρόνια το επενδύουν στην εταιρεία.

Σου εύχομαι Θανάση να έχει πάντα χρήματα, τόσα και άλλα τόσα εσύ και οι δικοί σου, άλλωστε είναι γνωστή η Επιχειρηματική σας δραστηριότητα στο Ληξούρι, σου λέω όμως ότι ματαιοπονείς αν νομίζεις ότι 40 χρόνια πείρας, αγώνα, συνέπειας, προσφοράς, και θυσίας θα πέσουν στα πόδια σου τόσο εύκολα.

Κάνε λοιπόν την δουλειάς σου σωστά και με επαγγελματικό ήθος και προσπάθησε να δημιουργήσεις αντί να καταστρέψεις. Τέλος για τα θέματα προσφοράς και κοινωνικής ευθύνης θα σου πω ότι η εταιρεία ΜΑΣ πάντα βοηθούσε όποιον το ζητούσε χωρίς ποτέ να βγάλει ανακοινώσεις, άλλωστε τότε δεν είχαμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που λέτε εσείς οι νεότεροι, αλλά και δεν θέλαμε! Ήταν αυτό που λένε <<κάνε το καλό και ρίχτω στο γιαλό>>

Με τιμή

Χαράλαμπος  Γ. , Ληξούρι

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 year later...

μετα την kefalonian lines περσυ, φαινεται οτι ηρθε η ωρα και της kefalonia ferries να κλεισει τον κυκλο της.

συμφωνα με το e-kefalonia, η οικογενεια μοσχοπουλου, ειναι ετοιμη να πουλησει στην (ή να συμπραξει με) την οικογενεια κατσαϊτη (βασικου μελους της κοινοπραξιας)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...