Jump to content
Shipfriends

Το πλοίο του 2015  

71 members have voted

  1. 1. Το πλοίο του 2015 για τους Shipfriends

    • Blue Galaxy
    • Fast Ferries Andros
    • Fior Di Levante
    • Golden Ferry (TBR Superferry)
    • Ionian Queen
    • Κυδων
    • Νησος Ροδος
    • Superfast XII
    • Ταλως
    • Tera Jet
    • Αλλο

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

Πλοιο της χρονιας, με τις συνηθεις διαδικασιες. :)

Μια ψηφοφορια για το πλοιο που, κατα τη γνωμη του καθενος, απασχολησε (θετικα ή αρνητικα) και αφησε, με τον ενα ή τον αλλο τροπο, το "ιχνος" του στη χρονια που φευγει.

Μια... καλπη για ολες τις κατηγοριες.

Δεν ξερω δεν απαντω δεν εχει, αλλο εχει. ;)

Οποιος ψηφιζει αλλο λεει ποιο ειναι αυτο.

Εννοειται οτι αν καποιο εκτος λιστας, προτιμηθει απο περισσοτερους απο οτι αυτα που ειναι στη λιστα θα βγει αυτο.

Καποια που δεν ειναι εδω, πιθανον να αναφερθουν στο φιδεμπορα ή στην ανασκοπηση

Φανερη ψηφοφορια, μια ψηφος, ως τις 31/12 τα μεσανυχτα

Blue Galaxy Τα Λευκα Ορη επεστρεψαν αφηνοντας πισω την περιπετεια της Κορεας.

Fast Ferries Andros Το Τανι ζει.

Fior Di Levante Αλλαξε τις ισορροπιες.

Golden Ferry (TBR Superferry) Mια μετασκευη απο τα παλια.

Ionian Queen The Revenant.

Κυδων Αξιοπρεπης επανοδος του Σοφοκλη

Νησος Ροδος Νεα Καριερα στο Αιγαιο.

Superfast XII Απο τα σαλονια της Αδριατικης, στα αλωνια των Δωδεκανησων και των Κυκλαδων.

Ταλως Το Μυκονος βρηκε νεο ρολο.

Terajet Ξεχωρησε και φετος και στη γραμμη του και στα μεταναστευτικα δρομολογια.

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Ψηφίζω το Fior Di Levante γιατί ουσιαστικά η περυσινή είσοδος στα ακτοπλοϊκά δρώμενα του Ιονίου άλλαξε το status quo των γραμμών της Ζακύνθου. Επίσης είναι εντυπωσιακό σαν πλοίο εσωτερικά!! Και επειδή πέρυσι δεν το ψήφισα μιας και είχε μπει το τελευταίο μήνα της χρονιάς ενώ φέτος έχει παρουσία όλη τη χρονιά!! Εναλλακτικά θα ψήφιζα το Fast Ferries Andros γιατί έκανε come back ανανεωμένο και βελτιωμένο αρκετά μετά τις αλλαγές που του έκανε η Fast Ferries! Η τρίτη επιλογή θα ήταν το Golden Ferry που είναι μια καλή αγορά και μας έχει δώσει θέμα συζήτησης με τη μετασκευη του αλλά και για την επερχόμενη δρομολόγηση του!! Αλλά ακόμα δεν είναι δρομολογημενο για να το χαρακτηρισω πλοίο της χρονιάς!!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ αμφιταλαντεύτηκα αρκετά μεταξύ τού Fior και τού FF Andros,αλλά τελικώς ψήφισα το δεύτερο γιατί μετά από μιά μακρόχρονη επιτυχημένη "καριέρα" στο Ιόνιο και από μιά σχετικώς μεγάλη "περιήγηση" από αγκυροβόλιο σε αγκυροβόλιο επανέρχεται σε νέα (ελπίζω επίσης μακρόχρονη) παρουσία στο Αιγαίο υπό την "σκέπη" μιάς αξιόλογης εταιρίας (γιατί θα μπορούσε να το είχε πάρει κανένας ΜανουSAOS,οπότε σε ένα-δυό χρόνια θα το ξανακλαίγαμε,οριστικώς αυτήν την φορά).Το Fior θα ήταν η εναλλακτική μου ψήφος επειδή από σωρός σκουριάς που ήταν στην Κορέα μετά την πυρκαϊά (ξανά)γινε πλοίο και μάλιστα εντυπωσιακό και απ'ό,τι φαίνεται,κάνει καλή δουλειά στην γραμμή του.Επίσης είναι και το πρώτο "νέο" πλοίο στίς γραμμές τού Ιονίου μετά από πολλάαααα χρόνια.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ ψηφίζω το Φιορ, επειδή άλλαξε τα δεδομένα στο κεντρικό Ιόνιο και υπήρξε καταλύτης πολλών επακόλουθων αλλαγών, σε μια περιοχή, που πάνω κάτω ήταν στάσιμη για πολλά χρόνια.

Link to comment
Share on other sites

Δύσκολη επιλογή... Το Fior μας απασχόλησε ιδιαίτερα (και λόγω πολιτικής της εταιρείας του), αλλά πιστεύω η χρονιά του θα είναι το '15.

 

The time is now: από εμένα Fior di Levante για το 2015 γιατί άλλαξε το τοπίο στο κεντρικό Ιόνιο και τσίγκλησε λίγο και το Αιγαίο, ενώ σαφέστατα είναι ένα εκπληκτικό ημερόπλοιο. Έπειτα το Νήσος Ρόδος με την ενδιαφέρουσα μετακίνησή του (ξανά) στο Αιγαίο, φορώντας αυτή τη φορά μαύρες γραμμές κατά μήκος του accommodation, αλλά και το Blue Galaxy με την παρακολούθηση βήμα-βήμα των αλλαγών στα σινιάλα του. Το Superfast XII είναι για μένα το πλοίο της κάθε χρονιάς :)Βασίλισσα και Fior Di Egeo... τχρόν' !

Edited by .voyager
Link to comment
Share on other sites

Η δική μου ψήφος πάει στο Fior!!

Ένα πλοίο-διαμάντι που η είσοδος του στην ελληνική ακτοπλοΐα (κι ας είναι πορθμειακη η γραμμή του), ταρακούνησε και ταρακουνάει ακόμη αρκετούς....

Link to comment
Share on other sites

Πέρυσι, επιφυλάχθηκα για το Φιόρο, για να το δούμε πρώτα σε δρομολόγια. Ε, τώρα που το είδαμε νομίζω ότι είναι αναμφισβήτητα το πλοίο της χρονιάς, καθώς δεν ακούστηκε το παραμικρό παράπονο, μόνο εγκωμιαστικά σχόλια ακούστηκαν.

 

ΥΓ Ομοίως, και φέτος επιφυλάσσομαι για το Superferry. Να το δούμε πρώτα και έχουμε χρόνια μπροστά μας να το ψηφίζουμε.

Link to comment
Share on other sites

Εγω θα πώ Terajet γιατι βοήθησε στην αποσυμφόρηση των νησιών...και γενικότερα μας εκπλήσει... ΄΄Ηρθε ενα βημα πριν το θάνατο,όλοι λέγαμε ανταλλακτικά...ετοιμάστηκε..λέμε καιει πολυ δε θα πάει..πάει πολυ καλά....και τσούπ το βλέπουμε και στον Πειραιά οι Αιγαίοι καραβολάτρες..ε πως να μη το αγαπήσεις... :wub:

 

υ.γ.το Φιόρ θα το έβαζα πέρυσι γιατι πιάνει το 14 και το Ferry είναι χαλαρά του 16.

Edited by Petros P
Link to comment
Share on other sites

Kανονικα θα επρεπε να ψηφισω GOLDEN FERRY αλλα επειδη δεν εχει μπει σε υπηρεσια θα το ψηφισω του χρονου.Φετος το ριχνω στο ΚΥΔΩΝ επειδη παντα ηταν ειναι και θα ειναι βαπορας και γεναρχης μιας σειρας τελειων πλοιων

Link to comment
Share on other sites

Θα πρωτοτυπήσω άλλη μια φορά. Θα ψηφίσω το πλοίο που η δρομολόγησή του στην αγαπημένη γραμμή του φόρουμ :D κόντεψε να μας στείλει όλους στο τρελοκομείο. Τη στιγμή που σχεδόν όλοι μας αρεσκόμεθα -που θα λεγε και ο Hastaroth- να στέλνουμε- όχι μόο εμείς- κάθε πλοίο κάτω των 130 μέτρων στις Δυτικές, μόνο ο AQUA JEWEL το τόλμησε και δικαιώθηκε....

 

Φαίνεται, τα δεδομένα πλέον αλλάζουν..... :ph34r:

Edited by Global_Creta
Link to comment
Share on other sites

Fior di Levante απο εμένα. Ειναι πανέμορφο κυρίως εσωτερικά και, αν και δε θέτει νέα στάνταρ στον τομέα της ταχύτητας, εχει το <<πακέτο>> και εχει κανει... πολλούς να χάσουν την υπνο τους. Σίγουρα μια σημαντική αναβάθμιση στις γραμμες του και όχι μονο.

Link to comment
Share on other sites

Πλοιο της χρονιας, με τις συνηθεις διαδικασιες. :)

 

Φανερη ψηφοφορια, μια ψηφος, ως τις 31/12 τα μεσανυχτα

 

θυμιζω οτι στο πλοιο της χρονιας και στην εταρεια που θα ανεβει αργοτερα υπαρχει ηδη η δημοσκοπηση. δεν αρκει το ποστ. πρεπει να κλικαρουμε κιολας ;)

Link to comment
Share on other sites

Νήσος Ρόδος με μάλλον τοπικιστική διάθεση, ωραίο σκαρί, καραβολατρικό. Αγαπήθηκε και αυτό στο βορειοανατολικό Αιγαίο. Θεωρώ ότι το Fioro, τυπικά τουλάχιστον, πήγαινε στην προηγούμενη χρονιά. Σε κάθε περίπτωση Νο 2 επιλογή για το ανακάτωμα που έφερε στο Ιόνιο.

Link to comment
Share on other sites

Fior di Levante

Για ολα οσα εχουμε γραψει και εδω και στο τοπικ του πλοιου.

Η τελευταια φορα στο ιονιο, που ο ερχομος ενος πλοιου εφερε και αναβαθμιση της γραμμης και τοσες ανακαταταξεις, ηταν πριν 16 χρονια οταν ηρθε ο σολωμος

Link to comment
Share on other sites

Μεταξύ Superfast XII και Νήσος Ρόδος διαλέγω Superfast XII για το ριψοκίνδυνο της υπόθεσης και την επιτυχία στο εγχείρημα αυτό.

αναμεσα σε αυτα τα 2 εγω διαλεξα το ροδος!ωραιο ιαπωνικο θηριο που χαιρεσαι να ταξιδευεις..εξαλλου τα ιαπωνικα εχουν μια περιεργη ομορφια!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...